קניית מסך 60 אינץ'. מתלבט וזקוק לעזרה בבקשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yuval1881 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: Yuval
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני מעוניין לקנות מסך 60אינץ.
אני מחבר מחשב לטלויזיה ולכן אין לי שום צורך בטלויזיה חכמה או ביכולות תלת מימד.
אני מעוניין במסך טוב עבור גיימינג, ספורט באיכות גבוהה, וסרטים. (עם ממיר, חשובה לי האפשרות להתחבר לעידן)
לפי הבדיקות החובבניות שלי בנתיים, אני מבין שעל מנת לקבל איכות גבוהה אני אולי אצטרך לכלול ב"חבילה" טלויזיה חכמה מאחר ובאופן טבעי למסכים האלה יש איכות תמונה טובה יותר מהדגמים של הטלויזיה ה"טיפשה" שהייתי רוצה למצוא.

בנתיים התמקדתי בדגמים הבאים:
1. samsung UA58H5200AW
2. panasonic TH60A430L / TH60A430M
3. sony KDL-60W605
4. panasonic TH60AS700
5. Samsung UA60H6400

אשמח לשמוע חוות דעת מקונים, ומביני עניין.
מאחר והלכתי לטלויזיות של חברות מובילות, האם אני מפספס משהו בחוסר הבטחון שלי בדגמים של חברות "חסרות שם"?
כל טיפ ועזרה יתקבלו בברכה :)
אם למישהו יש משהו אחר לגמרי מעבר לדגמים שרשמתי להמליץ אשמח גם לשמוע,
תודה,

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

כבר באתי לרשום לך שאין כזה מסך 60H6400, אבל שניה לפני שרשמתי החלטתי להריץ חיפוש בגוגל ואכן מצאתי שסמסונג הוציאו את המסך הזה. כנראה תוספת חדשה יחסית כי המסך הזה לא היה קיים עד לא מזמן בגודל הזה (לפחות עד כמה שידוע לי)
בכל אופן, יש לך כל מיני אופציות, כפי שציינת בעצמך (יש גם מסכים של LG, כמו ה- 60LB589Y שהוא מסך פשוט יחסית בלי סמארט ותלת מימד, וה- 60LB659Y שהוא עם פאנל שונה, עם תלת מימד ועם סמארט) ובסוף זה הכל שאלה של תקציב ותמחור של המסכים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

yuval1881 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התשובה,

בנוגע לתקציב, אני אשמח להוציא 6000 שח בלבד ולדעת שיש לי מסך באיכות תמונה טובה ולוותר על תוספות שלא נחוצות לי.
השאלה במבחן המציאות עד כמה שונה התמונה (ללא קשר לתוספות חכמות), לדוגמא בין הA430 לAS700.
אם ההבדל הוא מהותי לטובת הAS700 יתכן ואשקול להוציא גם סכום קרוב ל10,000.

דרך אגב, מה ההבדל בין ה430M וה- 430L?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

