קניית מערכת קולנוע ביתית לבית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
AviramH21 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לבית

אין בעיה להזמין רסיבר ואפילו רמקולים מהאינטרנט במידה ויוזיל עלויות באופן דרסטי.

התקציב העומד לרשותי הוא עד 9000 שח לרמקולים+רסיבר

כרגע משפחתי קנתה את הסאונדבאר cinemate 130 של bose בתקציב דומה אך הבנתי שהיא לא מומלצת וברצוני להחליף אותה למערכת 5.1

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #2 

יש לך תקציב מכובד...אתה יכול גם "להתפרע".

רסיבר: Pioneer VSX-924 - שמעתי המלצות חמות ושהסאונד והגברה מדהימים , תומך בכל הפורמטים, גם 4k , שליטה מהפלאפון ע"י אפליקצייה.

בהצלחה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5006
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #3 

shaby כתב:יש לך תקציב מכובד...אתה יכול גם "להתפרע".

רסיבר: Pioneer VSX-924 - שמעתי המלצות חמות ושהסאונד והגברה מדהימים , תומך בכל הפורמטים, גם 4k , שליטה מהפלאפון ע"י אפליקצייה.

בהצלחה.
...
·
Shaby ידידי - אם אין מספיק נתונים על החדר (גודל , גובה , מיקום ושאר רכיבים) , על תוכן המוסיקה/סרטים , לא תמיד ניתן לדעת האם התקציב מתאים .

אבירם!
נשמח לדעת מעט פרטים אודות החדר שבו אתה מתכנן לשמוע מוזיקה (אם בכלל) ולראות סרטים.
כמו כן האם יש לך TV או מקרן ואיזה .

העצה שלי היא תמיד "לאזן" בין החלקים שיש לך.
אם לדוגמה יש לך רסיבר "פצצה" ומקרן מעולה - הייתי ממליץ להתאמץ ולרכוש את החלקים ה"חסרים" כך שיהיו באיכות דומה
לדוגמה - רמקולים ו/או מסך הקרנה באיכות טובה.

אני מאמין שמי שרוכש מקרן ברמה גבוהה - ומעוניין להנות מתמונה טובה - ירצה לרכוש מסך באיכות טובה.
כמובן שלא תמיד זה אפשרי - אך זו דעתי .

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

העצה שלי שתקרא מה הוא רוצה . הוא רוצה מגבר ורמקולים ולא מקרן
Sony 1040
Monitor mass

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #5 

דבר נוסף ״הבנתי שהיא לא מומלצת״ זאת לא סיבה מספיק טובה. אני לא אכנס למה רכשו מה שרכשו אך אם הסאונדבר כבר מחובר אז רצוי להגיע למסקנה שמחליפים כי הוא לא נשמע מספיק טוב. כי מי שיאזין לו זה אתם ולא הממליצים ודעתכם היא הקובעת. פשוט להחליף חתול אחד בשק באחר זאת לא לוגיקה נכונה. אם שמעת את שתי החלופות - תוכל לקבל החלטה איר זה לא רציני. התקציב אכן מכובד ולכן שווה להשקיע אותו בתבונה.

AviramH21 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אז ככה השימוש הוא בערך 80% סרטים 20% מוזיקה הסלון עצמו גדול כ80 מ"ר אך הספא ומערכת הטלויזיה היא חלק מהסלון ולא כולו

הטלויזיה היא 55 אינץ' והיא 4K

לגבי מה שמתאים לנו מבחינת שמע כמובן שמתוכנן לשמוע לפנ י קניה העיניין שהמערכת נקנתה בלי להאזין לשום מערכת אחרת והיא עדין בקופסה

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #7 

האם יש יכולת להתקין את הרמקולים בתצורה של 5.1 במיקומים המומלצים או לפחות קרוב לזה?
ככל סאונדבר זאת פשרה כאשר יש מגבלות שונות להתקנה של לפחות 5 רמקולים היקפיים. אם לא חייבים, בהחלט כדאי ללכת לכיוון של רסיבר + רמקולים. כדאי לקפוץ לחנות מתמחה ולשמוע לפחות 3 אופציות בשביל להתחיל להבין מה הכיוון שלך.

AviramH21 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

יש אפשרות להתקין את המערכת בצורה שקרובה לאופטימלית וכמובן שאני מתכוון ללכת ולשמוע מערכות לפני אבל בשביל זה אני פה בשביל לקבל המלצות על מה ללכת לשמוע ומה לחפש במה להתמקד ובמה לא אם לקנות רסיבר זול יותר בארץ או להזמין מחו"ל וכו'

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”