צ'רביניה
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קצת באיחור אבל היה לי סופש קצר של סקי באמצע מרץ.
קודם כל מתחילים בקפה באוטוגריל 0 התחלה של כל טיול באיטליה.
פעם ראשונה שניסיתי בומברדינו - שליש ויסקי, שליש ליקר ביצים ומנת אספרסו מעל קצפת. נראה כמו קפה בחורות מקפולסקי אבל האלכוהול עובד וזה מחמם - לא רע בסקי אבל לא נראה שאני אקח יותר כאלה...
חוצמזה, גרסה מקומית מרוקינו - מרוקינו יכול להיות שם למה שאין לו שם וזה קפוצ'ינו בכוס של אספרסו. מגוון השמות שקיים כולל: מקיאטונה, פיקולינו, מיני קפוצ'ינו, מרוקינו... אין שם אחד לדבר הזה.
בצ'רביניה ראיתי גרסה שכוללת ציפוי פנימי של כל הכוס בשוקולד (זה היה בית קפה שהתמחה בשוקולד). לא טעמתי.
באחת המסעדות שעל ההר שתיתי אספרסו של קפה ג'וליאנו - היה סביר אבל הכוס היתה יפה.
שאלתי כמה עולה הכוס ונתנו לי במתנה.
התערוכה העולמית הקרובה תהיה במילנו ואילי הוציאו כוסות לכבוד המאורע. יש כמה דוגמאות ואולי יהיה לזה ערך אספני פעם... גם כאן שאלתי בבית קפה כמה עולה כוס (הפעם של קפוצ'ינו) ונתנו בסוף 2 במחיר של 7 יורו.
בכל מקום הקפה הוא בעיקר בסדר - לא משהו מיוחד.
קפוצי'נו יוצא בדרך כלל מספיק ואספרסו כפול dopio לפעמים עדיף על בודד.
הכל תלוי בבריסטה לא משנה איזה ציוד יהיה שם (כמו כל מקום) אבל קפה תמיד ייצא ממכונה רגילה ולא מאוטומטית.
קודם כל מתחילים בקפה באוטוגריל 0 התחלה של כל טיול באיטליה.
פעם ראשונה שניסיתי בומברדינו - שליש ויסקי, שליש ליקר ביצים ומנת אספרסו מעל קצפת. נראה כמו קפה בחורות מקפולסקי אבל האלכוהול עובד וזה מחמם - לא רע בסקי אבל לא נראה שאני אקח יותר כאלה...
חוצמזה, גרסה מקומית מרוקינו - מרוקינו יכול להיות שם למה שאין לו שם וזה קפוצ'ינו בכוס של אספרסו. מגוון השמות שקיים כולל: מקיאטונה, פיקולינו, מיני קפוצ'ינו, מרוקינו... אין שם אחד לדבר הזה.
בצ'רביניה ראיתי גרסה שכוללת ציפוי פנימי של כל הכוס בשוקולד (זה היה בית קפה שהתמחה בשוקולד). לא טעמתי.
באחת המסעדות שעל ההר שתיתי אספרסו של קפה ג'וליאנו - היה סביר אבל הכוס היתה יפה.
שאלתי כמה עולה הכוס ונתנו לי במתנה.
התערוכה העולמית הקרובה תהיה במילנו ואילי הוציאו כוסות לכבוד המאורע. יש כמה דוגמאות ואולי יהיה לזה ערך אספני פעם... גם כאן שאלתי בבית קפה כמה עולה כוס (הפעם של קפוצ'ינו) ונתנו בסוף 2 במחיר של 7 יורו.
בכל מקום הקפה הוא בעיקר בסדר - לא משהו מיוחד.
קפוצי'נו יוצא בדרך כלל מספיק ואספרסו כפול dopio לפעמים עדיף על בודד.
הכל תלוי בבריסטה לא משנה איזה ציוד יהיה שם (כמו כל מקום) אבל קפה תמיד ייצא ממכונה רגילה ולא מאוטומטית.
-
- אוטוגריל
-
- בומברדינו קון פנה ומרוקינו הבית
-
- כוס ג'וליאנו (במכונה בבית)
-
- אילי בבית קפה
-
- אילי בבית
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
·על מה אתה מדבר , אני כל יום מתחיל עם קפוצינו\אמריקנו ובהמשך שותה אספרסו...Chura כתב:אתה אחד של קפוצ׳ינו ? יופי, אני מרגיש פחות ״מווקצה״...
עם כזה שלל משקאות שאפשר להכין , למה להתקבע רק על אחד...
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
bontadini
בחו"ל אני שותה קפוצ'ינו כי קשה למצוא מקום שיגיש אספרסו טוב אבל זה בדרך כלל יתחיל בלהזמין אספרסו ואז עוד קפוצ'ינו...
הייתי במסעדה מעולה על ההר - Bontadini. לא היה מה לצלם באספרסו אבל היה סביר.
בקפוצ'ינו עשו ציורים כמו בערוץ הילדים
הייתי במסעדה מעולה על ההר - Bontadini. לא היה מה לצלם באספרסו אבל היה סביר.
בקפוצ'ינו עשו ציורים כמו בערוץ הילדים
-
- רביולי הבית
-
- קפוצ'ינו חייכן (לא אני הזמנתי)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הרביולי נראה פצצה