שרשור תגובות: HT Deals - מבצע חבילת סלולר VIP פלאפון לחברי האתר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מהירות גלישה בטום נפח הגלישה.
אם זכור לי נכון, פלאפון בדרך כלל לאחר סיום נפח הגלישה עוצרים את הגלישה ולא מאטים כמו שאר החברות.
האם בדיל המפורסם מהירות הגלישה תואט?
האם בדיל המפורסם מהירות הגלישה תואט?
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
בראשון התקשרו אליי להציע לי את אותו הדבר בדיוק. אחרי שראו שאנחנו בהוט מובייל. אז כבר ראשית אין כאן שום מבצע חדש או משהו שהוא HT.
דבר נוסף, אחרי שקיבלתם 3 חודשים חינם מהשירותים האלו. נראה אתכם מבטלים אותם. מי שישכח לעשות את זה אז בכלל יקבל חיובים.
הרפורמה אמרה את שלה. בלי קשקושים. רוצים שיחות, הודעות ואינטרנט בחיר אחיד ונוח. את זה לצערי החברות הגדולות לא נותנות. וחבל.
דבר נוסף, אחרי שקיבלתם 3 חודשים חינם מהשירותים האלו. נראה אתכם מבטלים אותם. מי שישכח לעשות את זה אז בכלל יקבל חיובים.
הרפורמה אמרה את שלה. בלי קשקושים. רוצים שיחות, הודעות ואינטרנט בחיר אחיד ונוח. את זה לצערי החברות הגדולות לא נותנות. וחבל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
@RUJI
·
1. הייחוד הוא בשירות ה-VIP. אף אחד לא אמר שזה המחיר הכי זול ו"מבצע" לא אומר בהכרח מחיר הכי זול.
2. ככל המבצעים שיש בהן הטבות מוגבות בזמן, החובה היא על הלקוח לזכור לבטל אותן, זה לא משהו מיוחד או שונה למבצע הזה, ככה זה בכרטיס אשראי של שופרסל וככה זה גם בחבילת הילדים בחינם למצטרפים ליס.....
·
1. הייחוד הוא בשירות ה-VIP. אף אחד לא אמר שזה המחיר הכי זול ו"מבצע" לא אומר בהכרח מחיר הכי זול.
2. ככל המבצעים שיש בהן הטבות מוגבות בזמן, החובה היא על הלקוח לזכור לבטל אותן, זה לא משהו מיוחד או שונה למבצע הזה, ככה זה בכרטיס אשראי של שופרסל וככה זה גם בחבילת הילדים בחינם למצטרפים ליס.....
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שהרוב המוחלט של הגולשים כאן לא באמת צריך שירות לקוחות.
הפעם האחרונה שאני הייתי צריך שירות לקוחות היה לי נוקיה שחור לבן. ובימים השחורים שסלולרים נקנו דרך חברות הסלולר בלבד.
בקיצור, בהצלחה שיהיה. ותודה רבה על הדילים הנהדרים
הפעם האחרונה שאני הייתי צריך שירות לקוחות היה לי נוקיה שחור לבן. ובימים השחורים שסלולרים נקנו דרך חברות הסלולר בלבד.
בקיצור, בהצלחה שיהיה. ותודה רבה על הדילים הנהדרים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מי שלא צריך שירות לקוחות יכול ללכת לדיל של 29 ש"ח לקו בהוט מובייל/012/וואללה סלולר וכו' ואז הוא ייקבל אחלה שירות במיילים ובצ'אט בעמוד הפייסבוק.
מי שחשוב לו, כמוני למשל, שיהיה אדם שיכול לפתור בעיות ויענה לו במיידי במקרה שמשהו לא עובד (אצלי זה כלי עבודה קריטי), אני מוכן לשלם עוד 10 ש"ח בחודש בשביל זה. אבל זה רק אני.
מי שחשוב לו, כמוני למשל, שיהיה אדם שיכול לפתור בעיות ויענה לו במיידי במקרה שמשהו לא עובד (אצלי זה כלי עבודה קריטי), אני מוכן לשלם עוד 10 ש"ח בחודש בשביל זה. אבל זה רק אני.
הוט מובייל מידי פעם עונים לטלפון...
מפתיע, אני יודע...
מצד שני, פעם אחת התייאשתי אחרי 45 דקות...
