המלצות לנגן מדיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
imok פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
כמה שאלות בנושר נגן מדיה:

1. האם המוצר הזה ממולץ?

http://www.ebay.com/itm/MXQ-Quad-Core-A ... 20f2203b29

2. האם ניתן לראות דרכו ערוצים ישראליים בעידן פלוס?

תודה

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

אני באופן אישי מתרחק מקופסאות אנדרואיד של יצרנים עלומי שם. אם קופסת אנדרואיד אז מיניקס.
אני ממליץ לך על RASPBERRI PI 2. אני עובד איתו הוא סבבה לגמרי ונתמך באופן מלא ב- OPENELEC ובקרוב גם עם WINDOWS 10 IOT.
אתה יכול לראות ערוצים ישראליים דרך IPTV אבל אלו שידורים דרך האינטרנט. ממה שהבנתי זה לא שווה ערך לאיכות שאתה מקבל ממקלט.

imok פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה shkop

כמה שאלות (אני חדש בתחום)
מה הכוונה לראות ערוצים ישראליים דרך IPTV, האם בשביל לראות ערוצים ישראלים כמו שצריך, אני צריך לחבר לממיר אנטנה של עידן פלוס או לחילופין לקנות גם ממיר שלו?

ושאלה נוספת מה המשמעות של נתמך באופן מלא ב- OPENELEC

תודה

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

יש שתי אפשרויות לקלוט ערוצי עידן+. דרך האינטרנט ואז בשל תשתית וענייני רוחב פס השידור הוא באיכות נמוכה יחסית או בקליטה דרך ממיר עם או בלי מגבר באופן אנאלוגי.
עם ממיר האיכות טובה יותר.
OPENELEC היא הפצת לינוקס שכל תכליתה הוא הרצת KODI. תוכנת KODI היא היחידה שרצה עליה ויש בה אופטימזציה ל- KODI (פועלים רק שרותים שדרושים לפעילות KODI).
כל מערכת הפעלה תומכת מעבדים מסויימים. המעבד של רספברי פיי (1 וגם 2) נתמכים בה רשמית ואפשר להתקין גרסה של מערכת ההפעלה שמיועדת למעבד. זה לא מובן מאיליו. לדוגמה, מעבדי AMLOGIC או ROCKCHIP המאוד פופלאריים עובדים רק עם אנדרואיד (היצרן מספק ROM של אנדרואיד מותאם למעבד).

imok פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה רבה!
עשה לי קצת סדר (אני מקווה)

סתם שאלה, למה כל ה-RASPBERRI PI 2 נראים כאילו הם רכיבים אלקטרונים בלי איזה כיסוי, האם ככה הם מגיעים?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”