שרשור תגובות: KEF של אירוע השקה לחברי האתר!
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
כחובב KEF (רמקולים בלבד
) אשמח מאוד להגיע למפגש ולהתרשם מהדגמים החדשים
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אתה מתכוון מן הסתם לקרסטה מסוף שנות ה-90 / ראשית ה-2000, אבל למעשה אלה לא היו הרמקולים הראשונים של החברה שנקראו קרסטה. הם יצרו רמקולים בשם הזה עוד בשנות ה-60 וה-70 אם כי כדגם בודד בכל פעם ולא כסידרת דגמים.zeev78 כתב:מאז סידרת הקרסטה הראשונה (היי אנד במחיר של מסטיק בזוקה, גימור מפתיע עם חזית מעור) שמאוד אהבתי לצערי לא יצא לי לשמוע רמקולים טובים ברמת התקציב שלהם שאפילו מתקרבים ליכולת הסאונד שהם הפיקו, מקווה שהמצב השתנה....
- NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
@m3csl
·
יש חניות בתשלום אחרי החנות מצד ימין ולפני הכניסה לרחוב הברזל מצד ימין יש חניון חינם.
·
יש חניות בתשלום אחרי החנות מצד ימין ולפני הכניסה לרחוב הברזל מצד ימין יש חניון חינם.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
היה תענוג לאוזניים ודיון פורה ומעניין.
שאלה, כמה עולים הרמקולים הגדולים האלה ? אישתי התלהבה אני אנצל את המומנט (לא באמת)
אבל הLS חמודים, לצערי לא שמעתי אותם. עד כמה הם מומלצים ?
שאלה, כמה עולים הרמקולים הגדולים האלה ? אישתי התלהבה אני אנצל את המומנט (לא באמת)
אבל הLS חמודים, לצערי לא שמעתי אותם. עד כמה הם מומלצים ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אירוע מספר 2 שאני מגיע אליו - תענוג, תודה, כן ירבו...
ההרצאה של מרטין הייתה מלמדת והצליחה אפילו לפתח דיון שכולם הסכימו לגביו.
מבחינת סשן ההאזנה (שבוצע בווליום בינוני פלוס עד גבוה):
- הבליידים: לי הרגיש שהם היו גדולים מדיי על החדר ואין ספק שהם יכולים למלא חדר פי 2 או אפילו 3 בנקל. טווח התדרים מלא, תחו תחתון היה מורגש מאוד ואפילו מורגש מדיי. מניח עניין של האקוסטיקה בחדר.
- LS50: רמקול "לפנים". הצליח למלא את החלל בחדר בצורה טובה מאוד, תחום מיד מרשים מאוד וגם התחום התחתון הורגש בצורה מספקת. בשילוב של סאב (נגיד SVS קטן...
), התוצאה צריכה להיות מושלמת. הרמקול הפתיע מאוד ולטעמי מספק סאונד צלול ומדויק.
ההרצאה של מרטין הייתה מלמדת והצליחה אפילו לפתח דיון שכולם הסכימו לגביו.
מבחינת סשן ההאזנה (שבוצע בווליום בינוני פלוס עד גבוה):
- הבליידים: לי הרגיש שהם היו גדולים מדיי על החדר ואין ספק שהם יכולים למלא חדר פי 2 או אפילו 3 בנקל. טווח התדרים מלא, תחו תחתון היה מורגש מאוד ואפילו מורגש מדיי. מניח עניין של האקוסטיקה בחדר.
- LS50: רמקול "לפנים". הצליח למלא את החלל בחדר בצורה טובה מאוד, תחום מיד מרשים מאוד וגם התחום התחתון הורגש בצורה מספקת. בשילוב של סאב (נגיד SVS קטן...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אגב עוד תוספת קטנה, בעקבות ההרצאה של מרטין ובהמשך לה שיחה קצת מעמיקה עם אור על נושאי כיול וערכים מומלצים, החלטתי להיפטר מהדיסוננס הקוגנטיבי שצריך ללכת לפי הספר ויותר להתמקד במה שעושה לי "נעים".
לדוגמא: לשים את הפאזה של הסאב על 180 למרות שהוא בקו אחד עם הקדמיים - כי ככה הסאונד נשמע טוב יותר.
לדוגמא: לשים את הפאזה של הסאב על 180 למרות שהוא בקו אחד עם הקדמיים - כי ככה הסאונד נשמע טוב יותר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
תודה רבה למארגנים ותודה רבה לחשמל נטו.
היה אחלה אירוע עם כיבוד כיד המלך, מוזיקה טובה ודיון פורה.
אני מאוד אוהב את הצליל של KEF והם לא אכזבו רמקולים מדהימים את הרמקול הגדול לא ממש אהבתי ואני מסכים עם מי שכתב שהוא היה גדול על החדר, אני בטוח שלחלל גדול יותר הוא יתאים הרבה יותר.
מקווה שהדיון המעניין שהתפתח, נתן את הטריגר המתאים למציאת מקום ועריכת הניסוי.
דרך אגב זו ההודעה ה 3000 שלי...... נראה לי שאני מראה סימני התמכרות
היה אחלה אירוע עם כיבוד כיד המלך, מוזיקה טובה ודיון פורה.
אני מאוד אוהב את הצליל של KEF והם לא אכזבו רמקולים מדהימים את הרמקול הגדול לא ממש אהבתי ואני מסכים עם מי שכתב שהוא היה גדול על החדר, אני בטוח שלחלל גדול יותר הוא יתאים הרבה יותר.
מקווה שהדיון המעניין שהתפתח, נתן את הטריגר המתאים למציאת מקום ועריכת הניסוי.
דרך אגב זו ההודעה ה 3000 שלי...... נראה לי שאני מראה סימני התמכרות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה בהחלט היה אחד האירועים המהנים. תודה לכל המשתתפים וכמובן לחשמל נטו על האירוח המדהים!
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
תודה רבה לחשמל נטו ומילניום ליין על האירוח 
היה אירוע מאד מוצלח!
מה דגם הרמקולים הלבנים שהיו ממש לפני חדר האזנה?
ההרצאה הייתה מעניינת. מדהים איך מרטין הצליח להחזיק את החברים על הרגליים ולשמור על הדיון.
מתי המפגש הבא?
היה אירוע מאד מוצלח!
מה דגם הרמקולים הלבנים שהיו ממש לפני חדר האזנה?
ההרצאה הייתה מעניינת. מדהים איך מרטין הצליח להחזיק את החברים על הרגליים ולשמור על הדיון.
מתי המפגש הבא?