עריכה (מחיר עודכן): מחשב core i5 3570k
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מחשב חזק מאוד שיכול לשמש גם לגיימינג, אני מוכר כי אני לא מנצל אותו לשומדבר חוץ מKODI לפעמים (מחובר אך ורק לטלוויזיה), וקניתי Pi2 שעושה את העבודה מצויין.
מעבד: Intel core i5 3570K
לוח אם: Gigabyte H77M-D3H
דיסק קשיח: Corsair Force GT 60GB
דיסק קשיח: Western Digital Caviar GP WD10EACS 1TB
ספק כוח: Seasonic X-series Fanless 400W
קירור למעבד: Scythe SHURIKEN Rev. B
זכרון: 2X Kingston KHX1600C9D3B1/4G (Total 8 GB)
מארז: Silverstone Grandia GD05
מבקש 2200 ש"ח
מעבד: Intel core i5 3570K
לוח אם: Gigabyte H77M-D3H
דיסק קשיח: Corsair Force GT 60GB
דיסק קשיח: Western Digital Caviar GP WD10EACS 1TB
ספק כוח: Seasonic X-series Fanless 400W
קירור למעבד: Scythe SHURIKEN Rev. B
זכרון: 2X Kingston KHX1600C9D3B1/4G (Total 8 GB)
מארז: Silverstone Grandia GD05
מבקש 2200 ש"ח
נערך לאחרונה על ידי Xtreamer7 ב 02/09/2015 18:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
היי,
המחשב ללא כרטיס מסך נוסף?
האם אני מפספס משהו? המחירון שלך לא כ"כ מעודכן, מחשב חדש זהה במחיר הזה :
http://ksp.co.il/?uin=19238
המחשב ללא כרטיס מסך נוסף?
האם אני מפספס משהו? המחירון שלך לא כ"כ מעודכן, מחשב חדש זהה במחיר הזה :
http://ksp.co.il/?uin=19238
@justdoit
·מדובר על מחשב עם רכיבי פרימיום. ההשוואה שלך לא נכונה, לדוגמא - ספק הכוח: ספק הכוח שאני מוכר הוא מהטובים שיש, ספק FanLess עם נצילות גבוה מאוד (GOLD), בעוד אתה מציג ספק כוח סטנדרטי.
מדובר על מערכת סופר שקטה וחזקה מאוד, עקרונית, אם אתה רוצה בשדרוג כ. מסך יש לך מפלצת גיימינג (יש עוד 3 מאווררים שבכלל לא חיברתי אותם).
·מדובר על מחשב עם רכיבי פרימיום. ההשוואה שלך לא נכונה, לדוגמא - ספק הכוח: ספק הכוח שאני מוכר הוא מהטובים שיש, ספק FanLess עם נצילות גבוה מאוד (GOLD), בעוד אתה מציג ספק כוח סטנדרטי.
מדובר על מערכת סופר שקטה וחזקה מאוד, עקרונית, אם אתה רוצה בשדרוג כ. מסך יש לך מפלצת גיימינג (יש עוד 3 מאווררים שבכלל לא חיברתי אותם).
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 715
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
@Xtreamer7
·
על איזה שדרוג אתה מדבר עם ספק של 400W ?
מערכת שלך בכלל לא מאוזנת...
למה לקחת מעבד סדרת K עם multiplier פתוח יחד עם לוח אם שלא תומך ב OC??
קיצור קנייה לא חכמה וגם אין ממש אפשרות של שדרוג...
·
על איזה שדרוג אתה מדבר עם ספק של 400W ?
מערכת שלך בכלל לא מאוזנת...
למה לקחת מעבד סדרת K עם multiplier פתוח יחד עם לוח אם שלא תומך ב OC??
קיצור קנייה לא חכמה וגם אין ממש אפשרות של שדרוג...
@superbizho
·המערכת משמשת לHTPC ולא לגיימינג, ואין שום צורך לבצע OC בעתיד הנראה לעין, המעבד הוא מעבד מכפלה פתוחה על מנת שעוד כמה שנים תוכל לשדרג לוח אם וספק במחיר מצחיק ולעשות OC - קוראים לזה הסתכלות קדימה, אם לא מוצא חן בעיניך אתה לא חייב להגיב, אבל מפה ועד להגיד שהמערכת לא בנויה חכם..
למשל, רק בחשמל שחוסך לך הספק היעיל (HTPC הוא גם מנהל הורדות שפועל בד"כ 24/7 ) אתה מכסה לאורך השנים עלות של כמה ספקים\לוחות אם חדשים לשדרוג. בקיצור - לא רוצה, אל תקנה, אבל תפריע.
מי שלא מתכוון להחליף HTPC כל שנתיים - מערכת מושלמת בשבילו.
·המערכת משמשת לHTPC ולא לגיימינג, ואין שום צורך לבצע OC בעתיד הנראה לעין, המעבד הוא מעבד מכפלה פתוחה על מנת שעוד כמה שנים תוכל לשדרג לוח אם וספק במחיר מצחיק ולעשות OC - קוראים לזה הסתכלות קדימה, אם לא מוצא חן בעיניך אתה לא חייב להגיב, אבל מפה ועד להגיד שהמערכת לא בנויה חכם..
למשל, רק בחשמל שחוסך לך הספק היעיל (HTPC הוא גם מנהל הורדות שפועל בד"כ 24/7 ) אתה מכסה לאורך השנים עלות של כמה ספקים\לוחות אם חדשים לשדרוג. בקיצור - לא רוצה, אל תקנה, אבל תפריע.
מי שלא מתכוון להחליף HTPC כל שנתיים - מערכת מושלמת בשבילו.