בעיית איטיות - בזקבינלאומי + הוט
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
שלום חברים.
ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס.
עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום.
מישהו אחר חווה את התופעה?
ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס.
עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום.
מישהו אחר חווה את התופעה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

ד"א, כבר שוחחתי עם התמיכה הזוטרה שלהם, הצגתי לו את הבעיות וכמובן זה הסתיים בכך שהוא "הראה" לי שבבדיקת הורדה משרתים שלהם הכל תקין. הסברתי לבחור שאני לא מעוניין להוריד משרתים שלהם אלא משאר העולם, אז כרגע אני בהמתנה לתמיכה בכירה בתקווה ששם יהיו אנשים עם קצת יותר שכל ישר. במידה ולא, איאלץ פשוט לנדוד לספק אחר.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מה קורה כשאתה מנסה להוריד את זה ?
http://proof.ovh.net/files/1Gio.dat
על כמה זה מוריד לך ומה החבילה שלך?
על כמה זה מוריד לך ומה החבילה שלך?
שלום ערן
גם אני מחובר דרך בזקבינלאומי + הוט
וגם לי מאתמול היתה בדיוק אותה בעיה ביוזנט (בחיבור ל GIGANEWS )
של מהירות כמעט אפסית בהורדות
נכון לעכשיו הבעיה הסתדרה כמעט בצורה מלאה (המהירות מעט יותר איטית ממה שהיא בדרך כלל)
וזה אחרי ששיניתי ב HOTBOX את צורת ההתחברות מחיבור קבוע
לחיבור ב DIAL UP
דבר שגם בעבר עזר לי בתקופות שהיו לי בעיות כאלה.
גם אני מחובר דרך בזקבינלאומי + הוט
וגם לי מאתמול היתה בדיוק אותה בעיה ביוזנט (בחיבור ל GIGANEWS )
של מהירות כמעט אפסית בהורדות
נכון לעכשיו הבעיה הסתדרה כמעט בצורה מלאה (המהירות מעט יותר איטית ממה שהיא בדרך כלל)
לחיבור ב DIAL UP
דבר שגם בעבר עזר לי בתקופות שהיו לי בעיות כאלה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, זה הספק/ISP בוודאות. ניתקתי את הכרטיס רשת המובנה במחשב (DISABLE), הרכבתי כרטיס רשת אלחוטי והתחברתי לרשת האלחוטית של אח שלי (גם הוא בהוט, אבל ISP שונה) - הבעייה נפתרה בכל הרמות (טורנטים, ניוז, יוטיוב).
כנראה שהגיע הזמן לעבור ISP
הוריד במהירות מאוד גבוהה (ירד בכדקה), חבילה של 100/2.
בדוק הודעות פרטיות
כנראה שהגיע הזמן לעבור ISP
·Class889 כתב:מה קורה כשאתה מנסה להוריד את זה ?
על כמה זה מוריד לך ומה החבילה שלך?...
הוריד במהירות מאוד גבוהה (ירד בכדקה), חבילה של 100/2.
·rwg1 כתב:נכון לעכשיו הבעיה הסתדרה כמעט בצורה מלאה (המהירות מעט יותר איטית ממה שהיא בדרך כלל)
לחיבור ב DIAL UP דבר שגם בעבר עזר לי בתקופות שהיו לי בעיות כאלה....
בדוק הודעות פרטיות
זה קרה לי גם לפני חודש וחודשיים בבזק בינלאומי + הוט .
דיברתי עם טכנאים בכירים והם פנו להוט , ולקח יום יומיים והם סידרו את זה. אבל אחרי זמן קצר זה שוב חוזר.
זה נראה כמו שהוט יוזמים את התקלות האלו כדי שלקוחות יעברו להוטנט.
דיברתי עם טכנאים בכירים והם פנו להוט , ולקח יום יומיים והם סידרו את זה. אבל אחרי זמן קצר זה שוב חוזר.
זה נראה כמו שהוט יוזמים את התקלות האלו כדי שלקוחות יעברו להוטנט.
