השוואה בין HD-DVD לBLU-RAY
השוואה די רצינית לדעתי, אחד לאחד עם סרטים
רק לציין שההשוואה בוצעה באמצעות הPLAYSTATION 3
בפינת ה BLU RAY
והכונן HD-DVD לXBOX360
בפינת הHD-DVD
מי ניצח? כנסו ותדעו
הלינק:
http://www.gamescentral.com/blogs/tek_j ... s-dvd.aspx
רק לציין שההשוואה בוצעה באמצעות הPLAYSTATION 3
בפינת ה BLU RAY
והכונן HD-DVD לXBOX360
בפינת הHD-DVD
מי ניצח? כנסו ותדעו
הלינק:
http://www.gamescentral.com/blogs/tek_j ... s-dvd.aspx
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
בוודאי שאין מסקנות חד משמעיות,
אבל ממה שאני הבנתי מהבדיקה, HD-DVD ניצח כשמשווים פריימים מאותם סרטים אחד לאחד,
הוא טען שהצבעים יותר חדים , ואפילו תמונה שהיו בה יותר פרטים נראים בHD-DVD מול הBR
הוא ניסה להשוות בין שני הכוננים הספציפיים וגם בין הפורמטים
ויתכן שכאשר תשווה נגן BR יעודי מול נגן HDDVD , התוצאות יהיו אחרות
כמובן שנראה עוד הרבה השוואות כאלה בעתיד
אבל ממה שאני הבנתי מהבדיקה, HD-DVD ניצח כשמשווים פריימים מאותם סרטים אחד לאחד,
הוא טען שהצבעים יותר חדים , ואפילו תמונה שהיו בה יותר פרטים נראים בHD-DVD מול הBR
הוא ניסה להשוות בין שני הכוננים הספציפיים וגם בין הפורמטים
ויתכן שכאשר תשווה נגן BR יעודי מול נגן HDDVD , התוצאות יהיו אחרות
כמובן שנראה עוד הרבה השוואות כאלה בעתיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אני הבנתי שהוא לא אומר ש-HD DVD יותר טוב, אלא שהוא היה רוצה לראות את HD DVD מצליח יותר בגלל כל מני סיבות שלא לגמרי קשורות רק לאיכות התמונה.
המבחן שלו הקיף המון דברים שקשורים לתוספות של הסרטים וכו'.
דיון מעניין אבל לא בהכרח מוכיח משהו.
המבחן שלו הקיף המון דברים שקשורים לתוספות של הסרטים וכו'.
דיון מעניין אבל לא בהכרח מוכיח משהו.
כן בכל זאת זה אתר משחקים ולא אתר קולנוע ביתי,
אבל היו 3-4 השוואות פריימים אחד לאחד , וגם מול DVD עם UPCONVERSION דרך HDMI
הוא אמר שהוא עשה ריסט למסך שלו לפני,
יתכן שאם תכייל את המסך כדי שיתאים בצורה מושלמת לנגן הספציפי שאתה משתמש בו, גם תקבל תוצאות אחרות
הבעיה שיש הרבה השוואות כאלה, ובסך הכל שניהם פורמטים מצויינים, אני לא חושב שיגיעו להחלטה חד משמעית בקרוב,
זה לא ההבדל בין BETA-MAX לVHS
אבל כמו שזה נראה כרגע, לדעתי סוני יפסידו שוב
בתור אחד שעוקב אחרי חדשות משחקים, יש הרבה דיווחים על אנשים שמאוכזבים מהPS3 בגלל מחיר יקר ,חוסר במשחקים ועוד דברים שלא ממש קשורים לBLURAY,
אנשים מחפשים להחליף "ראש בראש" בשביל WII
600$ מול $250 )
יש פה ושם PS3 שנמכרות בחנויות ןעומדות על המדפים (מה שלא קרה שנה שעברה שיצא ה360 עד פברואר בערך)
בעוד שהרבה אנשים באמריקה חשבו ששווה לקנות ב200 דולר כונן HD-DVD (בעיקרון עובד גם עם מחשב)
הזמן יגיד...
אבל היו 3-4 השוואות פריימים אחד לאחד , וגם מול DVD עם UPCONVERSION דרך HDMI
הוא אמר שהוא עשה ריסט למסך שלו לפני,
יתכן שאם תכייל את המסך כדי שיתאים בצורה מושלמת לנגן הספציפי שאתה משתמש בו, גם תקבל תוצאות אחרות
הבעיה שיש הרבה השוואות כאלה, ובסך הכל שניהם פורמטים מצויינים, אני לא חושב שיגיעו להחלטה חד משמעית בקרוב,
זה לא ההבדל בין BETA-MAX לVHS
אבל כמו שזה נראה כרגע, לדעתי סוני יפסידו שוב
בתור אחד שעוקב אחרי חדשות משחקים, יש הרבה דיווחים על אנשים שמאוכזבים מהPS3 בגלל מחיר יקר ,חוסר במשחקים ועוד דברים שלא ממש קשורים לBLURAY,
אנשים מחפשים להחליף "ראש בראש" בשביל WII
600$ מול $250 )
יש פה ושם PS3 שנמכרות בחנויות ןעומדות על המדפים (מה שלא קרה שנה שעברה שיצא ה360 עד פברואר בערך)
בעוד שהרבה אנשים באמריקה חשבו ששווה לקנות ב200 דולר כונן HD-DVD (בעיקרון עובד גם עם מחשב)
הזמן יגיד...
אתמול צפיתי במשימה בלתי אפשרית 3 עם UPSCALING בדנון 1930 (זה שניצח את הOPPO בסקירה של ישראלIL2 ) ובהשואה לשידורים בHOT HD היתה תחושה שזה הכי קרוב שאפשר לHD
לדעתי כדאי לארגן בארץ בשיתוף עם אחת מחנויות הקולנוע הביתי טסט שבו יוקרנו על אותו המסך בכיול זהה- אותו הסרט בו זמנית -על מסך אחד ממכשיר HDDVD ומצד שני ממכשיר BD על מסך זהה ורק זה לדעתי יאפשר להשוות בין הפורמטים
מענין יהיה להוסיף בו זמנית על מסך זהה שלישי DVD עם יכולת UPSCALING (ציפ איכותי של פרודגה)
מי מרים את הכפפה ?
בבקשה לא לשכוח להזמין אותי לניסוי -בכל זאת תרמתי את הרעיון !
לדעתי כדאי לארגן בארץ בשיתוף עם אחת מחנויות הקולנוע הביתי טסט שבו יוקרנו על אותו המסך בכיול זהה- אותו הסרט בו זמנית -על מסך אחד ממכשיר HDDVD ומצד שני ממכשיר BD על מסך זהה ורק זה לדעתי יאפשר להשוות בין הפורמטים
מענין יהיה להוסיף בו זמנית על מסך זהה שלישי DVD עם יכולת UPSCALING (ציפ איכותי של פרודגה)
מי מרים את הכפפה ?
בבקשה לא לשכוח להזמין אותי לניסוי -בכל זאת תרמתי את הרעיון !
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
- יצירת קשר:
הצחקת אותי, החברה אצלנו בחברה בארה"ב (בוסטון ולוס אנג'לס) בתור של לפחות חודש בחנויות כדי להשיג PS3. חבר שלי שגר בפורט לודרדייל (פלורידה) עדיין לא השיג מכשיר. הטירוף שם נמשך.יש פה ושם PS3 שנמכרות בחנויות ןעומדות על המדפים (מה שלא קרה שנה שעברה שיצא ה360 עד פברואר בערך)...