שרשור תגובות: HT Deals - מבצע בית חכם בשיטת 'עשה זאת בעצמך' לחברי ה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
HTmag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 593
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 306 פעמים

שליחה #1 

bahurnehmad
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

היי,

אני בונה כרגע בית פרטי (כרגע בשלב השלד לפני צנרת חשמל) וחושב על שימוש בבקרים של 'לוג-אין' לבניית בית חכם בשיטת עשה זאת בעצמך (אני מהנדס מחשבים ובנוסף אעזר בחשמלאי לחיווט עצמו).

קראתי את המאמר בנושא ויש לי מספר שאלות:

בהנחה שקניתי את הבקרים מחברת לוג-אין (המבצע נגמר אבל לא נתייחס כרגע למחיר). והתשתית עד לוח החשמל קיימת (הפרדת המעגלים ומיתוג ע"י כבל תקשורת)

1. איפה ניתן למצוא מידע על החיווט בפועל של הבקרים השונים? (אני אמור לספק לחשמלאי תוכנית המתארת את חיווט הבקרים בלוח).
2. האם מערכת השליטה היא "במקביל" למערכת הרגילה (הפיזית). כלומר ניתן לשלוט על מערכת החשמל מהמתגים הפיזיים (גם במקרה של תקלה באחד הבקרים). בהנחה שכן, איפה מתבצע המעקף.
3. איך מתבצע החיבור של המערכת לאפליקציה חיצונית? (אנדרואיד למשל) איזה רכיבים צריך להוסיף?
4. מה השימוש הקלאסי של 'בקר 12 כניסות IN-12' (ליצירת פנלים להפעלת תרחישים?, קבלת סטטוס ממכשיר כלשהו?) והאם חייב אותו במערכת?
5. האם ניתן להשתמש בחלק מהכניסות של בקר 4 תריסים להפעלות on/off?
6. האם יש צורך במחשב במערכת פרט לתיכנות עצמו?
7. האם יש למישהו דוגמא לתוכנית לוח חשמל הכולל בית חכם המבוסס על הבקרים של 'לוג-אין'.

בנוסף חשבתי על מערכת הכולת את הרכיבים הבאים:

2 בקרי תריסים TR4-D - שליטה על 6 תריסים
3 בקרי LT-16 - 24 הפעלות on/off
1 בקר IN-12 - הפעלת תרחישים (אם הבנתי נכון ...)
1 שעון אסטרונומי - ליצירת תרחישים מבוססי שבת/חג או תרחישים התלויים בשעות מסויימות ביממה.
1 מתאם CONSP9+ כבל באורך 3 מ' + מתאם USB - חיבור למחשב על מנת לתכנת את הבקרים ולעצב ממשק גישה.
1 רישיון תוכנה.

אשמח לדעת אם יש שם את מה שצריך.

תודה מראש לעוזרים.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”