בביקור אתמול גיליתי דבר חשוב- לנמר יש לב של אריה והוא בן אדם זהב שממש כייף לדבר איתו (וברור שלא רק על מוזיקה). כמובן שקיבלתי אירוח כמו שצריך ויצא לי לטעום ליקר שנמר מכין (אבל זה סיפור אחר)
את רשימת הציוד שיש לנמר בבית, הוא תיאור בצורה קולחת ויפה בשרשור שלו על הדירוגים ולי נשאר רק לראות ולשמוע. כבר שמעתי מערכות בעמידה בישיבה על כסאות, כורסאות, ספות ועל השולחן של מרטין, אבל כאן השמיעה היא בשכיבה על מיטה שהיא בעצם לא בדיוק מיטה היא מורכבת מקופסאות לאחסון CD. אולי אני קצת שמרן, אבל אני מעדיף לשמוע מוזיקה בישיבה כך שהמצב היה לי מוזר קצת.
בנוסף למספר דיסקים שאני סוחב כעת לכל מקום ומצויד בזוג אוזניים, אני מגיע גם עם בהתלהבות לשמוע צלילים וחוויות חדשות. שהמערכת התחילה לנגן התחילה החוויה, מרגישים את המערכת בבטן עם באס מאוד דומיננטי מצד אחד ומאוד הדוק מצד שני. צלילים יוצאים מפורטים ומדויקים עם הרבה עוצמה. מספר סגנונות המוזיקה ששמעתי נשמעו היטב, כך שהמערכת לא נפלה בהשמעת שום סגנון ששמעתי. מאידך למרות החוויה, צורת השמיעה של ה SETUP הזה זה להיכנס לתוך המוזיקה (אולי להתמכר לה) כאמור חוויה - זה לא הסגנון שאני מחפש תמיד שאני שומע מוזיקה. אני לא חושב שאני אישית מסוגל לשמוע כך מוזיקה לאורך זמן, זה מצריך ריכוז מסוים ולאורך זמן נראה לי שזה יהיה מעייף עבורי.
קשה לי להצביע על הנקודה המדויקת, יכול להיות שהחלל הקטן עושה לא טוב ל SETUP הזה.
המון תודות לנמר על האירוח וכעת אני חייב לך אחד (אתה יודע שאתה מוזמן)