לוין פרטי שאלות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
SashaGiler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

אני נמצא כרגע בHOT ונמאס לי לשלם להם כל חודש

אז חשבתי על האופציה של לויין

אני רוצה בעיקרון שזה יקלוט הרבה ערוצים מרוסיה
ערוצי HD
ערוצי ספורט
את אל ג'זירה
וערוצים מאירופה
ושהיה ערוצי סרטים וסדרות באנגלית

זה אפשרי לקלוט את כל זה?

כמה צלחות אני צריך לקנות?

מה העלויות?

יש לכם ממיר HD מומלץ שאפשר להזמין מהאינטרנט

למי אני פונה בשביל להתקין את כל זה?

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #2 

לדעתי תצטרך 2 צלחות לא גדולות.
אתה יכול לפנות למתקינים, הם כבר יביאו את כל הציוד ויתקינו.
כל הלווינים נמצאים מעל לקו המשווה, לכן תצטרך שמיים פתוחים דרומה.
החלק היקר בכל הסיפור זה הממיר. יש זולים ב 300 שח ויש גם יקרים בכמה אלפים.
ערוצי ספורט וסרטים מוצפנים, לכן תצטרך למצוא דרך לפתוח אותם. הדרך הפופולרית ביותר זה שיתוף, כלומר מישהו קונה כרטיס של חבילה ושולח לך מפתחות דרך האינטרנט תמורת תשלום. הכל אוטומטי כמובן, אתה מתקין פלאגין בממיר וזהו.
יעלה לך לדעתי 3-4 אלף שקל, תלוי בממיר. חברת DREAMBOX הגרמנית היא אחת המומלצות, יש גם הרבה חיקוים סיניים במחירים שונים ואיכויות שונות.

תפנה למתקיני צלחות לווין או לפורומים ייעודיים לפרטים.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #3 

תכלס למעט ספורט נראה לי שהיום אין ללווין שום יתרון על חיבור לאינטרנט...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

השאלה המרכזית היא, כמה מסכים אתה רוצה לחבר לזה. זה מה שבאמת מייקר את כל ההתקנה - מצד שני היא חד פעמית.
ככל שיש יותר מסכים ויותר לווינים שאתה רוצה להתחבר אליהם - ככה ההתקנה עצמה מסובכת יותר (ויקרה יותר).
ממירים - כל אחד עד 1000 גג. הרוב באיזור ה800 בהזמנה מחו"ל.
לגבי החלק השני של השאלה - תשאל את המתקין.
אחד המתקינים הידועים בארץ זה רמי - 050-2464248.

לדעתי אתה יכול גם להתחיל עם צלחת אחת.

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

יש רבים שעברו לשידור בתשלום באינטרנט IPTV קרטינה טיוי למשל אין לך מה לחפש בלווין רוסיה וספורט זה מסוכנים ערבים של ביין ספורט

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #6 

@SashaGiler

שלום, היה לי לוויין פרטי מספר שנים ובסוף הפסקתי עם זה והצלחת+ממיר סתם שוכבים אצלי.
היו לי עיניות (LNB) ל 3 לווינים: Amos, Nilesat, Eurobird. שלושתם על צלחת אחת ולא היו בעיות קליטה.
הסיבות שירדתי מהלווין:
- ערוצי FTA (חינמיים) לדוברי עברית ואנגלית הלכו והתמעטו עם השנים בעוד שערוצי FTA בערבית הלכו והתרבו.
מדובר על מאות ערוצים עם מואזין 24/7, מוסלמים מתפללים במכה, שירי תהילה לקרבות עם ערבי רוכב על סוס עם דגל או חרב או שניהם, קליפים נגד ישראל (לפחות 50 ערוצים משדרים נונ-סטופ קליפים כאלה), ועוד ועוד.
יש גם ערוצים איטלקיים מפגרים לחלוטין ועוד כל מיני ארצות במזרח אירופה עם תכנים משעממים.
בסופו של דבר ההיצע החינמי באנגלית הצטמצם לאל-ג'זירה אנגלית, PressTV (ערוץ תעמולה איראני נגד ישראל), CNN לפעמים, BBC News ואולי עוד משהו.

- בהתחלה הממיר הצליח לפענח ערוצים מוצפנים אבל זה הלך ופחת עם הזמן או שהיה צריך להכניס קודים שמתפרסמים בפורומים טורקיים בשביל לפתוח הצפנה לכמה ימים ושוב הערוץ מצפין עם קוד חדש. למי יש כוח להתעסק עם זה ?
- מי שבאמת בעניין עושה מנוי חצי-פיראטי לשרתים שמעבירים לך את התכנים של הכל. זה עלה בזמנו כמה מאות ש"ח לשנה ובשביל זה צריך ממיר יקר יותר עם חיבור אינטרנט.
- ערוץ 23 (חינוכית) לא משדר בלווין וכנראה גם שאר הערוצים הישראלים יפסיקו מתישהו בגלל עידן+
- יש הכל באינטרנט.

בכל מקרה, יש פורומים שעוסקים רק בזה כמו http://www.satil.com/ שם תקבל את כל המידע שתרצה כולל בעלי מקצוע שמשתתפים בפורומים ומציעים את עצמם.
dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #7 

gilg7 כתב:@SashaGiler

- מי שבאמת בעניין עושה מנוי חצי-פיראטי לשרתים שמעבירים לך את התכנים של הכל. זה עלה בזמנו כמה מאות ש"ח לשנה ובשביל זה צריך ממיר יקר יותר עם חיבור אינטרנט.
...
·אני משלם 5 יורו לחודש על השיתוף.
הבנתי שיש היום ממירים סיניים לא רעים בכמה מאות שקלים בלבד. לא יודע, לי יש ממיר גרמני שמשרת אותי כבר כמה שנים ומזמן החזיר את ההשקעה.
חינם יש רק ***, זה נכון. לא אכפת לי כמה מואזינים יש שם, אני יצרתי לי תיקיות של ערוצים שמעניינים אותי וצופה רק בהם.
אני לא בטוח שציוד ורוחב פס עבור HD רציני וחינמי באינטרנט יעלה פחות מההשקעה בצלחת. אני אישית נרתע מלראות ספורט באינטרנט כי זה דורש חיפוש ונתקע הרבה יותר מהשיתוף.

BorisKr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
שם מלא: Boris Kr
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

הערוץ הרוסי המעניין והאוביקטיבי יחסית היחיד שהיה בFTA כבר מוצפן(RAIN ),מניסיון באמת שאין כבר שום דבר מעניין אפילו הורים שלי התחרטו על הכסף שהם שילמו בשביל הצלחות לווין האלה

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”