מפתיע, אני יודע...
מצד שני, פעם אחת התייאשתי אחרי 45 דקות...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
זה מבצע למי שלא יודע שבמקום אחר מקבלים אותו דבר או יותר בפחות כסף.
(ואני לא מכניס כאן את ה 3 חודשים הטבות).
אתם למעשה משלמים על ה"הטבות" ל 3 חודשים האלה במחיר יותר יקר.
(ואני לא מכניס כאן את ה 3 חודשים הטבות).
אתם למעשה משלמים על ה"הטבות" ל 3 חודשים האלה במחיר יותר יקר.
זה רק ללקוחות חדשים. זה לא צויין בבוקר שראיתי את המודעה.
ללקוחות ותיקים המחיר הוא 79. אני לא מבין למה ההבדל הזה, אני כלקוח ותיק צריך לממן את התחרות בין החברות. טוב לי בפלאפון מבחינה טכנית ושירות לקוחות, אבל למה לשחוט בתשלום. אני אעשה חושבים היום עם המשפחה וכנראה נפרד מפלאפון.
ללקוחות ותיקים המחיר הוא 79. אני לא מבין למה ההבדל הזה, אני כלקוח ותיק צריך לממן את התחרות בין החברות. טוב לי בפלאפון מבחינה טכנית ושירות לקוחות, אבל למה לשחוט בתשלום. אני אעשה חושבים היום עם המשפחה וכנראה נפרד מפלאפון.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
@nati-va
אכן נראה שהמבצע הזה בדייל עבורנו הוא עבור הזקוקים לשירות VIP כפי שמרטין ציין בתגובתו ונראה בחבילה כוללת - די כדאי לכאלו.
זה ששוב משחקים עם הקטע של = רק ללקוחות חדשים , אותי זה מקפיץ.
חלק מההחברות עדיין עושות את המבצעים המיוחדים ללקוחות חדשים, כי הם חושבים " הרי אתה כבר בפנים " ולא תתאמץ לעבור למתחרה בשבילו כולו רק 10-20 שקל !! והם בטוחים שתישאר.
אז בואו נראה להם ששום דבר לא בטוח היום בשוק התחרותי בעיקר בתחום הסלולר. (איך אמר ההוא "תהיו כחלונים" !!!).
לי אין נאמנות היום לשום חברה בתחום הסלולר והתקשורת, ואני לא צריך שום שרות VIP - תמיד מוצא את הדרך לחדור פנימה לשרות לקוחות או פניות הציבור או מחלקת שימורים/ניתוקים.
כך עברתי בסלולר של 5 ניידים שאני שילמתי מאורנז' לגולן ( עשו מבצע חצי שנה חינם עד 6 ניידים לחבילה ללא הגבלה של שיחות וסמס , אז גם עפר לאור שלנו עבר איתי לשם).
שנגמר המבצע בגולן - רצו מחיר הרבה יותר גבוה מיתר החברות - אז פשוט לקחתי 5 ניידים והעברתי במכה ל012.
הייתי מוכן להשאר בגולן - אך לשלם כמו לקוח חדש ולא כמו לקוח ותיק פרייאר. - והרי גולן הכניסו בעצמם את הסיסמא במערכת הפרסום ויחסי הציבור שלה = "אל תהיה פרייאר ואל תשלםיותר עבור מובייל". אבל שכחו זאת, כאשר רצו להעלות לנו את המחיר בגדול לאחר תום המבצע.
אז בי - כולו שיחת טלפון אחת וקצת משחק ושכנוע - ותוך 4 שעות היינו ב012 - ואפילו חייבו אותי רק על סים אחד ושלחו עם שליח ,בחיוב רק עבור סים אחד, את כול 4 הסימים לביתי.
ועכשו אם 012 יעלו מחירים מעבר למחיר הקיים לחדשים שלהם - ואיום בניתוק לא יעזור - אז אולי אחזור למחירי המבצע המיוחדים של גולן.
זהו חברה- אנו סוף סוף ב "שוק של קונים" ו "שלא יעבדו עליכם
"
·
אכן נראה שהמבצע הזה בדייל עבורנו הוא עבור הזקוקים לשירות VIP כפי שמרטין ציין בתגובתו ונראה בחבילה כוללת - די כדאי לכאלו.
