גם אני עם פי,אייצ',די...אבל הכבלים???

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ramicu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב, אז הפלזמה PHD8( כמובן, אחרת יירו בי פה...) צריכה להגיע.
ועדיין יש לי שאלת כבלז'. (שהתשובות לה לא ברורות , למרות שעשיתי חיפוש)

1. חיבור ממחשב עם יציאת DVI ו S-VD לאורך של 10 מ' מתחת לבלטות. מה עדיף? האם יש חשיבות למרחק בכבל דיגיטלי? שימו לב-בכרטיס יש רק יציאת DVI-A.
2. ממיר יס לא 3100 - ביס מבקשים 140 ש"ח להחלפה ל3100, ובממירים שלי יש שתי יציאות SCART (הממיר השחור, הדק, עם המון חיבורים מאחור (נדמה לי DVB100). המוקדנית טענה בתוקף שעשו להם הדרכה ספציפית לנושא, ושאין חשיבות. מי צודק? (ברור שהמומחים של הפורום..... :lol: )
3. האם יש טעם לעשות סוויצינג' דרך הרסיבר (RX-V800 ) או לחבר כל מקור באופן עצמאי?

תודה
תודה
ושוב סליחה, על בלבול המוח.

והצעת ייעול רצינית - מי ירים את הכפפה ויעשה מדריך מקצועי (אני מוכן לתרום מנסיוני הגרפי והעיצובי) לחיבורי כבלים למכשירים?
יש אתר חביב - CABLES.CO.IL אבל ההסברים קצת מורכבים מדי, לנו החובבים שרוצים לעשות P&P כמה שיותר מהר...

(נ.ב. - מישהוא חשב פעם לעומק על משמעות הביטוי P&P .......שאלה רטורית)
תמיד תשאר טירון בדברים שאתה מתמחה בהם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. המשמעות היא האם אתה מתכנן להקרין חומר HD. כי SVIDEO לא מסוגל וחיבור VGA או HDMI/DVI כן.
2. לאורך יש משמעות. בחיבור דיגיטלי (DVI/HDMI) או שהכבל עובד או שלא (יש רעשים, נקודות ירוקות וכו'), אין טעם לשלם שקל אחד מעבר למינימום שמביא אותך לעבודה תקינה ברזולוציה שאתה צריך (כי יכול להיות כבל שיעביר 720P טוב אבל יגמגם ב-1080P)
3. למה אתה רוצה את ה-3100S ?
אם זה בשביל SVIDEO, אתה צריך שיחליפו לך. אם זה בשביל RGB,אז גם לשלך יש.
4. במקרה של הרסיבר שלך (שלא עושה UPSCALING או UPCONVERTION), עדיף ישיר למסך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ramicu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

1. כן, חומר HD מהמחשב. --אבל-- כרגע אני עושה PVR דרך כבל RCA (עם מעביר ל SVDO -אל תשאלו אותי איך- זה מעין בלוק כחול שקיבלתי עם הכרטיס מסך -נדמה לי NV fx5700 TIVO)
אז אני מושך מהממיר למחשב ב קומפוזיט, ומחזיר לרסיבר בקומפוזיט.
בהתחשב בעובדה שהצינור ברצפה הוא בקוטר מוגבל (30ממ) איך אני יוכל להעביר בו
א- SCART מהממיר למחשב
ב-אודיו מהממיר ו/או מהרסיבר למחשב
ג- DVI מהמחשב למסך
ד- אודיו מהמחשב לרסיבר (5.1 או סטריאו)
ה- כבלי רשת שעוברים בו כבר וטלפוניה.

שמח אצלי ברצפה.....

2. ואיך יודעים אם כבל DVI-A יגמגם או לא באורך הזה?? ויותר מזה- אין משמעות להבדלים בין DVI-D ל DVI-A ?

3. חשבתי שהממיר הזה 3100 מוציא אות יותר טוב. אם ה RGB זהה, אז אין הבדל בינהם.
אלא אם כן מטעמי עובי כבל ומחברים אני אצטרך להעביר SVDO למחשב :(

זהו? או שפיספסתי משהו עקרוני?

(עריכה)

עופר כתב:"הפיתרון האולטימטיבי הוא חיבור SCART לקומפוננט דרך TRANSCODER. פיתרון כמעט טוב כמו זה הוא ממיר ADB3100 או PACE 1000 (תבדוקת בתחתית הממיר שלך לגבי המודל שיש אצלך) עם ממיר קטן מהום/דיפו/קנהובנה שממיר SCART ל-SVIDEO ושימוש בחיבור SVIDEO למסך (תוך כדי שינוי הפרמטרים בממיר בכדי שזה יהיה תואם). "

כלומר , הממיר שעופר מדבר עליו זו מעין קופסה קטנה עם SCART מצד אחד ושלושה RCA ו SVDO מצד שני? 200 ש"ח גג. אז אני יכול להוציא מיציאת ה-VCR SCART בממיר קו SVIDEO למחשב?

הצילו!!!!
תמיד תשאר טירון בדברים שאתה מתמחה בהם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”