הזרמת תכני 720P ע"ג מתאמי רשת דרך החשמל
למישהו יש ניסיון עם מתאמים כאלו - http://www.netcheif.com/blog/?p=5638
אני מעוניין לחבר בסלון RPi עם קודי ואין לי איך להעביר כבל רשת, אז אני שוקל את הפתרון הנ"ל.
אני מעביר תכנים בעיקר באיכות HD אם כי הייתי שמח אם זה היה תומך גם ב1080p
אם מישהו עשה את הבדיקות עם מוצר ספציפי אני אשמח לדעת.
אני מעוניין לחבר בסלון RPi עם קודי ואין לי איך להעביר כבל רשת, אז אני שוקל את הפתרון הנ"ל.
אני מעביר תכנים בעיקר באיכות HD אם כי הייתי שמח אם זה היה תומך גם ב1080p
אם מישהו עשה את הבדיקות עם מוצר ספציפי אני אשמח לדעת.
נערך לאחרונה על ידי ofekb ב 26/05/2015 18:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
עד היום לא היה סיכוי שמתאמים כאלו יצליחו, אפילו 720 בלחץ. (כמובן שזה גם תלוי בסאונד ובלה בלה, אבל אני מאמין שאתה מדבר על מקור יחסית איכותי)
אבל לפני כמה ימים פורסם פה ובnetchief על מתאמים חדשים שכן מסוגלים לעשות פלאות, לגביהם אני לא יודע להגיד.
בהצלחה.
אבל לפני כמה ימים פורסם פה ובnetchief על מתאמים חדשים שכן מסוגלים לעשות פלאות, לגביהם אני לא יודע להגיד.
בהצלחה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
@tomer1749
מחזק - גם אצלי יש מתאמים על גבי הרשת בשני דירות ששמתי אותם. מזרים 1080p mkv (גם כאלו של 15+gb) באופן חלק. מחובר דרך ארון החשמל (פיוזים נפרדים).
JEXY מעלה נקודה חשובה.
באחת הדירות, בה תשתית החשמל מיושנת באופן יחסי - יש ניתוקים שדורשים הוצאה והחזרה של אחד המתאמים לשקע.
זה לא קורה יותר מידי, מקסימום פעם בשבוע.
מחזק - גם אצלי יש מתאמים על גבי הרשת בשני דירות ששמתי אותם. מזרים 1080p mkv (גם כאלו של 15+gb) באופן חלק. מחובר דרך ארון החשמל (פיוזים נפרדים).
JEXY מעלה נקודה חשובה.
באחת הדירות, בה תשתית החשמל מיושנת באופן יחסי - יש ניתוקים שדורשים הוצאה והחזרה של אחד המתאמים לשקע.
זה לא קורה יותר מידי, מקסימום פעם בשבוע.
משתמש במתאמים של TPLINK לצורך העברת תקשורת לממ"ד. בראוטר מקבל בממוצע כ 80 מגה בפועל במתאם מגיע לכ 16 מגה. המתאמים יושבים על אותה פאזה. נסיון לחבר מתאם על פאזה נוספת לא הצליח (בקושי הגעתי ל 2 מגה).
מה ההפחתה במהירות שאתם מקבלים?
מה ההפחתה במהירות שאתם מקבלים?