אשמח אם תחדדו לי כמה דברים לגבי סמסונג
החלטתי לשדרג את הסמסונג 46es6200 שלי למשהו גדול יותר.
אלך על h6400 בגודל 60 יבואן סמליין או 65 יבואן מקביל. עדיין מתלבט, אולי תעזרו לי. מרחק צפייה 4 מטר, אני נוטה ל65 אך נושא האחריות מטריד אותי.
ועוד משהו, יום שישי אני רוצה לעשות סיבוב חנויות להתרשמות.
אתם יכולים להמליץ לי על חנויות מתמחות שמחזיקות גדלים כאלה בתצוגה, שהם גם חנויות אמינות?
לא רוצה להתעסק עם כל ה"מחסני" למיניהם
תודה
אלך על h6400 בגודל 60 יבואן סמליין או 65 יבואן מקביל. עדיין מתלבט, אולי תעזרו לי. מרחק צפייה 4 מטר, אני נוטה ל65 אך נושא האחריות מטריד אותי.
ועוד משהו, יום שישי אני רוצה לעשות סיבוב חנויות להתרשמות.
אתם יכולים להמליץ לי על חנויות מתמחות שמחזיקות גדלים כאלה בתצוגה, שהם גם חנויות אמינות?
לא רוצה להתעסק עם כל ה"מחסני" למיניהם
תודה
נערך לאחרונה על ידי kobibz ב 22/04/2015 10:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למרחק שלך הייתי הולך על 65 אם מתאפשר. אין בגודל הזה את ה H6400 ללא קשר לאיזה יבואן, אך יש לך את H7150 מיבוא מקביל. אני בכל אופן הייתי מחכה, אם ניתן, איזה חודשיים כדי לראות איזה דגמים מגיעים, מה הם מציעים ומהם המחירים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קודם כל תודה
·jacko-il כתב:למרחק שלך הייתי הולך על 65 אם מתאפשר. אין בגודל הזה את ה H6400 ללא קשר לאיזה יבואן, אך יש לך את H7150 מיבוא מקביל. אני בכל אופן הייתי מחכה, אם ניתן, איזה חודשיים כדי לראות איזה דגמים מגיעים, מה הם מציעים ומהם המחירים....
שנית, יש את הדגם בגודל 65
שלישית, לא מאמין בלחכות. אין לזה סוף.
תמיד אפשר לחכות, זה לא יגמר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·טלHD כתב:שחר... למה התכוונת שאין 65?
http://www.hometheater.co.il/vp2261873#2261873...
כן ברור שיש, אין לי מושג למה רשמתי את זה. התבלבלתי כנראה עם 60. כנראה שזו השעה המאוחרת בשילוב עם עייפות קשה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
Re: הגיעה השעה ועכשיו תורי להשתדרג
@kobibz
·שלום לאחר התלבטויות וחיפוש בחנויות ולצערי התמונה שרואים בחנויות יחסית שונה מהמציאות
רכשתי פנסוניק ax 800 וההמלצה בפורום לרכוש בחנות מתמחה עם ידע מיקצועי ושרות אכן נכונה
יצרתי קשר א ב מולטימדיה הרבה שיחות וחפירות קבלתי מידע שעזר לי להחליט
הוזמן בערב והותקן למחרת בבוקר סיכום מאוד מרוצה מהמוצר והשרות
·שלום לאחר התלבטויות וחיפוש בחנויות ולצערי התמונה שרואים בחנויות יחסית שונה מהמציאות
רכשתי פנסוניק ax 800 וההמלצה בפורום לרכוש בחנות מתמחה עם ידע מיקצועי ושרות אכן נכונה
הוזמן בערב והותקן למחרת בבוקר סיכום מאוד מרוצה מהמוצר והשרות
Re: הגיעה השעה ועכשיו תורי להשתדרג
·Doron108 כתב:@kobibz
הוזמן בערב והותקן למחרת בבוקר סיכום מאוד מרוצה מהמוצר והשרות...
