נגן טוב ברמה של TotalMedia Theatre
מישהו מכיר נגן טוב, שעובד "OUT OF THE BOX":
בלי התקנת קודקים , עם BITSREAMING BY DEFAULT, ניגון BLU RAY
היה אתה TotalMedia Theatre' אבל החברה לא ממשיכה איתו יותר
תחליף הכי קרוב PowerDVD', אבל לא הכי מרוצים ממנו
(WINDVD לא עובד טוב עם DTS אז נפסל)
תחליף הכי קרוב PowerDVD', אבל לא הכי מרוצים ממנו
(WINDVD לא עובד טוב עם DTS אז נפסל)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה בטוח שבלו ריי 3D נתמך בקודי? זה חדש לי...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז אם נדייק, 3D SBS (המגיע בדרך כקובץ MKV) נתמך בקודי, כולל כתוביות SRT וכולל מערכות הפעלה שהן לא Windows.
3D ISO (בלו ריי 3D מלא, כ-40-50GB לסרט בודד) לא נתמך בקודי, אלא רק ב-Windows ורק ב-TMT ו-PDVD.
בלו ריי מלא שהוא לא 3D נתמך בקודי.
3D ISO (בלו ריי 3D מלא, כ-40-50GB לסרט בודד) לא נתמך בקודי, אלא רק ב-Windows ורק ב-TMT ו-PDVD.
בלו ריי מלא שהוא לא 3D נתמך בקודי.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
·pixies כתב:אז אם נדייק, 3D SBS (המגיע בדרך כקובץ MKV) נתמך בקודי, כולל כתוביות SRT וכולל מערכות הפעלה שהן לא Windows.
בלו ריי מלא שהוא לא 3D נתמך בקודי....
תודה על ההבהרה, ההנחה שלי הייתה מוטעית (עשיתי 1+1 יצא 2, מסתבר שזה 1)
אגב, פותח השרשור ביקש blu-ray כך שkodi עדיין תופס.
נכון ש-TMT היתה נהדרת וחבל שהפיתוח וההפצה שלה הופסקו, אבל מה רע ב- PowerDVD?alcd כתב:מישהו מכיר נגן טוב, שעובד "OUT OF THE BOX":
תחליף הכי קרוב PowerDVD', אבל לא הכי מרוצים ממנו...
לדעתי גם היא עושה את העבודה כמו שצריך.
כל מני בעיות עם סאונד פה ושםLee כתב:נכון ש-TMT היתה נהדרת וחבל שהפיתוח וההפצה שלה הופסקו, אבל מה רע ב- PowerDVD?......
לדעתי גם היא עושה את העבודה כמו שצריך....
ובעיה גם עם TMT שלא יודע לעבוד עם MKV כש יש כמה כתוביות לבחור, נותן רק את האפשרות הראשונה
תנסה את הנגן של DVDFab.
ישנה גם גרסה חינמית שיודעת לנגן תיקיות ו-ISO בלוריי:
DVDFab Media Player
DVDFab Media Player, including a Free version and a Pro version, is the best Blu-ray media player software available in cyberspace. Its impressive playback capacity presents video lovers the world first level media viewing experience at home. The Free Version is an amazing video player which plays back all the video formats you have, including the HEVC (H.265), UHD (Ultra High Definition) and 4K videos, as well as DVD/Blu-ray ISO image files and folders. In addition to all the features included in the Free Version, the Pro Version also supports Blu-ray disc playback and menu navigation.
גרסת ה-PRO בנוסף לנ"ל מאפשרת ניגון דיסקים פיזיים ותפריטים מלאים.
ישנה גם גרסה חינמית שיודעת לנגן תיקיות ו-ISO בלוריי:
DVDFab Media Player
DVDFab Media Player, including a Free version and a Pro version, is the best Blu-ray media player software available in cyberspace. Its impressive playback capacity presents video lovers the world first level media viewing experience at home. The Free Version is an amazing video player which plays back all the video formats you have, including the HEVC (H.265), UHD (Ultra High Definition) and 4K videos, as well as DVD/Blu-ray ISO image files and folders. In addition to all the features included in the Free Version, the Pro Version also supports Blu-ray disc playback and menu navigation.
