הקמת ארון תקשורת לשליטה על כל הממירים של הוט, ראוטרים, מודם טלפון וכו'
-
YarivBar-lev
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הי,
אני מתחיל שיפוץ מסיבי בבית ומעוניין להוסיף ארון תקשורת נוסף שבו אשים את כל הממירים, הראוטר האלחוטי והמודמים למיניהם.
הארון יתחבר מצד אחד לארון התקשורת בכניסה לבית ומצד שני לכל חדר.
לכיוון כל חדר יועבר כבל רשת מהארון תקשורת החדש. מה אני עושה עם הממיר של הכבלים? איך אני יוצר איתו קשר עם השלט שבחדר או בסלון? אני יודע שיש עינית כזאת שאפשר להשתמש בה. האם צריך לחבר כל עינית עם כבל לארון תקשורת מכל חדר?
מה אני צריך להעביר מהארון תקשורת שבכניסה לארון תקשורת שאני מוסיף מלבד כבל טלפון? כמובן שאני צריך שם מספר שקעים למתח בשביל כל הממירים והמודמים.
אשמח לעזרה וייעוץ.
תודה,
יריב
אני מתחיל שיפוץ מסיבי בבית ומעוניין להוסיף ארון תקשורת נוסף שבו אשים את כל הממירים, הראוטר האלחוטי והמודמים למיניהם.
הארון יתחבר מצד אחד לארון התקשורת בכניסה לבית ומצד שני לכל חדר.
לכיוון כל חדר יועבר כבל רשת מהארון תקשורת החדש. מה אני עושה עם הממיר של הכבלים? איך אני יוצר איתו קשר עם השלט שבחדר או בסלון? אני יודע שיש עינית כזאת שאפשר להשתמש בה. האם צריך לחבר כל עינית עם כבל לארון תקשורת מכל חדר?
מה אני צריך להעביר מהארון תקשורת שבכניסה לארון תקשורת שאני מוסיף מלבד כבל טלפון? כמובן שאני צריך שם מספר שקעים למתח בשביל כל הממירים והמודמים.
אשמח לעזרה וייעוץ.
תודה,
יריב
@YarivBar-lev
היי,
למיטב ידיעתי, ממירים של הוט עובדים היום עם שלטי RF, מה שמבטל את הצורך בעינית. (תלוי כמובן גם במרחק)
במידה ואתה בכל זאת צריך שליטה על ציוד בעזרת IR, תוכל לקנות קיטים זולים שיעשו את העבודה נהדר.
http://www.ebay.com/itm/New-IR-Remote-E ... 1e9c345a1d
כמובן שבמידה והמרחק גדול, תצטרך לבצע הארכה לחוטי העינית - לא משהו מסובך.
הקיט הנ"ל תומך במקסימום 12 רכיבים (Emitters) שונים מ-3 (Receiver) חדרים שונים.
היי,
למיטב ידיעתי, ממירים של הוט עובדים היום עם שלטי RF, מה שמבטל את הצורך בעינית. (תלוי כמובן גם במרחק)
במידה ואתה בכל זאת צריך שליטה על ציוד בעזרת IR, תוכל לקנות קיטים זולים שיעשו את העבודה נהדר.
http://www.ebay.com/itm/New-IR-Remote-E ... 1e9c345a1d
כמובן שבמידה והמרחק גדול, תצטרך לבצע הארכה לחוטי העינית - לא משהו מסובך.
הקיט הנ"ל תומך במקסימום 12 רכיבים (Emitters) שונים מ-3 (Receiver) חדרים שונים.
-
YarivBar-lev
- חבר שרק התחיל

@gilad-fzr
·
תודה על התשובה.
הארון תקשורת יהיה במרחק של בערך 8 מטר מהטלויזיה, והממיר בארון תקשורת.
האם זה בעיה? אין פגיעה באיכות השידור?
·
תודה על התשובה.
הארון תקשורת יהיה במרחק של בערך 8 מטר מהטלויזיה, והממיר בארון תקשורת.
האם זה בעיה? אין פגיעה באיכות השידור?
-
YarivBar-lev
- חבר שרק התחיל

@JEXY
·
כן
·
כן