Samsung 51E550 פס אנכי ירוק
שלום,
הופיע לי פס ירוק אנכי על המסך, צילמתי והזמנתי טכנאי.
טכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה.
לאחר שבוע בערך התקשרו אלי ואמרו לי שיש צריבה על המסך וזה לא מכוסה באחריות,
עניתי שזה ידוע אבל הסיבה שהמסך במעבדה זה לא בגלל הצריבה אלא בגלל הפס האנכי.
ואז קיבלתי את התשובה הבאה "צריבה במסך מבטלת את האחריות כולה על המסך"....מההההה!!!!!!!!!!!!!!!
ואז ניתנו לי שתי אפשרויות:
1. להשאר עם המסך כמו שהוא
2. יבואו לקראתי ויתנו לי הנחה מסוימת על איזה מסך שאבחר - בלי קשר לאחריות שכבר לא קיימת יותר....
מה עושים???
ואז קיבלתי את התשובה הבאה "צריבה במסך מבטלת את האחריות כולה על המסך"....מההההה!!!!!!!!!!!!!!!
2. יבואו לקראתי ויתנו לי הנחה מסוימת על איזה מסך שאבחר - בלי קשר לאחריות שכבר לא קיימת יותר....
מה עושים???
זה פלסמה
כפי שאני רואה זה הפס באמצא הלבן ? או אחר
שום פורמט לא מגיע לגודל הזה לא 4\3 או 1/14
וצריך לעבור שעות אם נצרב בכלל כי זה מקצה לקצה
נסה
לשטוף את המסך עם תמונת שלג על כל המסך -כנס לטיונר תוציא את האנטנה מהממיר אולי זה יסתדר איך שהוא
דבר מוזר אחר אם יש נניח צריבה לא מבטל את כל האחריות /אם מחר מתקלקל בורד מסויים כולל ספק כוח מה זה קשור למסך
?
כפי שאני רואה זה הפס באמצא הלבן ? או אחר
שום פורמט לא מגיע לגודל הזה לא 4\3 או 1/14
וצריך לעבור שעות אם נצרב בכלל כי זה מקצה לקצה
נסה
לשטוף את המסך עם תמונת שלג על כל המסך -כנס לטיונר תוציא את האנטנה מהממיר אולי זה יסתדר איך שהוא
דבר מוזר אחר אם יש נניח צריבה לא מבטל את כל האחריות /אם מחר מתקלקל בורד מסויים כולל ספק כוח מה זה קשור למסך
?
נערך לאחרונה על ידי SONYES ב 27/04/2015 11:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
·moshezm כתב:שלום,
מה עושים???...
סביר להניח שאמרו לך משפט כזה רק כדי שפשוט תקנה מסך חדש במקום הנוכחי. סביר להניח שאין להם איך לתקן את המסך שלך. זה הפיתרון הכי פשוט בשבילם - לא לתקן דברים מסובכים אלא לתת ללקוח לקנות משהו חדש בתוספת קטנה.
·שיטת המצליחvoguemaster כתב:·......
סביר להניח שאמרו לך משפט כזה רק כדי שפשוט תקנה מסך חדש במקום הנוכחי. סביר להניח שאין להם איך לתקן את המסך שלך. זה הפיתרון הכי פשוט בשבילם - לא לתקן דברים מסובכים אלא לתת ללקוח לקנות משהו חדש בתוספת קטנה....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קנית מסמליין? עושה רושם שהם בזמן האחרון המציאו חוקים חדשים וגם שינו לגמרי את תנאי האחריות שלהם.
בכל אופן, לדעתי זה לא חוקי. ואני חושב שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם.