לצערי מה שאני יכול לכתובClass889 כתב:אם ככה מה שאתה טוען זה ששוב נדפק משהו בחיבור ללא חייגן שלהם אצל שניכם והתשובה לכך היא חייגן?!
צריך לבדוק לעומק למה זה כל פעם קורה רק אצל 014 הבעיות האלו....
זה שיש לי נסיון רב כמעט עם כל ISP שפועל בארץ
וגם עם שתי ספקיות התשתית הגדולות בארץ
ועם כולם יש בעיות מידי פעם
וגם בעיות חוזרות שיכולות להיות מאוד מעצבנות
העניין הוא למצוא חברה שנותנת שירות טוב ברוב הזמן
וללמוד (אם אפשר) להתגבר על הבעיות שאופייניות לאותה החברה
ואם זה לא עובד תמיד אפשר לעבור לחברה אחרת ולנסות ללמוד איך מתגברים על הבעיות שלה.
בבעיה הזו מעבר זמני לשימוש בחייגן פותר את הבעיה כמעט לגמרי
ומתי שהם יתגברו על הבעיה אני אחזור לחיבור בלי חייגן.
גם אני עם הוט תשתית+בזב"ל, אותו סיפור. ביום-יומיים האחרונים ההורדות הישירות עובדות מצוין אך הטורנטים זוועה. זה קרה לי גם לפני חודש וחצי וכבר חשבתי לעבור אבל יום למחורת זה הסתדר.
המעבר להחתברות עם חייגן באמת עוזר אך מגביל את המהירות ל50 מגה במקרה שלי (אני על 100).
המעבר להחתברות עם חייגן באמת עוזר אך מגביל את המהירות ל50 מגה במקרה שלי (אני על 100).
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 25/04/2015 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אצלי שמתי לב שיש לי איטיות ב 014 בחיבור DHCP
בתשתית הוט 200/5 לכן הגדרתי L2TP בהוטבוקס 2
אומנם ההוטבוקס 2 סוחט 110 הורדה 5 מגה בהעלאה
אבל ישר שמתי לב שסרטונים ביוטיוב נטענים ישר עד הסוף
והורדות סביב 11-13 מגה לשניה בממוצע.
נראה לי הוט בכוונה שמה רגליים ל 014
בתשתית הוט 200/5 לכן הגדרתי L2TP בהוטבוקס 2
אומנם ההוטבוקס 2 סוחט 110 הורדה 5 מגה בהעלאה
אבל ישר שמתי לב שסרטונים ביוטיוב נטענים ישר עד הסוף
והורדות סביב 11-13 מגה לשניה בממוצע.
נראה לי הוט בכוונה שמה רגליים ל 014
את שם המשתמש והסיסמא אתה צריך לבקש מבזקבינלאומיeliyahut כתב:האם לדעתכם בזק מודעים לעניין וזה ייסתדר בקרוב?
ואיך אני מגדיר חייגן בHOTBOX?
בחרתי L2TP אבל מאיפה אני יודע מה השם משתמש שלי והסיסמא?
ומה L2TP Server שצריך לרשום?
תודה...
וה L2TP Server הוא hot.bezeqint.net .
·תודה.rwg1 כתב:את שם המשתמש והסיסמא אתה צריך לבקש מבזקבינלאומי......
וה L2TP Server הוא hot.bezeqint.net ....
יש לי מייל שהצטרפתי אליהם לפני מספר ימים שרשום בו "שם משתמש שלך להתחברות" ושמה מופיע המספר פלאפון שלי ו"סיסמת הגלישה הסודית שלך" ששמה יש לי 6 ספרות של סיסמא..
האם זה השם משתמש וסיסמא שאני צריך לשים?
והאם לדעתך בזק מודעים לתקלה הזו?
יכול להיות שבאמת מדובר ב USER ו PASSWORD שלךeliyahut כתב: ·תודה.
יש לי מייל שהצטרפתי אליהם לפני מספר ימים שרשום בו "שם משתמש שלך להתחברות" ושמה מופיע המספר פלאפון שלי ו"סיסמת הגלישה הסודית שלך" ששמה יש לי 6 ספרות של סיסמא..
האם זה השם משתמש וסיסמא שאני צריך לשים?