שכחתי לציין, מחפש מקום באזור הדרום או המרכז. צפון קצת רחוק לי, אני מאשקלון
תודה
**עדכון**
ביררתי עם אחת החנויות
הציעו לי דגם UE65h6400 של י. שלום ב11,100 ש"ח
היא אמרה שההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם UA של סמליין הוא שסמליין מיוצר בתאילנד, י.שלום מיוצר בצ'כיה.
בנוסף י. שלום מגיע עם שני שלטים, חכם ורגיל וסמליין רק עם אחד (הגיוני?)
לגבי העיברית והסמארט, היא טוענת שהטלויזיה של י. שלום מגיעה עם עברית כמו של סמליין, כולל אפליקציות, כולל smart vod שקיים במסכים של סמליין.
מה אתם אומרים?
הציעו לי דגם UE65h6400 של י. שלום ב11,100 ש"ח
היא אמרה שההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם UA של סמליין הוא שסמליין מיוצר בתאילנד, י.שלום מיוצר בצ'כיה.
בנוסף י. שלום מגיע עם שני שלטים, חכם ורגיל וסמליין רק עם אחד (הגיוני?)
לגבי העיברית והסמארט, היא טוענת שהטלויזיה של י. שלום מגיעה עם עברית כמו של סמליין, כולל אפליקציות, כולל smart vod שקיים במסכים של סמליין.
מה אתם אומרים?
אז אתה אישית חושב שאין בעיה?
·Alon_Solo כתב:הכל הגיוני וסביר להניח שנכון. לי יש ניסיון טוב עם יבוא מקבילי ומבחינתי רק המחיר מדבר...
הרי אם סמליין מוכרים ua ואני קונה ue מיביוא מקביל, עדיין אני אקבל עברית מלאה, כולל אפליקציות מותאמות לישראל כמו שסמליין מספקת?
ומה בנוגע לעדכוני גירסה שיש מדי פעם? נמשיך לקבל אותם אונליין לטלויזיה?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לי יש אחת מיבוא רשמי ואחת מיבוא. שתיהן זהות לחלוטין בפונקציונאליות בכל הנוגע ללוקליזציה לארץ. לטוב ולרע (אין נטפליקס וכו׳). כלומר הדבר אפשרי כל עוד היבואן דואג לזה ולך במפורש נאמר שהיבואן דואג לזה.
אני עם ue48h6400
2 דברים שלדעתי מה שקובעים:
עדכוני מערכת- לפי האזור שהטלוויזיה שלך מוגדרת רצוי לוודא שבא ישראל זה בדר"כ בא ביחד עם תמיכה בעברית, מקבל ישירות לטלוויזיה לפעמים עדכנתי ידני עם dok, מאתר סמסונג ספרד באירופה (זהה לדגם שלי) כי העדכון מופיע קודם.
אפליקציות-לפי האזור שהחנות אפליקציות שלך מוגדרת, ניתן לשנות בקלות, לא קשור לאזור שהטלוויזיה מוגדרת.
הייתי מבקש שירשמו בכתב שהטלוויזיה באה עם עברית, ניתן לשנות עם קוד טכנאים יש בזה סיכון.
2 דברים שלדעתי מה שקובעים:
עדכוני מערכת- לפי האזור שהטלוויזיה שלך מוגדרת רצוי לוודא שבא ישראל זה בדר"כ בא ביחד עם תמיכה בעברית, מקבל ישירות לטלוויזיה לפעמים עדכנתי ידני עם dok, מאתר סמסונג ספרד באירופה (זהה לדגם שלי) כי העדכון מופיע קודם.
אפליקציות-לפי האזור שהחנות אפליקציות שלך מוגדרת, ניתן לשנות בקלות, לא קשור לאזור שהטלוויזיה מוגדרת.
הייתי מבקש שירשמו בכתב שהטלוויזיה באה עם עברית, ניתן לשנות עם קוד טכנאים יש בזה סיכון.
אוקיי תודה לכולם
@none77
·
כנראה שאין מה לדאוג
מה שאעשה זה באמת לדרוש על כתב את נושא העברית והאבזור שמגיע.
·
כנראה שאין מה לדאוג
מה שאעשה זה באמת לדרוש על כתב את נושא העברית והאבזור שמגיע.