הפס הירוק הזה מעיד כי יש תקלה בפאנל (ראיתי כבר לא מעט פוסטים כאן בפורום על פס כזה או אחר במסך כמו שלך או דומה לו) ולתקלה הזו אין שום קשר לצריבות/צבירות תמונה בפאנל. אני הייתי מנסה להבהיר להם שאין להם זכות חוקית לפסול אחריות על המוצר על סמך צריבה בפאנל. צבירות/צריבות בפאנל זו לא תקלה, זה דבר די נפוץ ומוכר במסכי פלזמה ויבואנים בעצמם הרי אומרים שאין על זה אחריות מפני שאלו מאפיינים טבעיים ומגבלות סבירות של הטכנולוגייה הזו.
זה דומה בערך למצב היפוטטתי בו יבואן לא יכבד אחריות על מדחס של מקרר מפני שהלקוח שבר בטעות את מגירת הפלסטיק של הירקות.
עריכה: הנה כמה דיונים מתקופה האחרונה שזכורים לי. אותו מסך, אותה תקלה בדיוק.
http://www.hometheater.co.il/vt216364.html
http://www.hometheater.co.il/vt212974.html
http://www.hometheater.co.il/vt216720.html
בכל אופן, לדעתי זה לא חוקי. ואני חושב שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם.
הפס הירוק הזה מעיד כי יש תקלה בפאנל (ראיתי כבר לא מעט פוסטים כאן בפורום על פס כזה או אחר במסך כמו שלך או דומה לו) ולתקלה הזו אין שום קשר לצריבות/צבירות תמונה בפאנל. אני הייתי מנסה להבהיר להם שאין להם זכות חוקית לפסול אחריות על המוצר על סמך צריבה בפאנל. צבירות/צריבות בפאנל זו לא תקלה, זה דבר די נפוץ ומוכר במסכי פלזמה ויבואנים בעצמם הרי אומרים שאין על זה אחריות מפני שאלו מאפיינים טבעיים ומגבלות סבירות של הטכנולוגייה הזו.
זה דומה בערך למצב היפוטטתי בו יבואן לא יכבד אחריות על מדחס של מקרר מפני שהלקוח שבר בטעות את מגירת הפלסטיק של הירקות.
עריכה: הנה כמה דיונים מתקופה האחרונה שזכורים לי. אותו מסך, אותה תקלה בדיוק.
http://www.hometheater.co.il/vt216364.html
http://www.hometheater.co.il/vt212974.html
http://www.hometheater.co.il/vt216720.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אין סיכוי שזה חוקי. צריבה היא תוצאה של שימוש סביר. יש הבדל בין לא לתת אחריות לבין לבטל אחריות. בדרך כלל ביטול אחריות יכול לנבוע משימוש בלתי סביר, בניגוד להוראה מפורשת או בניגוד ליעוד המקורי של המכשיר.
כלומר 100% שיטת מצליח!
כלומר 100% שיטת מצליח!
·ראיתי וגם ראיתיnone77 כתב:גרררררררררררר, חוצפנים, גם ילד בן 4 מבין שאין קשר.
תפרסם בבקשה מי נותן האחריות.
sonyes פיספסת את הפס....
זה לא מבטל את האחריות לחלקים אחרים בטלויזיה נקודה
תשאלו כל אחד בדיני חוזים
השירות של סמסונג לא עם הפנים ללקוח אני עדיין לא קיבלתי מאלקטרוניקס פו -סם ליין מענה להחלפת מסך בן פחות מ 10 שעות עם פיקסל מחליף צבעים.
אם הסאגה לא תיפתר אפעל מישפטית
אם אתה מעוניין במידע על טביעות קטנות פנה אלי בפרטי.
אן שופט שיסכים שהתמונה על מכשיר שתפקידו להציג תמונה צריכה להראות כך, ולא משנה מה מה היבואן יטען.
תמונה אחת שווה אלף מילים.
אם הסאגה לא תיפתר אפעל מישפטית
אם אתה מעוניין במידע על טביעות קטנות פנה אלי בפרטי.
אן שופט שיסכים שהתמונה על מכשיר שתפקידו להציג תמונה צריכה להראות כך, ולא משנה מה מה היבואן יטען.
תמונה אחת שווה אלף מילים.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.