מבקש המלצה לסטרימר זול עבור
השימושים הבאים:
אני רוצה שהסטרימר יכול לנגן סרטי HD 1080 מתוך דיסק און קי, כולל כתוביות, והכי חשוב: שיהיה אפשר לשנות את גודל הכתוביות ולהגדיל אותם, אם בסטרימר יעודי, או סטרימר שיריץ קודי או BSPLAYER .
לא צריך מעבר לזה, לא צריך רשת לא אנדרואיד לא משהו נוסף.
אני מעוניין לשמוע המלצות לסטרימרים הכי זולים שינגנו FHD 1080 באיכות מלאה.
תודה מראש
אני רוצה שהסטרימר יכול לנגן סרטי HD 1080 מתוך דיסק און קי, כולל כתוביות, והכי חשוב: שיהיה אפשר לשנות את גודל הכתוביות ולהגדיל אותם, אם בסטרימר יעודי, או סטרימר שיריץ קודי או BSPLAYER .
לא צריך מעבר לזה, לא צריך רשת לא אנדרואיד לא משהו נוסף.
אני מעוניין לשמוע המלצות לסטרימרים הכי זולים שינגנו FHD 1080 באיכות מלאה.
תודה מראש
שלום,
מה דעתכם על שני המכשירים האלו? האם הם עונים על הצרכים שציינתי?
מה עדיף משניהם עם בכלל? אשמח לשמוע חסרונות שלהם גם:
2015 MXIII MX3 WiFi TV BOX XBMC QUAD CORE ANDROID SMART 4.4 Android 4K S802 A
http://www.ebay.com/itm/2015-MXIII-MX3- ... 2ee0b0a6e5
2015 MINIX NEO Z64 Wifi TV Box Android Intel Z3735F Quad Core XBMC Full 1080P
http://www.ebay.com/itm/2015-MINIX-NEO- ... 2ee0b8ffbb
מה דעתכם על שני המכשירים האלו? האם הם עונים על הצרכים שציינתי?
מה עדיף משניהם עם בכלל? אשמח לשמוע חסרונות שלהם גם:
2015 MXIII MX3 WiFi TV BOX XBMC QUAD CORE ANDROID SMART 4.4 Android 4K S802 A
http://www.ebay.com/itm/2015-MXIII-MX3- ... 2ee0b0a6e5
2015 MINIX NEO Z64 Wifi TV Box Android Intel Z3735F Quad Core XBMC Full 1080P
http://www.ebay.com/itm/2015-MINIX-NEO- ... 2ee0b8ffbb
שוב אני שואל אפשר לקבל המלצות על מכשירים זולים עד 70 דולר?
יש מכשיר של אמזון ב 40 דולר, האם אפשר לשנות שם גודל גופן? וכמובן לנגן סרטים עם כתוביות?
יש מכשיר של רוקו ב 49 דולר...
אפשר עזרה בבחירת סטרימר זול בסדר גודל של המחירים האלו?
יש מכשיר של אמזון ב 40 דולר, האם אפשר לשנות שם גודל גופן? וכמובן לנגן סרטים עם כתוביות?
יש מכשיר של רוקו ב 49 דולר...
אפשר עזרה בבחירת סטרימר זול בסדר גודל של המחירים האלו?
HTuser1
איזה סרטי 1080p בדיוק אתה מריץ מתוך דיסק און קי (בהנחה שלא המרת אותו ל-NTFS, וקבצי 1080p "נורמליים" שוקלים כ-8 ג'יגה ויותר, מעל מגבלת גודל הקובץ האפשרי של DOK)?
אתה מתכוון לשחרורים של YIFI ודומיו?
אם כן, זה קצת לא מתיישב עם הדרישה "שינגנו FHD 1080 באיכות מלאה". לדעתי, כדאי לך להתחיל להשקיע בתוכן עצמו, כי השחרורים של YIFI לא נחשבים ממש איכותיים.
איזה סרטי 1080p בדיוק אתה מריץ מתוך דיסק און קי (בהנחה שלא המרת אותו ל-NTFS, וקבצי 1080p "נורמליים" שוקלים כ-8 ג'יגה ויותר, מעל מגבלת גודל הקובץ האפשרי של DOK)?
אתה מתכוון לשחרורים של YIFI ודומיו?
