שרשור תגובות: HTC M9 בישראל במחיר לא נמוך
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
האמת היא ש-3,900 ש"ח זה מחיר די מופרך בהתחשב בכך שבבריטניה הוא נמכר ב-580 פאונד (ואפשר למצוא בפחות), שזה פחות מ-3,500 ש"ח, ובארה"ב הוא עולה $700 בערך, שזה פחות מ-3,000 ש"ח..!
אני חייב להודות שאני די חם עליו - במיוחד לאחר שה-M8 שלי אבד לפני חודשיים ונאלצתי לחזור ל-M7 הוותיק, שסוחב לא רע בכלל יש לציין, אבל המחיר (בארץ ובחו"ל) די צינן אותי לבינתיים... אחכה לקיץ ובתקווה אתארגן עליו במחיר קצת יותר שפוי.
אני חייב להודות שאני די חם עליו - במיוחד לאחר שה-M8 שלי אבד לפני חודשיים ונאלצתי לחזור ל-M7 הוותיק, שסוחב לא רע בכלל יש לציין, אבל המחיר (בארץ ובחו"ל) די צינן אותי לבינתיים... אחכה לקיץ ובתקווה אתארגן עליו במחיר קצת יותר שפוי.
- epony
- חבר במועדון 10K

אני מודה שאת ה-M8 קניתי בהחלטה של רגע - הייתי בדיוטי וקניתי טלפון לגיסתי ופתאום החלטתי בכל זאת לפנק את עצמי - זה ממש לא היה מתוכנן!eyosha כתב:@epony
·עד אז יצא ה M-10 זה מירוץ שלא נגמר.
לכן אני מחליף רק שהחומרה שיש לי לא מספיקה לאפליקציות שאני צריך להריץ......
גאמור, אני עכשיו עם ה-M7 הוותיק יותר, ולמרות שהוא נותן עבודה, המכשיר כבר בן שנתיים, הבטריה כבר לא מחזיקה כמו פעם, והוא לא סוחב כמו ה-M8 (או ה-M9 לצורך העניין).
בכל אופן, קשה לי להאמין שה-M10 ייצא לפני MWC 2016, שזה עוד 10 חודשים בערך, אז נראה לי שקצת נסחפת...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·epony כתב:אני מודה שאת ה-M8 קניתי בהחלטה של רגע - הייתי בדיוטי וקניתי טלפון לגיסתי ופתאום החלטתי בכל זאת לפנק את עצמי - זה ממש לא היה מתוכנן!......![]()
גאמור, אני עכשיו עם ה-M7 הוותיק יותר, ולמרות שהוא נותן עבודה, המכשיר כבר בן שנתיים, הבטריה כבר לא מחזיקה כמו פעם, והוא לא סוחב כמו ה-M8 (או ה-M9 לצורך העניין).![]()
בכל אופן, קשה לי להאמין שה-M10 ייצא לפני MWC 2016, שזה עוד 10 חודשים בערך, אז נראה לי שקצת נסחפת......
לא מפריע לכם השרות של היבואן בארץ? שמעתי שמדובר בשרות מחפיר והכי גרוע שמעתי שהמכשירים שלהם נזקקים לשרות די הרבה.
· כן גם אני שמעתיistarmini כתב:·......
לא מפריע לכם השרות של היבואן בארץ? שמעתי שמדובר בשרות מחפיר והכי גרוע שמעתי שהמכשירים שלהם נזקקים לשרות די הרבה....
לכן עדיין אין לי HTC, שמעתי דברים מזעזעים על מכשירים שלא חוזרים מתיקון ששולחים לחו"ל כדי לתקו וכו'...
- epony
- חבר במועדון 10K

ממה שאני רואה, סיפורי זוועות יש על כולם, ואלה גם הסיפורים היחידים שאנחנו נחשפים אליהם (בודדים הדיונים בנושא: "וואו איזה שירות מדהים קיבלתי מ-X"...) 
אני כאמור החזקתי יותר ממכשיר אחד של HTC ורצה המזל ולא נזקקתי מעולם לשירות או אחריות.
אני כאמור החזקתי יותר ממכשיר אחד של HTC ורצה המזל ולא נזקקתי מעולם לשירות או אחריות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·epony כתב:ממה שאני רואה, סיפורי זוועות יש על כולם, ואלה גם הסיפורים היחידים שאנחנו נחשפים אליהם (בודדים הדיונים בנושא: "וואו איזה שירות מדהים קיבלתי מ-X"...)
אני כאמור החזקתי יותר ממכשיר אחד של HTC ורצה המזל ולא נזקקתי מעולם לשירות או אחריות....
אני קיבלתי אחד מהעבודה והמצלמה הפסיקה ,ככה פתאום, לעבוד.