זה ששוב משחקים עם הקטע של = רק ללקוחות חדשים , אותי זה מקפיץ.
חלק מההחברות עדיין עושות את המבצעים המיוחדים ללקוחות חדשים, כי הם חושבים " הרי אתה כבר בפנים " ולא תתאמץ לעבור למתחרה בשבילו כולו רק 10-20 שקל !! והם בטוחים שתישאר.
אז בואו נראה להם ששום דבר לא בטוח היום בשוק התחרותי בעיקר בתחום הסלולר. (איך אמר ההוא "תהיו כחלונים" !!!).
לי אין נאמנות היום לשום חברה בתחום הסלולר והתקשורת, ואני לא צריך שום שרות VIP - תמיד מוצא את הדרך לחדור פנימה לשרות לקוחות או פניות הציבור או מחלקת שימורים/ניתוקים.
כך עברתי בסלולר של 5 ניידים שאני שילמתי מאורנז' לגולן ( עשו מבצע חצי שנה חינם עד 6 ניידים לחבילה ללא הגבלה של שיחות וסמס , אז גם עפר לאור שלנו עבר איתי לשם).
שנגמר המבצע בגולן - רצו מחיר הרבה יותר גבוה מיתר החברות - אז פשוט לקחתי 5 ניידים והעברתי במכה ל012.
הייתי מוכן להשאר בגולן - אך לשלם כמו לקוח חדש ולא כמו לקוח ותיק פרייאר. - והרי גולן הכניסו בעצמם את הסיסמא במערכת הפרסום ויחסי הציבור שלה = "אל תהיה פרייאר ואל תשלםיותר עבור מובייל". אבל שכחו זאת, כאשר רצו להעלות לנו את המחיר בגדול לאחר תום המבצע.
אז בי - כולו שיחת טלפון אחת וקצת משחק ושכנוע - ותוך 4 שעות היינו ב012 - ואפילו חייבו אותי רק על סים אחד ושלחו עם שליח ,בחיוב רק עבור סים אחד, את כול 4 הסימים לביתי.
ועכשו אם 012 יעלו מחירים מעבר למחיר הקיים לחדשים שלהם - ואיום בניתוק לא יעזור - אז אולי אחזור למחירי המבצע המיוחדים של גולן.
זהו חברה- אנו סוף סוף ב "שוק של קונים" ו "שלא יעבדו עליכם
·
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
כל שנה אני מחליף חברה! פלאפון נתנו לי בתור לקוח קיים מחיר יותר גבוה איימתי שאני אעבור ולא עזר.
עברתי לסלקום
התקשר שימור לקוחות (רק אחרי שעברתי לסלקום!!!) והציע לי מחיר יותר טוב מסלקום ויותר טוב ממה שהיה לי קודם.
אמרתי תודה רבה אתם אנשים טובים באמת תודה רבה ........ אבל אני לא חוזר! עד היום הם מחזרים אחרי.
שתגמר השנה בסלקום אני ככול הנראה יעבור שוב לפלאפון כי הם יתנו לי תנאים של לקוח חדש.....
מוזר אבל ככה זה בכול החברות
עברתי לסלקום
התקשר שימור לקוחות (רק אחרי שעברתי לסלקום!!!) והציע לי מחיר יותר טוב מסלקום ויותר טוב ממה שהיה לי קודם.
אמרתי תודה רבה אתם אנשים טובים באמת תודה רבה ........ אבל אני לא חוזר! עד היום הם מחזרים אחרי.
שתגמר השנה בסלקום אני ככול הנראה יעבור שוב לפלאפון כי הם יתנו לי תנאים של לקוח חדש.....
מוזר אבל ככה זה בכול החברות
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
כלל ידוע הוא, שהרבה יותר זול לשמר לקוח מאשר לגייס לקוח חדש או להחזיר לקוח שעזב.
חברות שלא דואגות לשמר את לקוחותיהן נוהגות בטיפשות.
תודה על ההצעה. הפעם היא לא נראית אטרקטיבית עבור לקוחות שאינם זקוקים לשירות VIP.
חברות שלא דואגות לשמר את לקוחותיהן נוהגות בטיפשות.
תודה על ההצעה. הפעם היא לא נראית אטרקטיבית עבור לקוחות שאינם זקוקים לשירות VIP.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא