PULSAR - אשמח לעצת מומחים (אני בטוח שיש פתרון)
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
למרות שההתעקשות שלי לא באמת מוצדקת (בעבר הייתי צורך תוכן באמצעות הורדה מאתרי טורנט סגורים למיניהם), הייתי מאוד רוצה לפתור את סוגיית פולסר (גיליתי את הפלא הזה בשבוע האחרון בחו"ל וזוהי פשוט הרחבה מופלאה). הבעיה - במחשב אחד, אשר מיועד בעיקר לטסטים של הקודי, הפולסר עובד נפלא ובמחשב אחר המחובר לסלון ובו בוצעה ההתקנה כמו שצריך בעזרת חברים טובים, הפולסר לא עובד כלל (הורדה איטית עד שלבסוף מתקבלת הודעת שגיאה).
אמש הסרתי את ההרחבה, התקנתי מחדש ושוב הפולסר לא עובד. ביטלתי את האנטי וירוס והפיירוול והפולסר לא עובד.
מבחינת הרחבות - השתמשתי באחת כל פעם (KICKASS, THE PIRATE BAY, YIFI ועוד).
המחשב שבו פולסר עובד הוא לפטופ של לנובו עם מעבד I5 ו- 4 ג'יגה זיכרון (X230). מותקן עליו ווינדוס 7 (חוקי) 64 BIT ואנטי וירוס של ESET (חוקי). הרחבות - YIFI, KICKASS, THE PIRATE BAY
המחשב שבו פולסר לא עובד הוא לפטופ של לנובו עם מעבד I5 ו- 4 ג'יגה זיכרון גם כן (G510). מותקן עליו ווינדוס 7 (חוקי) 64 BIT ואנטי וירוס של AVG (חוקי).
מה דעתכם - מה הסיבה לכך שהפולסר לא עובד?
תודה מראש
למרות שההתעקשות שלי לא באמת מוצדקת (בעבר הייתי צורך תוכן באמצעות הורדה מאתרי טורנט סגורים למיניהם), הייתי מאוד רוצה לפתור את סוגיית פולסר (גיליתי את הפלא הזה בשבוע האחרון בחו"ל וזוהי פשוט הרחבה מופלאה). הבעיה - במחשב אחד, אשר מיועד בעיקר לטסטים של הקודי, הפולסר עובד נפלא ובמחשב אחר המחובר לסלון ובו בוצעה ההתקנה כמו שצריך בעזרת חברים טובים, הפולסר לא עובד כלל (הורדה איטית עד שלבסוף מתקבלת הודעת שגיאה).
אמש הסרתי את ההרחבה, התקנתי מחדש ושוב הפולסר לא עובד. ביטלתי את האנטי וירוס והפיירוול והפולסר לא עובד.
מבחינת הרחבות - השתמשתי באחת כל פעם (KICKASS, THE PIRATE BAY, YIFI ועוד).
המחשב שבו פולסר עובד הוא לפטופ של לנובו עם מעבד I5 ו- 4 ג'יגה זיכרון (X230). מותקן עליו ווינדוס 7 (חוקי) 64 BIT ואנטי וירוס של ESET (חוקי). הרחבות - YIFI, KICKASS, THE PIRATE BAY
המחשב שבו פולסר לא עובד הוא לפטופ של לנובו עם מעבד I5 ו- 4 ג'יגה זיכרון גם כן (G510). מותקן עליו ווינדוס 7 (חוקי) 64 BIT ואנטי וירוס של AVG (חוקי).
מה דעתכם - מה הסיבה לכך שהפולסר לא עובד?
תודה מראש
תנטרל את ה AVG ותבדוק.
תנסה לשנות גם פורט בהגדרות של פולסר.
תחזר לספר מה התוצאות.
תנסה לשנות גם פורט בהגדרות של פולסר.
תחזר לספר מה התוצאות.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תודה רבה חברים על המענה. למען האמת עשיתי את כל הפעולות שציינתם. אתמול הגיע חבר קרוב ש"ישב" על המחשב לא מעט זמן ולבסוף אמר שקיר הסרטים והסדרות של נינבורה (מבוסס ג'נסיס) הוא זה שגורם לבעיה. יש לי למעלה מ-2500 סרטים בקיר וסביב -700 סדרות (נעשה רק לייצר נוחות מקסימלית לאשתי שלא שולטת בתחום כלל).
האם לדעתכם זוהי הבעיה? מעולם לא שמעתי על כך שקיר סרטים וסדרות של נינבורה יצר בעיה כלשהי עם פולסר.
אשמח לעצות.
האם לדעתכם זוהי הבעיה? מעולם לא שמעתי על כך שקיר סרטים וסדרות של נינבורה יצר בעיה כלשהי עם פולסר.
אשמח לעצות.
·blknom1 כתב:תודה רבה חברים על המענה. למען האמת עשיתי את כל הפעולות שציינתם. אתמול הגיע חבר קרוב ש"ישב" על המחשב לא מעט זמן ולבסוף אמר שקיר הסרטים והסדרות של נינבורה (מבוסס ג'נסיס) הוא זה שגורם לבעיה. יש לי למעלה מ-2500 סרטים בקיר וסביב -700 סדרות (נעשה רק לייצר נוחות מקסימלית לאשתי שלא שולטת בתחום כלל).
אשמח לעצות....
תגיד לחבר הזה שימשיך לחקור....
אין קשר בין קיר הסרטים לבין התופעות שאתה מתאר.
משהו במחשב הזה חוסם לך תקשורות של pulsar
אגב זה וינדוס של 64 ביט . תבדוק ב kodi.tv בפורום אם אנשים מדווחים על בעיות של פולסר בווינדוס הזה.