מחשב סלוני עם אופציית גיבוי מכלל המכשירים בבית
-
uorieldahan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם
יש לי בבית מחשב רגיל שעושה בעיות (לפעמים נדלק ולפעמים לא) וכבר הרבה זמן אני קורא פה בפורום על שלל המכשירים ומתלבט
באותו מחשב יש לי כונן קשיח 3.5" עם 1 טרה נתונים (הרבה חומר שניתן למחוק)
אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי להזרמת מדיה ו-KODI אבל גם שיגבה את החומר משאר המכשירים בבית (לאותו כונן [אפשר גם לחברו חיצונית עם מתאם] - מהמחשב הנייד + שני פלאפונים)
ראיתי בעבר את התוכנה של CRASHPLAN אבל לא ניסיתי אותה ולא בטוח שהיא מתאימה אבל אני בטוח שאמצא תוכנה אחרת או שאריץ על אותו מחשב שרת FTP או SAMBA ותוכנת גיבוי תיקיות
העניין הוא שאני לא סגור על איזה כיוון של מערכת ללכת האם על WINDOWS (אבל המחיר יותר יקר) או על לינוקס (אבל אני לא מכיר את העבודה איתה ואיזה תוכנות) או על אנדרואיד (שהבנתי שהיא לא יציבה מספיק)
אשמח להמלצה זולה
תודה לעוזרים
יש לי בבית מחשב רגיל שעושה בעיות (לפעמים נדלק ולפעמים לא) וכבר הרבה זמן אני קורא פה בפורום על שלל המכשירים ומתלבט
באותו מחשב יש לי כונן קשיח 3.5" עם 1 טרה נתונים (הרבה חומר שניתן למחוק)
אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי להזרמת מדיה ו-KODI אבל גם שיגבה את החומר משאר המכשירים בבית (לאותו כונן [אפשר גם לחברו חיצונית עם מתאם] - מהמחשב הנייד + שני פלאפונים)
ראיתי בעבר את התוכנה של CRASHPLAN אבל לא ניסיתי אותה ולא בטוח שהיא מתאימה אבל אני בטוח שאמצא תוכנה אחרת או שאריץ על אותו מחשב שרת FTP או SAMBA ותוכנת גיבוי תיקיות
העניין הוא שאני לא סגור על איזה כיוון של מערכת ללכת האם על WINDOWS (אבל המחיר יותר יקר) או על לינוקס (אבל אני לא מכיר את העבודה איתה ואיזה תוכנות) או על אנדרואיד (שהבנתי שהיא לא יציבה מספיק)
אשמח להמלצה זולה
תודה לעוזרים
אני משתמש ב crash plan מאוד מרוצה כנל מספר אנשים מהעבודה שלי.
היות וציינת גיבוי מדיסק 3.5 ומזה שניתן לחבר אותו חיצונית וכן שאתה אותה לגבות מכשירים נוספים הייתי הולך על מערכת windows אלא אם אתה גורו לינוקס. פתרון כגון openelec לא יתאים לך.
בסביבת ה windows הפתרונות שאני מכיר הינם:
1. סידור המחשב הקיים שלך
2. Pipo x7 מחיר סביר ביצועים סבירים
3. (הפתרון שבחרתי) מיני PC מ Eglobal
ההחלטה היא פונקציה של מחיר
יש פוסט מעולה שמרכז את ההשוואה בין הנל נראה לי בנעוצים
היות וציינת גיבוי מדיסק 3.5 ומזה שניתן לחבר אותו חיצונית וכן שאתה אותה לגבות מכשירים נוספים הייתי הולך על מערכת windows אלא אם אתה גורו לינוקס. פתרון כגון openelec לא יתאים לך.
בסביבת ה windows הפתרונות שאני מכיר הינם:
1. סידור המחשב הקיים שלך
2. Pipo x7 מחיר סביר ביצועים סבירים
3. (הפתרון שבחרתי) מיני PC מ Eglobal
ההחלטה היא פונקציה של מחיר
יש פוסט מעולה שמרכז את ההשוואה בין הנל נראה לי בנעוצים
-
uorieldahan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה רבה. האם תוכל להמליץ לי על מערכת?