והאם לדעתך בזק מודעים לתקלה הזו?...
אבל אם אתה לא בטוח אז למה לא תדבר עם התמיכה הטכנית שלהם ?
אין לי תשובה טובה בקשר לשאלה השניה שלך
ויכול להיות שהבעיה היא בכלל ב HOT .
אם תתחבר עם יוזר/סיסמא שגויים ותנסה לגלוש לאתר כלשהו, אוטומטית תועבר לעמוד בו תוכל לראות את הסיסמא. כך גיליתי את שלי, ומה שמוזר ביותר הוא שהיוזר שלי היה היוזר שהשתמשתי בו בספק הקודם (נטויז'ן) שלי לפני שנים אך לעולם לא השתמשתי בו בבזב"ל.
זה העמוד בעצם: https://online.bezeqint.net/bezeq_onlin ... ssword.jsf
אגב, ההתחברות עם DHCP עובדת בסדר עכשיו.
אגב, ההתחברות עם DHCP עובדת בסדר עכשיו.
·הבנתי תודה..evgenetic כתב:אם תתחבר עם יוזר/סיסמא שגויים ותנסה לגלוש לאתר כלשהו, אוטומטית תועבר לעמוד בו תוכל לראות את הסיסמא. כך גיליתי את שלי, ומה שמוזר ביותר הוא שהיוזר שלי היה היוזר שהשתמשתי בו בספק הקודם (נטויז'ן) שלי לפני שנים אך לעולם לא השתמשתי בו בבזב"ל.
אגב, ההתחברות עם DHCP עובדת בסדר עכשיו....
אתה מצליח להוריד בטורנטים תקין עכשיו עם DHCP?
-
Huber
- חבר במועדון HT

חברים, אני מבקש לא לחטוף לי את הת'רד
היום ,"באורך פלא" ואחרי 2 שיחות לתמיכה של בזקבנלאומי שטענו בהתחלה שאין בעיה ואח"כ שיש אבל שרק בראשון התמיכה הבכירה שלהם תוכל לטפל בכך - הבעיות נפתרות. טורנטים יורדים בקצב סביר, ניוז שוב עובד, יוטיוב עובד סביר פלוס - פשוט מרתיח עד מקומם.
היום ,"באורך פלא" ואחרי 2 שיחות לתמיכה של בזקבנלאומי שטענו בהתחלה שאין בעיה ואח"כ שיש אבל שרק בראשון התמיכה הבכירה שלהם תוכל לטפל בכך - הבעיות נפתרות. טורנטים יורדים בקצב סביר, ניוז שוב עובד, יוטיוב עובד סביר פלוס - פשוט מרתיח עד מקומם.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ברוך בואך להוט+014, זו בדיוק הסיבה שעברתי בזמנו מתשית של HOT+014 לבזק+014 ,בחיבור בקישור ישיר ממה שהבנתי הוט מתחברים לבזק בינלאומי בקו ללא אפשרות ניהול רוחב פס שעליו רוכבים כל המשתמשים בחיבור ישיר, דווקא שעוברים דרך חייגן ככל הנראה עוברים ניתוב שונה.
יש לי לקוחות שהיו מחוברים להוט ואחרי שעברו לבזק כספק תשתית אפילו במהירות נמוכה יותר נפתרו כל בעיות חיבור האינטרנט.
בבזק כן יכול ליהיות מצב שפעם בכמה חודשים אני שולח את הלקוח להפעיל מחדש את הנתב של בזק שתוצר כ BRIDGE , קורה בד"כ לאחר
הפסקות חשמל חוזרות, אבל מעבר לכך ברוב המוחץ של המקרים הרבה יותר יציב.
התופעה הרווחת בהוט היא בד"כ איטיות לסרוגין קרי, חיבור האינטרנט יציב ליום או יומיים או שעתיים ולאחר זמן זה האינטרנט ניהייה לא יציב
פינגים ל 8.8.8.8 קופצים ל 500ms עד ניתוק ואז חוזרים לזמן סביר של 70 עד 80ms , הלקוח מפעיל מחדש את ה HOTBOX ואז במקרה הטוב לאחר יומיים התופעה חוזרת, לפעמים מתקשרים להוט השרות אומרים "הכל בסדר" ואז שלוחצים אותם מספיק אומרים"כן יש לנו תקלה באזור שלך.. אין זמן תיקון כרגע " בוא אני מנסה לסדר משהו" בפועל להערכתי מאפסים את ציוד התקשורת באזור שלך ואז חוזר חלילה.
