הי,
זה לגבי CUBOXI4PRO שיש ברשותי , הוא מחובר בHDMI 1.3 כי זה התקן שהטלוויזיה שלי מאפשרת , עכשיו אני רואה במידע עם הקודי שאני מחובר 1080P@60hz , עכשיו שאני עובר לממיר HD שלי של הוט אני רואה 1080i@50HZ , למה זה 50 HZ ובקודי עם CUBOXI4 זה 60 HZ , אמור להיות הכל 50 HZ כי ככה זה במדינה , לא ?
שאלה נוספת : לאח שלי יש גם את Cuboxi4pro ובטלוויזיה LG שלי ושלו יש תקן HDMI1.3 , אך אצלו מחובר CUBOX בכבל מסוג HDMI1.4 ואצלי כנראה לא בטוח HDMI1.3 , אני מדגיש אם זה רק הכבל שונה אך התקן הנתמך בטלוויזיה זה 1.3 , זה לא עוזר , נכון ?
-עכשיו איך יתכן שאצלו FPS קבוע על 60 ואצלי FPS קבוע 24-28 ? ( בהגדרות וידאו מסונכן 1080p@60HZ , אך ב FPS אמיתי אני רואה 24-28 ) , למה ?
תודה רבה על העזרה.
לגבי הרץ וסנכרון בקודי Cuboxi4 וFPS
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. אתה יכול לשנות את זה למה שאתה רוצה בהגדרות של קודי. בכל מקרה, זה לא ממש משנה היכן אתה נמצא, זה קשור לתוכן אותו אתה מנגן. יש בקודי אופצייה לבחירה אוטומטית של התדר המתאים לקובץ שאתה מנגן. תכנים מארה"ב מתאימים בד"כ ל-60 הרץ או ל-24 הרץ, ולכן 60 הרץ עדיף.
ממירי עידן+, הכבלים והלוויין באירופה ובישראל אכן מוציאים סיגנל של 50 הרץ.
2. אין ממש הבדל בין כבל HDMI 1.3 לכבל HDMI 1.4, זה רלוונטי רק להעברת Ethernet על גבי HDMI, פיצ'ר איזוטרי שכמעט אף אחד לא משתמש בו:
3. כנראה הגדרות רזולוציה שונות (פלט וידאו בקודי).
2. אין ממש הבדל בין כבל HDMI 1.3 לכבל HDMI 1.4, זה רלוונטי רק להעברת Ethernet על גבי HDMI, פיצ'ר איזוטרי שכמעט אף אחד לא משתמש בו:
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMIHigh Speed HDMI 1.3 cables work with all HDMI 1.4 features except for the HDMI Ethernet Channel....
3. כנראה הגדרות רזולוציה שונות (פלט וידאו בקודי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·תודה רבה על הסבר המפורט והמקצועי ,pixies כתב:1. אתה יכול לשנות את זה למה שאתה רוצה בהגדרות של קודי. בכל מקרה, זה לא ממש משנה היכן אתה נמצא, זה קשור לתוכן אותו אתה מנגן. יש בקודי אופצייה לבחירה אוטומטית של התדר המתאים לקובץ שאתה מנגן. תכנים מארה"ב מתאימים בד"כ ל-60 הרץ או ל-24 הרץ, ולכן 60 הרץ עדיף.
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI......
3. כנראה הגדרות רזולוציה שונות (פלט וידאו בקודי)....
לגבי 3. לא שיניתי הגדרות בקודי , וזה עדיין עושה את זה , בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסקין של תומר , אך איפסתי הכל וזה עדיין ככה .
יש לך מושג למה זה יכול להיות , ולגבי הגדרות שונות , על איזה הגדרות אני אמור להשוות ביניהם כדי לדעת שבאמת לא שונה משהו או זה בה עם הגדרות שונות מלכחתחילה , כי אצלי הקודי יותר עדכני מאשר אצלו.
תודה רבה.