לפעמים צריך לדעת מהיכן לרכוש מסך! וכשצריך לפרגן, מפרגנים
בהמשך לאשכול הזחל במסך של פנסוניק...
דיברתי עם יורוקום והם קבעו לי טכנאי ליום חמישי שיבוא לראות במה מדובר ויחליט מה עושים.
כאן נכנס לתמונה גיא מפיוצ`ר, הרים טלפון וקבע חד משמעית: "עוד מעט יתקשרו אליך מיורוקום לתאם החלפת מסך"
לא טכנאי, לא בדיקה ולא נעליים!
אכן התקשרו, וביום חמישי יגיע מסך חדש!
אז לכל אלו שחושבים לקנות מסך בעתיד, אל תתפשרו על חנויות "מחסני" למיניהם. לכו לחנויות מתמחות עם שירות מעולה.
אין ספק שהמוצר הבא שארכוש, מתי שלא יהיה, יהיה דרך פיוצ`ר
גיא, שאפו ענק על שירות מעולה!
דיברתי עם יורוקום והם קבעו לי טכנאי ליום חמישי שיבוא לראות במה מדובר ויחליט מה עושים.
כאן נכנס לתמונה גיא מפיוצ`ר, הרים טלפון וקבע חד משמעית: "עוד מעט יתקשרו אליך מיורוקום לתאם החלפת מסך"
לא טכנאי, לא בדיקה ולא נעליים!
אכן התקשרו, וביום חמישי יגיע מסך חדש!
אז לכל אלו שחושבים לקנות מסך בעתיד, אל תתפשרו על חנויות "מחסני" למיניהם. לכו לחנויות מתמחות עם שירות מעולה.
אין ספק שהמוצר הבא שארכוש, מתי שלא יהיה, יהיה דרך פיוצ`ר
גיא, שאפו ענק על שירות מעולה!
·sam22 כתב:כיף לשמוע...
כל הכבוד לפיוצ'ר
אחרת באמת היית שורף זמן מיותר בביקור ואחר כך בהחלפה...
שלא נדבר שאם הייתי קונה בכל רשתות ה"מחסני" למניהם, בכלל לא היו מחליפים לי, או שהייתי עובר 7 מדורי גהנום בשביל זה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אין ספק שמבחינת חווית קניה ושירות, חנות מתמחה זאת עדיפות ראשונה. אבל למחיר יש גם פקטור. לא סתם אנשים מזמינים מחו״ל וחוסכים עשרות אחוזים במחיר. בסוף כל אחד שיחליט, האם שירות, טוב ככל שיהיה, שווה את התוספת במחיר. אני אישית, סומך על המזל וקונה ממי שהכי זול ובינתיים לא נפלתי. גם אם אפול בעתיד, בחשבון הכללי חסכתי כי בסופו של דבר, תקלות בתקופת האחריות הן לא דבר נפוץ במיוחד.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Alon_Solo
·
אלון, אני מסכים איתך, מחיר הוא אכן פקטור חשוב מאד. אבל אל תניח באופן גורף שבחנות מתמחה המחירים גבוהים ביחס לשוק. כבר קבלתי בעבר את הצעות המחיר הכי טובות דווקא בחנויות מתמחות.
אבל גם במידה וישנו הפרש קטן, אני לפחות מוכן לשלם אותו בכיף (בהנחה שמדובר בכמה אחוזים/מאות שקלים בודדים) ולקנות בהרגשה טובה ובלב שקט ובידיעה שאם יהיו לי בעיות יהיה לי אל מי לפנות.
ואתה יודע מה, אפילו רק בשביל להימנע מלפגוש את המוכרנים של רשתות החשמל הגדולות. מוכרנים שקרנים שלא מבינים כלום במה שהם מוכרים ומזבלים לך בשכל עם מידע לא קשור ועם כל מיני טריקים של מכירות של שנות השמונים. אפשר לספור על יד אחת את מספר הפעמים שבררתי לגבי משהו ברשת חשמל ולא קבלתי תשובות תמוהות שהעלו לי גיחוך קל על רמת הבורות בתחום.
·
אלון, אני מסכים איתך, מחיר הוא אכן פקטור חשוב מאד. אבל אל תניח באופן גורף שבחנות מתמחה המחירים גבוהים ביחס לשוק. כבר קבלתי בעבר את הצעות המחיר הכי טובות דווקא בחנויות מתמחות.
אבל גם במידה וישנו הפרש קטן, אני לפחות מוכן לשלם אותו בכיף (בהנחה שמדובר בכמה אחוזים/מאות שקלים בודדים) ולקנות בהרגשה טובה ובלב שקט ובידיעה שאם יהיו לי בעיות יהיה לי אל מי לפנות.
