חיבור לרסיבר דרך digital או coaxial ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
להוסיף על מה שמרטין אמר: באיכות אין הבדל. יש עדיפות לקואקסיאלי אם יש לך בעיה בהתקנה שתדרוש ממך לכופף את הכבל או למשוך אותו מעל ל 2 מטר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אז אתה אומר שאם יש אילוץ של מרחק גדול משני מטר עדיף כבל אופטי???Catskinner כתב:להוסיף על מה שמרטין אמר: באיכות אין הבדל. יש עדיפות לקואקסיאלי אם יש לך בעיה בהתקנה שתדרוש ממך לכופף את הכבל או למשוך אותו מעל ל 2 מטר....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אין לי אלא לחלוק אליך...כבל אופטי יודע לעבוד במרחקים גדולים בהרבה.OmriAtiya כתב:עדיף קואקסאלי מעל ל 2 מטר....
סיבים מסוימים יודעים להגיע למרחק של מאות מטרים אם לא ק"מ! בהעברת מידע אליהם.
תקן אותי מרטין אם אני טועה...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה צודק ברמת הטכנולוגיה של סיב אופטי, אבל הקשר בין סיב אופטי כמו שאתה מדבר עליו (לתקשורת טלפונית למשל בינינו לבין איטליה) שונה לגמרי ממה שאנחנו קוראים לו סיב אופטי עבור SPDIF.
אני לא מכיר הרבה שעובדים עם סיבים אופטיים לק"ב במרחקים של מעל 5מ' מה גם שהעלות נהיית אסטרונומית, לעומת זאת, העברה של קואקסיאלי למרחקים, גם של 15-20 מטר ע"ב כבל זול, כמו RG6, זה קלי קלות ונפוץ מאוד, בעיקר בהתקנות של בתים חכמים וכו'.
אני לא מכיר הרבה שעובדים עם סיבים אופטיים לק"ב במרחקים של מעל 5מ' מה גם שהעלות נהיית אסטרונומית, לעומת זאת, העברה של קואקסיאלי למרחקים, גם של 15-20 מטר ע"ב כבל זול, כמו RG6, זה קלי קלות ונפוץ מאוד, בעיקר בהתקנות של בתים חכמים וכו'.
- OmriAtiya
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
neo2006 כתב:אין לי אלא לחלוק אליך...כבל אופטי יודע לעבוד במרחקים גדולים בהרבה.OmriAtiya כתב:עדיף קואקסאלי מעל ל 2 מטר....
סיבים מסוימים יודעים להגיע למרחק של מאות מטרים אם לא ק"מ! בהעברת מידע אליהם.
תקן אותי מרטין אם אני טועה......
אם אתה אומר...
אני לא מתווכח.
:thefinger:
תאוריה לחוד ומציאות לחוד
ראשית באופטי מתבצעת המרה כפולה ומיותרת להבנתי שכן לא בנגן ולא ברסיבר העסק עובר בצינורות אופטים.
שנית לפחות ממה שאני הצלחתי להבחין שמעתי טוב יותר בקואקסאלי, לא לא ביצעתי אלפי מבחנים עיוורים אבל פשוט שמעו טוב יותר.
שנית לפחות ממה שאני הצלחתי להבחין שמעתי טוב יותר בקואקסאלי, לא לא ביצעתי אלפי מבחנים עיוורים אבל פשוט שמעו טוב יותר.