אם כן, זה קצת לא מתיישב עם הדרישה "שינגנו FHD 1080 באיכות מלאה". לדעתי, כדאי לך להתחיל להשקיע בתוכן עצמו, כי השחרורים של YIFI לא נחשבים ממש איכותיים.
לדיסק און קי ישנה מגבלת גודל קובץ של 4 גיגה, בגלל מערכת הקבצים שלו - FAT32.HTuser1 כתב:הסרטים בחיפוש באתרים כמו הפיראט.. שרשום שם בשם הקובץ 1080 זה לא FHD?
כמו כן לא ידעתי שיש הגבלה של גודל קובץ בדיסק און קי?
מה הכוונה כדאי לי להתחיל להשקיע בתוכן עצמו?...
אם אתה מאחסן סרטים על DOC, מן הסתם גודלם 4 ג'יגה ומטה (כל עוד ה-DOC לא עבר המרה ל-NTFS).
בקבצים מסוג זה הרזולוציה אולי 1080p, אבל בשחרורים דוגמת YIFI נתון הביטרייט (קצב נתונים) מאוד נמוך בשל דחיסה מסיבית יותר ומשפיע ישירות על איכות הקובץ.
לדוגמה:
הסרט צלף אמריקאי בגרסה
American Sniper.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
שוקל 8.74GB ועם ביטרייט של 8793kbps.
אותו סרט בגרסת YIFI ובאותה רזולוציה, שוקל 1.96GB ועם ביטרייט שאני מעריך בסביבות ה-4000 ומטה (לא בדקתי, אבל זה כך פחות או יותר תמיד).
לשני הסרטים אותו מספר פסי-קול, כך שהפער הגדול במשקל בין 2 הגרסאות נובע מהשוני בביטרייט.
גם גרסת SPARKS הנ"ל לא אופטימלית, כי יתכנו שחרורים של אותו סרט עם פסקול HD וביטרייט עוד יותר גבוה, שלא לדבר על בלוריי מלא של הסרט, מה שיקפיץ עוד יותר את משקל הקובץ.
היות וכתבת שאתה מעוניין להריץ FULL HD באיכות מלאה, מצאתי לנכון להסב את תשומת ליבך לאיכות הירודה של שחרורי YIFI (במידה ואלה הקבצים שאתה מוריד).
תודה על המידע,
דיסק און קי כמו שרשמת ניתן לפרמט ל NTFS ואז לשמור קבצים גדולים או פשוט לחבר הארד דיסק חיצוני ל USB...
תודה על הטיפ בקשר לגודל הקובץ אם תוכל להפנות אותי לאיפה מוצאים סרטים פחות דחוסים ויותר איכותיים כאן או בפרטי אודה לך מאד.
דיסק און קי כמו שרשמת ניתן לפרמט ל NTFS ואז לשמור קבצים גדולים או פשוט לחבר הארד דיסק חיצוני ל USB...
תודה על הטיפ בקשר לגודל הקובץ אם תוכל להפנות אותי לאיפה מוצאים סרטים פחות דחוסים ויותר איכותיים כאן או בפרטי אודה לך מאד.
1. עדיף הארדיסק.HTuser1 כתב:תודה על המידע,
תודה על הטיפ בקשר לגודל הקובץ אם תוכל להפנות אותי לאיפה מוצאים סרטים פחות דחוסים ויותר איכותיים כאן או בפרטי אודה לך מאד....
2. שלחתי לך בפרטי.
·תודה רבה לך,toxin כתב:קרא את החלק על מחשבים זעירים מבוססי מעבד ARM שבמדריך....
זה שבסוף המדריך יש 3 קטגוריות של מחיר גורמת לרוב האנשים לא להתעמק במדריך הארוך והכבד ולחשוב ששם ההמלצות למכשירים בלבד.
Raspberry Pi 2 Model B נראה הכי זול, אפשר קישורים לאיפה לקנות הכי בזול?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
דווקא קטגוריית המחירים הזולה של מכשירי מיני PC נמצאת בצורה בולטת למדי בראש ה"מדריך הארוך והכבד", כהגדרתך, וגם מצויין שזוהי האופצייה המומלצת כיום.
לא בדיוק הבנתי איך פספסת את זה. כנראה שלאנשים היום אין כוח להשקיע כמה דקות בקריאה...
לא בדיוק הבנתי איך פספסת את זה. כנראה שלאנשים היום אין כוח להשקיע כמה דקות בקריאה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
RP2 מצוין למחיר. השאר זו רכישה מיד שניה עם הסיכונים שכרוכים בזה (או יד ראשונה כנראה זיוף).