אני לא מת על וינדוס 8 וחוץ מזה נראה לי ש32 ג'יגה לוינדוס 8 זה מעט מידי (איך אפשרי אני יודע שלאחר התקנה הוינדוס הזה תופס בסביבות ה36 ג'יגה) חבל שאי אפשר להחליף כונן וצריך חיצוני
עכשיו עלתה לי מחשבה אולי לשנמך אבל אז יהיה בעיה עם רשיון
על איזה מחשב אתה ממליץ לי?
האם יש לך מנוי בCRASHPLAN?
האם אפשר להשתמש בין מחשבים ללא מנוי? האם כמות הזיכרון עקב כך מוגבלת?
האם אפשר להגדיר לכל מכשיר תקייה נפרדת שבמחשב הראשי יהיה את כל התיקיות ובכל מכשיר יהיה את החומר שלו (כמו שיתוף בגוגל דרייב או דרופבוקס?)
מצטער על כמות השאלות אבל אם כבר אני מזמין מחשב אז שאדע את כל הנתונים לפני
עכשיו עלתה לי מחשבה אולי לשנמך אבל אז יהיה בעיה עם רשיון
על איזה מחשב אתה ממליץ לי?
האם יש לך מנוי בCRASHPLAN?
האם אפשר להשתמש בין מחשבים ללא מנוי? האם כמות הזיכרון עקב כך מוגבלת?
האם אפשר להגדיר לכל מכשיר תקייה נפרדת שבמחשב הראשי יהיה את כל התיקיות ובכל מכשיר יהיה את החומר שלו (כמו שיתוף בגוגל דרייב או דרופבוקס?)
מצטער על כמות השאלות אבל אם כבר אני מזמין מחשב אז שאדע את כל הנתונים לפני
תשובות
האם יש לך מנוי בCRASHPLAN? כן
האם אפשר להשתמש בין מחשבים ללא מנוי? יש מחיר למנוי משפחתי ולמנוי הכולל מחשב אחד בלבד.
האם כמות הזיכרון עקב כך מוגבלת? לא, הכמות לא מוגבלת בשום תכנית.
האם אפשר להגדיר לכל מכשיר תקייה נפרדת שבמחשב הראשי יהיה את כל התיקיות ובכל מכשיר יהיה את החומר שלו (כמו שיתוף בגוגל דרייב או דרופבוקס?) כן. אצלי מוגדרת תכנת סנכרון שמסנכרנת הכל למיקום אחד ומשם מגבה אותו.
הייתי ממליץ לך לבדוק מחשב מ Eglobal 1037 או יותר חזק כתלות בצורך.
האם אפשר להשתמש בין מחשבים ללא מנוי? יש מחיר למנוי משפחתי ולמנוי הכולל מחשב אחד בלבד.
האם כמות הזיכרון עקב כך מוגבלת? לא, הכמות לא מוגבלת בשום תכנית.
האם אפשר להגדיר לכל מכשיר תקייה נפרדת שבמחשב הראשי יהיה את כל התיקיות ובכל מכשיר יהיה את החומר שלו (כמו שיתוף בגוגל דרייב או דרופבוקס?) כן. אצלי מוגדרת תכנת סנכרון שמסנכרנת הכל למיקום אחד ומשם מגבה אותו.
הייתי ממליץ לך לבדוק מחשב מ Eglobal 1037 או יותר חזק כתלות בצורך.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הגיבוי בין המחשבים הוא ללא הגבלה וללא עלות באמצעות התוכנה שלהם.האם אפשר להשתמש בין מחשבים ללא מנוי?...
עניין התשלום נכנס כשרוצים לגבות את התכנים לענן-שרת שלהם [ואז נכנס מה שכתב החבר ממקודם על תכנית למחשב 1 או תכנית לעד 10 מחשבים]
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |