ישנן בעיות חוזרות של הרחבות שימושיות שמפסיקות לעבוד או קישורים מתים שדורשות את התערבות המפתח ,וכשצצה בעיה כזו נפתח שירשור חדש ולעיתים נפתחים שרשורים מקבילים על אותה הבעיה
לכן הצעה לשריין טור או רפובליקה של הרחבות נפוצות וכל פעם שקיימת בעיה בהרחבה מסויימת פשוט לוחצים עליה ורושמים את הבעיה ואז אוטומטית היא מתווספת לטור השאלות . אבל זה תמיד יהיה אותו השרשור ולא אחד חדש.
רעיון לסדר חדש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
זה יהיה קשה לתחזוקה. נראה לי או שכדאי שלכל תוסף יהיה שרשור אבל שאלות כלליות כן דורשות שרשור חדש
אני מבין...ייתכן וזה יגרור איזה קושי בתחזוקה אני לא ממש מבין בזה
חשבתי נניח ויהיה שורה קבועה בדביק ״ בעיות בהרחבות נפוצות״ בתוכה יהיו הרחבות נפוצות נניח סרטיל סדרות ג'נסיס וכו...
ואז אתה בוחר את ההרחבה שאתה מתלונן עליה ושם רושם את הבעיה שלך ואז אוטומטית השאלה שלך תתווסף לשאלות בכללי...וכל אחד שיבחר להתייחס כבר יתייחס לשאלה כשאלה לגיטימית כללית .
זה ימנע כפל בשאלות על אותו הנושא
בעתיד אם תהיה בעיה נוספת עם אותה ההרחבה השרשור יפתח שוב מתוך אותה שורה בדביק...
לא יודע כמה זה חשוב אבל כך גם יהיה אפשר להתחקות אחר העבר של אותה הרחבה .
אגב הייתי עושה דבר דומה לגבי מדריכים שונים ומקבץ אותם תחת כותרת אחת
חשבתי נניח ויהיה שורה קבועה בדביק ״ בעיות בהרחבות נפוצות״ בתוכה יהיו הרחבות נפוצות נניח סרטיל סדרות ג'נסיס וכו...
ואז אתה בוחר את ההרחבה שאתה מתלונן עליה ושם רושם את הבעיה שלך ואז אוטומטית השאלה שלך תתווסף לשאלות בכללי...וכל אחד שיבחר להתייחס כבר יתייחס לשאלה כשאלה לגיטימית כללית .
זה ימנע כפל בשאלות על אותו הנושא
בעתיד אם תהיה בעיה נוספת עם אותה ההרחבה השרשור יפתח שוב מתוך אותה שורה בדביק...
לא יודע כמה זה חשוב אבל כך גם יהיה אפשר להתחקות אחר העבר של אותה הרחבה .
אגב הייתי עושה דבר דומה לגבי מדריכים שונים ומקבץ אותם תחת כותרת אחת