זקוק להמלצה על מסך גדול מ-37"
-
Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
השימושים:
1. שידורים ממחשב (גם HD וגם לא) - 40% מהזמן.
2. שימושי אינטרנט - 10% מהזמן.
3. צפיה בשידורי טלויזיה דרך HOT - 45% מהזמן.
4. DVD - חמישה אחוז מהזמן.
עקב השימוש הרב במחשב אני חושב שפלזמה נפסלת משיקולי צריבה.
אם למישהו בעל פלזמה יש מה לחדש לי בעניין הצריבה, אני אשמח, אך למיטב ידיעתי פלזמה לא תשרת אותי נאמנה בגלל הצריבה בתוכן סטטי.
לכן, אשמח לקבל המלצות על מסכי LCD בתקציב של עד כ-13000 ש"ח בחנות (לא מחירי מחירון...).
חובה: חיבורי HDMI ו-PC.
תודה.
1. שידורים ממחשב (גם HD וגם לא) - 40% מהזמן.
2. שימושי אינטרנט - 10% מהזמן.
3. צפיה בשידורי טלויזיה דרך HOT - 45% מהזמן.
4. DVD - חמישה אחוז מהזמן.
עקב השימוש הרב במחשב אני חושב שפלזמה נפסלת משיקולי צריבה.
אם למישהו בעל פלזמה יש מה לחדש לי בעניין הצריבה, אני אשמח, אך למיטב ידיעתי פלזמה לא תשרת אותי נאמנה בגלל הצריבה בתוכן סטטי.
לכן, אשמח לקבל המלצות על מסכי LCD בתקציב של עד כ-13000 ש"ח בחנות (לא מחירי מחירון...).
חובה: חיבורי HDMI ו-PC.
תודה.
-
Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

האם למישהו יש עצה בענין?
ברמות המחירים האלה ישנן:
TOSHIBA 42WL66
הדגם של NEC ב-40", סוני מסדרה U וסדרה S ב-40", LG מסדרות LB ו-LC ב-42", סמסונג R71 ב-40", מותגים עלומי שם או סיניים במחירים זולים יותר ואולי מסכים שאני לא מכיר מבית תומסון ופיליפס מסדרות נמוכות ככל הנראה.
מה הדגם המומלץ מכל אלה?
חשוב לי לקנות מוצר מיבואן רשמי ולא מיבוא מקביל ומכל מה שקראתי והתייעצתי התמורה הטובה ביותר לכסף היא המסך של LG (עדיפות ל-LB1R). מה דעתכם? האם יש אלטרנטיבות נוספות שלא הוזכרו כאן?
תודה.
TOSHIBA 42WL66
הדגם של NEC ב-40", סוני מסדרה U וסדרה S ב-40", LG מסדרות LB ו-LC ב-42", סמסונג R71 ב-40", מותגים עלומי שם או סיניים במחירים זולים יותר ואולי מסכים שאני לא מכיר מבית תומסון ופיליפס מסדרות נמוכות ככל הנראה.
מה הדגם המומלץ מכל אלה?
חשוב לי לקנות מוצר מיבואן רשמי ולא מיבוא מקביל ומכל מה שקראתי והתייעצתי התמורה הטובה ביותר לכסף היא המסך של LG (עדיפות ל-LB1R). מה דעתכם? האם יש אלטרנטיבות נוספות שלא הוזכרו כאן?
תודה.
-
Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

הפיליפס יקרות יותר מהאחרות ואני מדבר פה על רמת הכניסה של פיליפס-סדרה 5, כך שכנראה זו לא אופציה..
האם מישהו מכיר את ה-NEC החדשה? מחיר ה-40" שם נמצא באזור ושמעתי עליה כמה המלצות מ"מוכרים" למיניהם, אבל הדגם הוא חדש בארץ, ככה שאני חייב להיות קצת סקפטי.
אם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה או נמצא בדילמה דומה לשלי, אשמח לדעת..
תודה.
האם מישהו מכיר את ה-NEC החדשה? מחיר ה-40" שם נמצא באזור ושמעתי עליה כמה המלצות מ"מוכרים" למיניהם, אבל הדגם הוא חדש בארץ, ככה שאני חייב להיות קצת סקפטי.
אם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה או נמצא בדילמה דומה לשלי, אשמח לדעת..
תודה.
-
Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

אחרי שיטוט נוסף נראה לי
שהאופציות הזולות יותר לא מספקות איכות תמונה מספיק טובה. לכן אשמח לדעת אם למישהו יש נסיון עם הדגמים:
פיליפס 7621
שארפ 42XD1E
שארפ 42SA1
אלה דגמים יקרים יותר ממה שצויין קודם אבל ב-42" כנראה שלקחת מסכים זולים יחסית אומר להתפשר מאוד מאוד על איכות התמונה בשידורי טלויזיה רגילים ולכן כנראה שהתקציב יצטרך לגדול....
אשמח לדעת דעות על דגמים אלה.
תודה,
אריאל
פיליפס 7621
שארפ 42XD1E
שארפ 42SA1
אלה דגמים יקרים יותר ממה שצויין קודם אבל ב-42" כנראה שלקחת מסכים זולים יחסית אומר להתפשר מאוד מאוד על איכות התמונה בשידורי טלויזיה רגילים ולכן כנראה שהתקציב יצטרך לגדול....
אשמח לדעת דעות על דגמים אלה.
תודה,
אריאל
חבר שלי רכש לא מזמן LCD שארפ 37 והוא מרוצה מאוד (וזה בחור שמחפש טוב טוב לפני שרוכש).
לצערי לא יודע איזה דגם בדיוק (הוא בחו"ל כרגע).
בחומרי וידאו באיכות גבוהה, התמונה מצויינת.
בשידורי טלוויזיה, האיכות סבירה+
בכל מקרה, שתי החברות הנ"ל מייצרות מסכים איכותיים (למרות שזו אמירה כוללנית ביותר...).
נסה גם כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
לצערי לא יודע איזה דגם בדיוק (הוא בחו"ל כרגע).
בחומרי וידאו באיכות גבוהה, התמונה מצויינת.
בשידורי טלוויזיה, האיכות סבירה+
בכל מקרה, שתי החברות הנ"ל מייצרות מסכים איכותיים (למרות שזו אמירה כוללנית ביותר...).
נסה גם כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
ליאור