שרשור תגובות: HTC M9 בישראל במחיר לא נמוך

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

האמת היא ש-3,900 ש"ח זה מחיר די מופרך בהתחשב בכך שבבריטניה הוא נמכר ב-580 פאונד (ואפשר למצוא בפחות), שזה פחות מ-3,500 ש"ח, ובארה"ב הוא עולה $700 בערך, שזה פחות מ-3,000 ש"ח..! :oops:

אני חייב להודות שאני די חם עליו - במיוחד לאחר שה-M8 שלי אבד לפני חודשיים ונאלצתי לחזור ל-M7 הוותיק, שסוחב לא רע בכלל יש לציין, אבל המחיר (בארץ ובחו"ל) די צינן אותי לבינתיים... אחכה לקיץ ובתקווה אתארגן עליו במחיר קצת יותר שפוי. 8)

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #3 

@epony
·עד אז יצא ה M-10 זה מירוץ שלא נגמר.
לכן אני מחליף רק שהחומרה שיש לי לא מספיקה לאפליקציות שאני צריך להריץ...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #4 

eyosha כתב:@epony
·עד אז יצא ה M-10 זה מירוץ שלא נגמר.
לכן אני מחליף רק שהחומרה שיש לי לא מספיקה לאפליקציות שאני צריך להריץ...
...
אני מודה שאת ה-M8 קניתי בהחלטה של רגע - הייתי בדיוטי וקניתי טלפון לגיסתי ופתאום החלטתי בכל זאת לפנק את עצמי - זה ממש לא היה מתוכנן! 8)

גאמור, אני עכשיו עם ה-M7 הוותיק יותר, ולמרות שהוא נותן עבודה, המכשיר כבר בן שנתיים, הבטריה כבר לא מחזיקה כמו פעם, והוא לא סוחב כמו ה-M8 (או ה-M9 לצורך העניין). :?

בכל אופן, קשה לי להאמין שה-M10 ייצא לפני MWC 2016, שזה עוד 10 חודשים בערך, אז נראה לי שקצת נסחפת... ;)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #5 

epony כתב:
...
...
אני מודה שאת ה-M8 קניתי בהחלטה של רגע - הייתי בדיוטי וקניתי טלפון לגיסתי ופתאום החלטתי בכל זאת לפנק את עצמי - זה ממש לא היה מתוכנן! 8)

גאמור, אני עכשיו עם ה-M7 הוותיק יותר, ולמרות שהוא נותן עבודה, המכשיר כבר בן שנתיים, הבטריה כבר לא מחזיקה כמו פעם, והוא לא סוחב כמו ה-M8 (או ה-M9 לצורך העניין). :?

בכל אופן, קשה לי להאמין שה-M10 ייצא לפני MWC 2016, שזה עוד 10 חודשים בערך, אז נראה לי שקצת נסחפת... ;)
...
·

לא מפריע לכם השרות של היבואן בארץ? שמעתי שמדובר בשרות מחפיר והכי גרוע שמעתי שהמכשירים שלהם נזקקים לשרות די הרבה.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #6 

istarmini כתב:
...
...
·

לא מפריע לכם השרות של היבואן בארץ? שמעתי שמדובר בשרות מחפיר והכי גרוע שמעתי שהמכשירים שלהם נזקקים לשרות די הרבה.
...
· כן גם אני שמעתי
לכן עדיין אין לי HTC, שמעתי דברים מזעזעים על מכשירים שלא חוזרים מתיקון ששולחים לחו"ל כדי לתקו וכו'...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #7 

ממה שאני רואה, סיפורי זוועות יש על כולם, ואלה גם הסיפורים היחידים שאנחנו נחשפים אליהם (בודדים הדיונים בנושא: "וואו איזה שירות מדהים קיבלתי מ-X"...) ;)

אני כאמור החזקתי יותר ממכשיר אחד של HTC ורצה המזל ולא נזקקתי מעולם לשירות או אחריות.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #8 

epony כתב:ממה שאני רואה, סיפורי זוועות יש על כולם, ואלה גם הסיפורים היחידים שאנחנו נחשפים אליהם (בודדים הדיונים בנושא: "וואו איזה שירות מדהים קיבלתי מ-X"...) ;)

אני כאמור החזקתי יותר ממכשיר אחד של HTC ורצה המזל ולא נזקקתי מעולם לשירות או אחריות.
...
·
אני קיבלתי אחד מהעבודה והמצלמה הפסיקה ,ככה פתאום, לעבוד.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”