RP2 כדאי לקנות ארץ מלאון אלקטרוניקה או טלמיר. אלו לוחות מקוריים מאנגליה וההפרש מחירים לעומת חו"ל קטן.
מסתובבים מדריכים שטוענים שעדיף להריץ מ- DISK ON KEY USB3 על פני כרטיס זכרון ואם אתה הולך על תצורה כזו תקנה כרטיס זכרון בסיסי בלבד. (משמש רק ל- BOOT).
RP2 כדאי לקנות ארץ מלאון אלקטרוניקה או טלמיר. אלו לוחות מקוריים מאנגליה וההפרש מחירים לעומת חו"ל קטן.
מסתובבים מדריכים שטוענים שעדיף להריץ מ- DISK ON KEY USB3 על פני כרטיס זכרון ואם אתה הולך על תצורה כזו תקנה כרטיס זכרון בסיסי בלבד. (משמש רק ל- BOOT).
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
לא מזמן קניתי RPI2 בטלמיר (הייתי פיזית בחנות, אז חסכתי דמי משלוח של כ-40 ש"ח).
בקיצור נמרץ:
- לוח - 200 ש"ח.
- ספק - 50 ש"ח (ניתן לוותר אם יש לך ספק כח מיקרו USB בעוצמה של 2A).
- קופסה - 40 ש"ח (ניתן להזמין מסין בעלות של $2).
- כרטיס זכרון - 50 ש"ח (נדרש כרטיס של 8GB, שאפשר לקנות בהמון מקומות אחרים במחירים יותר זולים). הם מוכרים גם כרטיסים שצרובים מראש עם Noobs בתוספת של 10 ש"ח - ממש מיותר למישהו שהוא טיפה טכני (כמו שאמור להיות מי שקונה את הדבר הזה)
סה"כ - 340 ש"ח - אם קונים הכל בטלמיר. כמו שציינתי - אפשר גם לחסוך.
אפשר גם לקנות מקלט WIFI - אני לא הייתי צריך, אז אין לי מושג כמה זה עולה.
שלט רחוק - משתמשים בטלפון סלולרי (ניתן לקנות מקלט IR USB + שלט מסין ב-$5).
התקנה - נכנסים לאתר של RPI, ופועלים לפי ההוראות להתקנת NOOBS - בזמן ההתקנה בוחרים את אופציה openelec2. בזמן ההתקנה נדרש לחבר עכבר USB ללוח (לא נדרש אח"כ לצורך ההפעלה).
זהו - יש לך מכונה שמריצה קודי.
עכשיו מתחיל החלק הארוך של קינפוג הקודי לרצונך - יש מלא מדריכים כאן בפורומים.
בקיצור נמרץ:
- לוח - 200 ש"ח.
- ספק - 50 ש"ח (ניתן לוותר אם יש לך ספק כח מיקרו USB בעוצמה של 2A).
- קופסה - 40 ש"ח (ניתן להזמין מסין בעלות של $2).
- כרטיס זכרון - 50 ש"ח (נדרש כרטיס של 8GB, שאפשר לקנות בהמון מקומות אחרים במחירים יותר זולים). הם מוכרים גם כרטיסים שצרובים מראש עם Noobs בתוספת של 10 ש"ח - ממש מיותר למישהו שהוא טיפה טכני (כמו שאמור להיות מי שקונה את הדבר הזה)
סה"כ - 340 ש"ח - אם קונים הכל בטלמיר. כמו שציינתי - אפשר גם לחסוך.
אפשר גם לקנות מקלט WIFI - אני לא הייתי צריך, אז אין לי מושג כמה זה עולה.
שלט רחוק - משתמשים בטלפון סלולרי (ניתן לקנות מקלט IR USB + שלט מסין ב-$5).
התקנה - נכנסים לאתר של RPI, ופועלים לפי ההוראות להתקנת NOOBS - בזמן ההתקנה בוחרים את אופציה openelec2. בזמן ההתקנה נדרש לחבר עכבר USB ללוח (לא נדרש אח"כ לצורך ההפעלה).
זהו - יש לך מכונה שמריצה קודי.
עכשיו מתחיל החלק הארוך של קינפוג הקודי לרצונך - יש מלא מדריכים כאן בפורומים.