רמקול סנטר חדש למערכת 5.1 קיימת
הי,
יש לי בסלון מגבר Denon 1912 עם מערכת 5.1 של Morel MT2.
בגדול, לא מרוצה מהסאונד של הMT2 וב'הזדמנות' שאחד הרמקולים התקלקל, רוצה להחליף את הסנטר לרמקול אכותי ושיסתדר עם המערכת הקיימת.
אשמח לכל טיפ לגבי חדשים וגם משומשים..
תקציב + - 1,500 שח
תודה!
יש לי בסלון מגבר Denon 1912 עם מערכת 5.1 של Morel MT2.
בגדול, לא מרוצה מהסאונד של הMT2 וב'הזדמנות' שאחד הרמקולים התקלקל, רוצה להחליף את הסנטר לרמקול אכותי ושיסתדר עם המערכת הקיימת.
אשמח לכל טיפ לגבי חדשים וגם משומשים..
תקציב + - 1,500 שח
תודה!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כמו שנאמר לפני, רצוי מאוד שהקו הקדמי יהיה מאותו יצרן, וכמה שאפשר מאותו סוג\קו מוצרים.
אתה יכול לפנות למורל בנס ציונה, או ל- זיו מ- אודיו זיפ.
הם יכולים לייעץ לך אם קיים סנטר שלהם המתאים לעבוד בשילוב עם הסט שלך.
אתה יכול לגשת ולשמוע אצלם, או בחנויות אחרות, את הרמקולים שלך עם סנטר אחר, ולהחליט לבד אם יש או אין בעיה מבחינתך לשדך ביניהם.
אתה יכול לפנות למורל בנס ציונה, או ל- זיו מ- אודיו זיפ.
הם יכולים לייעץ לך אם קיים סנטר שלהם המתאים לעבוד בשילוב עם הסט שלך.
אתה יכול לגשת ולשמוע אצלם, או בחנויות אחרות, את הרמקולים שלך עם סנטר אחר, ולהחליט לבד אם יש או אין בעיה מבחינתך לשדך ביניהם.
@Amir64
·
תודה.
ניסיתי לפנות למורל בטלפון ובמייל אבל לא היתה תשובה חזרה (בקשר לתיקון / החלפת הרמקול התקול).
בכל מקרה מעדיף לנסות חברה אחרת בעיקר בגלל 'חתימת הצליל' שלא התחברתי אליו של מורל.
אז כנראה שאצתרך להחליף את כל שלושת הקדמיים..
·
תודה.
ניסיתי לפנות למורל בטלפון ובמייל אבל לא היתה תשובה חזרה (בקשר לתיקון / החלפת הרמקול התקול).
בכל מקרה מעדיף לנסות חברה אחרת בעיקר בגלל 'חתימת הצליל' שלא התחברתי אליו של מורל.
אז כנראה שאצתרך להחליף את כל שלושת הקדמיים..
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
יש כאן מדריכים שונים שנכתבו ע״י אנשים בעלי ידע שטוענים שעניין הזהות בבמקה הקדמית הוא אומנם נכון אבל עיניין היצרן הוא מיתוס. אם כבר רצוי ששלושת הרמקולים הקדמיים יהיו זהים לחלוטין. הסנטר הוא רמקול שונה מהקדמיים גם אם הוא של אותו יצרן וזה לא כלל ברזל שצריך רק אותו יצרן ואותה סדרה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
עניין היצרן הוא לא מיתוס. כי הוא מגדיל את הסיכוי להתאמת הרכיבים והבנייה של הסנטר לזוג הקדמיים.Alon_Solo כתב:אבל עיניין היצרן הוא מיתוס...
כמו כן נכנסת ההגברה, שכפי שכבר שמעת, אותם רמקולים יכולים להשמע שונה עם הגברה שונה.
אז רמקול של יצרן אחר יכול להשמע שונה לגמרי עם ההגברה שלך, למרות שנשמע דומה לרמקולים שלך ,בחנות, עם הגברה אחרת.
ברור, שיש אנשים שלא מבחינים, או לא אכפת להם, או דווקא אוהבים שהסנטר שונה.
נכון, אבל ברוב המקרים לא אפשרי מבחינה פיזית, ברמקולים הגדולים מלוויניים.Alon_Solo כתב:אם כבר רצוי ששלושת הרמקולים הקדמיים יהיו זהים לחלוטין....
שונה באריזה, אך עדיין: אותם רכיבים מהם מורכבת הקופסה, הדרייברים, הקרוסאובר, אפילו החיווט הפנימי.Alon_Solo כתב:הסנטר הוא רמקול שונה מהקדמיים גם אם הוא של אותו יצרן וזה לא כלל ברזל שצריך רק אותו יצרן ואותה סדרה....
מה שבסה"כ נותן חתימת צליל דומה לרמקולים הקדמיים מאותה סדרה, ולפעמים גם מספר סדרות של אותו יצרן.
לא יודע מה התקציב שלך, אך לפי מה שאתה אומר, כדאי בהזדמנות זו להחליף את כל השלושה. (או ליצור מערכת 7.1).vourtex כתב:בכל מקרה מעדיף לנסות חברה אחרת בעיקר בגלל 'חתימת הצליל' שלא התחברתי אליו של מורל...
ואז אתה יכול לצאת למסע ההאזנה, ולמצוא את הסט שתתחבר אליו.
נ.ב.
יש לי מערכת רמקולים של מורל.
גם אני חשבתי על סט הרמקולים שלך.
לא התחברתי ל- SP2 כרמקולים קדמיים, אבל אוהב את הקו הקדמי המורכב ממדפיים של מורל.
(עלייה רצינית במחיר)
יש לי 2 רמקולים SP2 כסוראונד.