גרסת ה-PRO בנוסף לנ"ל מאפשרת ניגון דיסקים פיזיים ותפריטים מלאים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עד כמה שזכור לי, התוכנה לא תומכת ב-3D מלא. האם זה השתנה?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·pixies כתב:אז אם נדייק, 3D SBS (המגיע בדרך כקובץ MKV) נתמך בקודי, כולל כתוביות SRT וכולל מערכות הפעלה שהן לא Windows.
בלו ריי מלא שהוא לא 3D נתמך בקודי....
סליחה, אבל מה הכוונה תומך?
האם קודי מסוגל להריץ סרטי בלוריי מלא עם תפריטים, כולל כתובית חיצונית, בדיוק כפי שפופקורן C-200 יודע לעשות???
pixiespixies כתב:עד כמה שזכור לי, התוכנה לא תומכת ב-3D מלא. האם זה השתנה?...
שאלת לגבי DVDFab?
אם כן, אני מניח שכן.
מתוך אתר הבית:
DVDFab Media Player is a light player software with great power. It’s a lifelong free program for you to use to play ISO files, Blu-ray/DVD folders, and other video files in different formats. While if you pay for it to get a full-function version, you can also use it to play Blu-ray/DVD discs, no matter the content is in 2D or 3D
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

bariko, קודי לא מנגנת את התפריטים של בלו ריי. לרוב המשתמשים אין בזה צורך, הם פשוט רוצים לצפות בסרט, ואת זה התוכנה עושה מצויין, כולל תמיכה בכתוביות SRT.
Lee, התוכנה DVDFab נשמעת כמו אופצייה מצויינת, במיוחד בגלל התמיכה המובנית בכתוביות חיצוניות.
לי אין טלוויזיה 3D, אבל יהיה מעניין לדעת שמישהו כאן הצליח לנגן בהצלחה בלו ריי 3D עם כתוביות SRT בתוכנה הזו.
Lee, התוכנה DVDFab נשמעת כמו אופצייה מצויינת, במיוחד בגלל התמיכה המובנית בכתוביות חיצוניות.
לי אין טלוויזיה 3D, אבל יהיה מעניין לדעת שמישהו כאן הצליח לנגן בהצלחה בלו ריי 3D עם כתוביות SRT בתוכנה הזו.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תודה על ההבהרה , pixies
אם כך כפי שחשבתי, אין חדש תחת השמש.
כי להריץ את קובץ ה-M2TS הגדול ביותר יחד עם כתובית חיצונית, זו לא חוכמה גדולה.
גם mpc-homecinema הישן והטוב עושה זאת בצורה מצויינת, ואני מעדיף להשתמש בה. אולי אפילו קיימים עוד נגנים כאלה.
מעבר לזה שאין תפריטים, מה בדיוק עושים בכותרים שבהם אין קובץ M2TS אחד שמכיל את כל הסרט? עושים המרה? לא בבית סיפרנו.
כאמור אין שום תוכנה בעולם שיודעת לנגן בלוריי עם תפריטים, ולהוסיף כתובית חיצונית.
אני לא חושב שהסיבה לכך היא חוסר בביקוש לפורמט הזה, או קושי טכנולוגי.
אולי פשוט מדובר בחשש לתביעות משפטיות, עקב העדר רישוי מתאים...
אם כך כפי שחשבתי, אין חדש תחת השמש.
כי להריץ את קובץ ה-M2TS הגדול ביותר יחד עם כתובית חיצונית, זו לא חוכמה גדולה.
גם mpc-homecinema הישן והטוב עושה זאת בצורה מצויינת, ואני מעדיף להשתמש בה. אולי אפילו קיימים עוד נגנים כאלה.
מעבר לזה שאין תפריטים, מה בדיוק עושים בכותרים שבהם אין קובץ M2TS אחד שמכיל את כל הסרט? עושים המרה? לא בבית סיפרנו.
כאמור אין שום תוכנה בעולם שיודעת לנגן בלוריי עם תפריטים, ולהוסיף כתובית חיצונית.
אני לא חושב שהסיבה לכך היא חוסר בביקוש לפורמט הזה, או קושי טכנולוגי.
אולי פשוט מדובר בחשש לתביעות משפטיות, עקב העדר רישוי מתאים...