ברגע שעוברים לבזק אז "הפלא ופלא טלפלא" כל הניתוקים עם אותו ספק שרות נעלמים.
היה לי מקרה בבניין שבו עבדתי עד לפני כמה חודשים בתל אביב שמידי פעם החברה שעבדה מהבניין ושהייתה מבוססת תשתית של הוט לחיבור הסניפים השונים לא יכלה לתפקד למשך כמעט יממה, עובדי החברה ישבו רגל על רגל כי לא ניתן היה להתחבר לשרת המרוחק שלהם, יצא לי לשוחח עם טכנאי התקשורת של החברה שהצהיר בפני" בהוט יש לנו כל הזמן תקלות בקווי בזק אין כמעט תקלות"
לעיתים בהוט אני מנחה את הלקוח לבקש להוריד מהירות ל 30 מגה ואז יש סיכוי סביר שהבעיות נעלמות. להערכתי התשתית של הוט לא בנויה מספיק יציב והם לא ממהרים להרחיב זכרון לנתבים שלהם או לחילופין לשדרג נתבים עמוסים, כמו כן הם ככל הנראה סובלים מבעיות של ציוד בעייתי ולא אמין.
יש לי לקוחות שהיו מחוברים להוט ואחרי שעברו לבזק כספק תשתית אפילו במהירות נמוכה יותר נפתרו כל בעיות חיבור האינטרנט.
בבזק כן יכול ליהיות מצב שפעם בכמה חודשים אני שולח את הלקוח להפעיל מחדש את הנתב של בזק שתוצר כ BRIDGE , קורה בד"כ לאחר
הפסקות חשמל חוזרות, אבל מעבר לכך ברוב המוחץ של המקרים הרבה יותר יציב.
התופעה הרווחת בהוט היא בד"כ איטיות לסרוגין קרי, חיבור האינטרנט יציב ליום או יומיים או שעתיים ולאחר זמן זה האינטרנט ניהייה לא יציב
פינגים ל 8.8.8.8 קופצים ל 500ms עד ניתוק ואז חוזרים לזמן סביר של 70 עד 80ms , הלקוח מפעיל מחדש את ה HOTBOX ואז במקרה הטוב לאחר יומיים התופעה חוזרת, לפעמים מתקשרים להוט השרות אומרים "הכל בסדר" ואז שלוחצים אותם מספיק אומרים"כן יש לנו תקלה באזור שלך.. אין זמן תיקון כרגע " בוא אני מנסה לסדר משהו" בפועל להערכתי מאפסים את ציוד התקשורת באזור שלך ואז חוזר חלילה.
ברגע שעוברים לבזק אז "הפלא ופלא טלפלא" כל הניתוקים עם אותו ספק שרות נעלמים.
היה לי מקרה בבניין שבו עבדתי עד לפני כמה חודשים בתל אביב שמידי פעם החברה שעבדה מהבניין ושהייתה מבוססת תשתית של הוט לחיבור הסניפים השונים לא יכלה לתפקד למשך כמעט יממה, עובדי החברה ישבו רגל על רגל כי לא ניתן היה להתחבר לשרת המרוחק שלהם, יצא לי לשוחח עם טכנאי התקשורת של החברה שהצהיר בפני" בהוט יש לנו כל הזמן תקלות בקווי בזק אין כמעט תקלות"
לעיתים בהוט אני מנחה את הלקוח לבקש להוריד מהירות ל 30 מגה ואז יש סיכוי סביר שהבעיות נעלמות. להערכתי התשתית של הוט לא בנויה מספיק יציב והם לא ממהרים להרחיב זכרון לנתבים שלהם או לחילופין לשדרג נתבים עמוסים, כמו כן הם ככל הנראה סובלים מבעיות של ציוד בעייתי ולא אמין.