לא יודע לומר לך כלום לגבי הפנסוניק 430, למעט העובדה שהיא יחסית זולה. אין לי מושג מהן יכולות העבוד שלה, מה רמת הפאנל ואיך היא מבחינת גיימינג (בעיקר נושא ה- INPUT LAG). אתה יכול לנסות לגשת לחנות שמציגה אותה ולבקש לבדוק בעצמך, כמו ע"י חיבור פלייסטיישן וכו' ותוכל לקבוע לבד.
הסוני טובה בכללי ומעולה לגיימינג בפרט, אבל לא יודע אם היא שווה את המחיר כי היא יחסית ערומה מפיצ'רים (שלא מעניינים אותך, אך עדיין זה כסף) הכל תלוי בכמה אפשר לרכוש אותה כיום. עוד יתרונות שאני רואה נכון לכתיבת שורות אלו בסוני הם שישפאר נראה לי מביאים עכשיו 4 שנות אחריות מלאה + PS3 במתנה (או PS4 בתוספת 1000ש"ח) והמתנות האלה שוות כסף.
ה- H6400 אמור להיות מסך טוב, מעניין כמה מבקשים עליו, אפילו לא יצא לי לשמוע על רכישה אחת שלו נכון להיום. כאמור, זהו גודל חדש לסדרה הזו.
ה- AS700 של פנסוניק קבלה מחמאות בביקורת של עפר בכל מה שקשור לאיכות תמונה, אבל יצא לי כבר לראות כאן כמה פוסטים שחולקים עליו שם טענו שהאיכות של המסך הזה לא מרשימות. הוא גם לא הכי להיט לגיימינג מבחינת INPUT LAG.
ה LG שרשמתי מסכים לא רעים, אך כמו בפנסוניק AS700, הפאנל הוא IPS ולכן השחורים שלהם רחוקים מלשכנע. יותר קרוב לאפור כהה מאשר שחור. מבחינת זמן תגובה לגיימינג הם בסדר גמור. עבוד התמונה גם כן יותר מסביר ויכולות הכיול שלהם הם מהנרחבים שיש בשוק.

בקיצור - שוב אני רושם, מה שיעזור לקבוע מי הכי טוב אלו הם המחירים. אי אפשר להשוות מוצרים מבלי לקחת בחשבון את שיקול התקציב/מחיר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Mpro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

אני באותו המצב כמוך, יש לי התלבטות על איכות המסך כי אני לא סגור על עצמי בכלל
אם להשקיע וללכת על sony KDL-60W605 עם 3 שנות אחריות
או ללכת על היותר זולה panasonic TH60A430 עם 5 שנות אחריות שהמחיר שלה התחיל לצנוח

ההבדל במחירים בין המסכים הללו באזור ה 1500 שקל ומעלה לטובת הסוני

yuval1881 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

מה ההבדל בין הSAMSUNG H6350 לסמסונג H6300. אני רואה דעות טובות בקשר ל6350 אבל לא מוצא ל6300. האם מבחינת איכות המסך, הם זהים?

ומה ההבדל בין SONY W630 לW605.
באתרים זרים אני רואה כל הזמן W600B. האם שני המסכים 605, וה630 שייכים לאותה סדרה. האם לכל ה600 ומשהו יש את אותם מאפייני תמונה. ומה משמעות האות B שהוסיפו?

הפורום הזה מאוד עוזר,
שוב תודה,

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #7 

W600B ו-W605B אמורים להיות אותו דבר, אבל באיזורים שונים. B זה שנת 2014-2015.

W630B לא מוכר לי. בכלל נמכר בארץ?
דיונים עליו: http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f ... nions.html

yuval1881 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

הבאתי את הדגם מ"זאפ"
האם לצורך בירורים באינטרנט אפשר להתייחס לשניהם כ W600B?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #9 

לא יודע. תאוריה: אצל סוני, לפעמים יש מספר דגם שונה לטווחי גדלים שונים של אותו מסך. אולי W630B הוא הדגם לגדלים הגדולים יותר של סדרת W600.

באתרי השוואת מחירים הדגם הזה מקושר רק לחנות אחת בארץ. יש רק שנה אחריות. אני לא מוצא את הדגם באתר סוני בריטניה או גרמניה, אבל כן בארה"ב. ליבואן הרשמי יש 60W605B. נראה לי שה-630B הוא יבוא מקביל מצפון אמריקה.

pixelim
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
שם מלא: pixelim
נתן תודות: 1 פעם

איפה יש 60 אינץ של סמסונג?

שליחה #10 

איפה מוכרים 60h6400 של סמסונג?
תודה

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

Re: איפה יש 60 אינץ של סמסונג?

שליחה #11 

pixelim כתב:איפה מוכרים 60h6400 של סמסונג?
תודה
...
·אין בארץ

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”