ואתה יודע מה, אפילו רק בשביל להימנע מלפגוש את המוכרנים של רשתות החשמל הגדולות. מוכרנים שקרנים שלא מבינים כלום במה שהם מוכרים ומזבלים לך בשכל עם מידע לא קשור ועם כל מיני טריקים של מכירות של שנות השמונים. אפשר לספור על יד אחת את מספר הפעמים שבררתי לגבי משהו ברשת חשמל ולא קבלתי תשובות תמוהות שהעלו לי גיחוך קל על רמת הבורות בתחום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·Alon_Solo כתב:@jacko-il
·כל מילה בסלע. רק אמרתי שבמקרים שיש בהם הפרש גבוה, לחשוב טוב אם זה שווה אותו....
אני רציתי לרכוש סמסונג 65h6400 מיבואן מקביל, כי יבואן רישמי זה הבדל של קרוב ל3 אלף שקל!
באמת שחשבתי כמוך, אבל ברגע האחרון אמרתי שאני מעדיף אחריות, ויתרתי על 5 אינץ` וקניתי 60 עם אחריות 5 שנים של יורוקום שפשוט השתלמה לי.
לא ררוצה לדעת מה הייתי צריך לעבור בשביל להחליף מסך שעולה 10,000 שקל ומעלה, אם הייתי קונה באיזה רשת חשמל
·כל מילה בסלע. רק אמרתי שבמקרים שיש בהם הפרש גבוה, לחשוב טוב אם זה שווה אותו....
אני רציתי לרכוש סמסונג 65h6400 מיבואן מקביל, כי יבואן רישמי זה הבדל של קרוב ל3 אלף שקל!
באמת שחשבתי כמוך, אבל ברגע האחרון אמרתי שאני מעדיף אחריות, ויתרתי על 5 אינץ` וקניתי 60 עם אחריות 5 שנים של יורוקום שפשוט השתלמה לי.
לא ררוצה לדעת מה הייתי צריך לעבור בשביל להחליף מסך שעולה 10,000 שקל ומעלה, אם הייתי קונה באיזה רשת חשמל
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@kobibz
·זה הכל עניין של מזל וזווית ראייה. בסופו של דבר כולנו לא רוצים להשתמש באחריות אלא רוצים מסך תקין ובלי זחלים או בעיות אחרות. המצב כ״כ גרוע בתחום שאתה מאושר מזה שמחליפים לך לחדש ואפילו שוכח שהשאלה היא למה מלכתחילה קיבלת מוצר לא תקין (אבל זה בטח שואלים במדינה שבה האם יחליפו לחדש זאת לא שאלה)
·זה הכל עניין של מזל וזווית ראייה. בסופו של דבר כולנו לא רוצים להשתמש באחריות אלא רוצים מסך תקין ובלי זחלים או בעיות אחרות. המצב כ״כ גרוע בתחום שאתה מאושר מזה שמחליפים לך לחדש ואפילו שוכח שהשאלה היא למה מלכתחילה קיבלת מוצר לא תקין (אבל זה בטח שואלים במדינה שבה האם יחליפו לחדש זאת לא שאלה)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מסכים במאה אחוז.
@kobibz
רשמת שרצית להיות שקט מבחינת אחריות והתלבטת בין יבוא רשמי ליבוא מקביל. מה שיש לי לומר לך לגבי זה זה שאי אפשר לשים את כל היבואנים הרשמיים באותו הסל ולומר "זה הערך שמקבלים ביבוא רשמי ו- X ו- Y הם היתרונות שלהם על יבוא מקביל.." לצערי זה ממש לא כך בפועל. יש יבואנים רשמיים ויש יבואנים רשמיים. לדעתי, אי אפשר להשוות את איכות האחריות שסמליין/אלקטרה נותנים (למשל) מול אחריות שנותנים יורוקום. פלנטה אחרת.
חלק מנסים לברוח מאחריות, להתנער בכל הזדמנות, למרוח כל תלונה לזמן בלתי סביר, לקצץ בטיב השירות על חשבון גב הלקוח וכו' וכו' וחלק אחר מבין מה היא תודעת שירות אמיתית ומה זה אומר בפועל לעמוד מאחורי המוצרים שאתה מוכר ולתת גב למותג שאתה מייצג בארץ.
@jacko-il
·
הדיון הוסט קצת להושא יבואן רשמי/מקביל
אני התכוונתי באשכול הזה להגיד שצריך לדעת מאיזה חנות לקנות ולא רק מי היבואן.
אגב, במקרה שלי, פיוצ`ר עזרו לי מהר יותר מאשר יורוקום.
למרות שהשירות של יורוקום מבחינתי היה מעולה
·
הדיון הוסט קצת להושא יבואן רשמי/מקביל
אני התכוונתי באשכול הזה להגיד שצריך לדעת מאיזה חנות לקנות ולא רק מי היבואן.
אגב, במקרה שלי, פיוצ`ר עזרו לי מהר יותר מאשר יורוקום.
למרות שהשירות של יורוקום מבחינתי היה מעולה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

צודק.