Edifier H850: אוזניות Over Head ממש לא יקרות: מישהו ניסה ?
שלום,
ראיתי את הדגם הזה שנראה טוב ויש עליו ביקורות סבירות: Edifier H850
פעם מכרו אותו ב 40$ ב Massdrop אבל עדיין אפשר לקנות אותן ב 200-250 ש"ח בערך באיביי.
מישהו יכול לתת עליו חוות דעת בהשוואה לאוזניות אחרות ?
אני מחפש לקנות אוזניות Over Head לשימוש בבית\משרד בלי מגבר.
הכי חשוב שיהיו נוחות, לא גדולות מדי, לא לוחצות בכלל ועם אטימה פאסיבית בינונית.
יש לי כבר Sony MDR7506 שאני די מרוצה מהן וזה המינימום מבחינתי: ז"א אני לא מעוניין באוזניות שנשמעות פחות טוב מהסוני.
תקציב: 300 עד 500 ש"ח עם אפשרות למתיחה עד 700 ש"ח רק אם אין ברירה.
בתקציב שלי אפשר לפעמים השיג דברים טובים אבל רק במבצעים מיוחדים
יש מספר דגמים שהייתי קונה בכיף אם היו בתקציב שלי. למשל:
- Philips L1/28 Fidelio (עדיפות ראשונה)
- ATH-M50x - Audio-Technica
- Sennheiser Momentum Over Ear
- AKG K545
אבל לצערי כולן עולות כרגע יותר ממה שאני רוצה להוציא.
תודה מראש למשיבים
פעם מכרו אותו ב 40$ ב Massdrop אבל עדיין אפשר לקנות אותן ב 200-250 ש"ח בערך באיביי.
יש לי כבר Sony MDR7506 שאני די מרוצה מהן וזה המינימום מבחינתי: ז"א אני לא מעוניין באוזניות שנשמעות פחות טוב מהסוני.
- AKG K545
תודה מראש למשיבים
נמכרות עכשיו במאסדרופ פיליפס 9500 שהן להיט היסטרי. מעין גרסה מוזלת לפידליו X2.gilg7 כתב:שלום,
- AKG K545
תודה מראש למשיבים...
https://www.massdrop.com/buy/philips-shp9500-headphones
זה כבר הסבב הרביעי שם, וכל פעם נמכרות מאות חתיכות (בסבב הקודם נמכרו 1500).
תכנס לשרשור, הרבה אנשים כבר קיבלו אותם וכתבו חוות דעת
·
נמכרות עכשיו במאסדרופ פיליפס 9500 שהן להיט היסטרי. מעין גרסה מוזלת לפידליו X2.
ראיתי אותן והתלהבתי בהתחלה אבל מדובר באוזניות פתוחות לגמרי כשכל הסביבה שומעת את מה שאתה שומע.
בגלל זה הן לא מתאימות למשרד, אחרת הייתי קונה אותן.
אני לא צריך אטימה חזקה בשביל רעשים מבחוץ, רק את המינימום בשביל לא להפריע לאחרים.
ראיתי אותן והתלהבתי בהתחלה אבל מדובר באוזניות פתוחות לגמרי כשכל הסביבה שומעת את מה שאתה שומע.
בגלל זה הן לא מתאימות למשרד, אחרת הייתי קונה אותן.
אני לא צריך אטימה חזקה בשביל רעשים מבחוץ, רק את המינימום בשביל לא להפריע לאחרים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני באמת לא חושב שיש אוזניות בתקציב שהגדרת שיהיו עדיפות על ה-7506 שלך.
הדבר היחיד שאולי יהיה רלוונטי זה אחד הדגמים המועדפים עליך, אבל מיד 2...
הדבר היחיד שאולי יהיה רלוונטי זה אחד הדגמים המועדפים עליך, אבל מיד 2...
נראה לי שאתה צודק.epony כתב:אני באמת לא חושב שיש אוזניות בתקציב שהגדרת שיהיו עדיפות על ה-7506 שלך.
הדבר היחיד שאולי יהיה רלוונטי זה אחד הדגמים המועדפים עליך, אבל מיד 2......
מה שהחלטתי:
1. הזמנתי עכשיו את ה Edifier H850 ב 210 ש"ח (52.5$) כולל משלוח מאיביי. אלה יהיו אוזניות למשרד בינתיים ויחליפו את ה Marshall Major שיש לי בתקווה שיהיו יותר טובות וה סוני 7506 יישארו בבית.
ה Marshall Major בסדר אבל הן אוזניות של 100 ש"ח, בגלל זה הכי דחוף לי להחליף אותן.
העיצוב של ה H850 הוא מהסוג שאני אוהב והכי נוח לי עם הסוג הזה של over-head וגם הביקורות לא רעות (כולל כאלה שהזמינו ב Massdrop), מה כבר יכול להיות רע עם 210 ש"ח ?
2. אני אחכה למבצע כאסח על אחד הדגמים הטובים, מצידי שיהיה רק ב BF הבא, לא בוער.
כבר ראיתי ירידות מחיר של 50% על דגמים טובים, השוק של אוזניות לפעמים נראה כמו מסחר באופציות.
מוכן להתערב שלפחות דגם אחד ברשימה יימכר ב 74.99 בשנה הקרובה ואז זה ייעלה 400 ש"ח עד הבית.
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קודם כל תתחדש!
הסיכויים הכי גדולים שלך לדילים מטורפים הם ככל הנראה על הפידליו L1, בהנחה שעוד בכלל נשארו מלאים לחסל. כל שאר הדגמים שציינת יותר קרובים ל-$200 מאשר ל-$100 וכבר עברו תהליך תמחור למטה בחודשים האחרונים (אולי חוץ מה-K545 שהמחיר שלה כנראה יירד בעוד $50-100 לכשתצא ה-K553 החדשה), ולכן לא סביר בעליל שתשיג אותן במחיר מ-$100 גם בעוד חצי שנה.
הכי קרוב לזה שמצאתי זה הדיל במאסדרופ שנסגר בתחילת החודש על ה-AKG K553 החדשות, שהוצעו לקהילה במחיר די מופרך של $120 (רק שתבין, המחירון של ה-K551 הוא $350, ובאמזון הן עולות $200, אז מדובר על מבצע מדהים) - הבעיה היא שזה עדיין יוצא בסופו של יום משהו כמו 700 ש"ח עד הבית, שזה ממש קצה הגבול העליון שלך...
דרך אגב, אני חושב שאתה יכול להביא את ה-L1 כבר עכשיו מאמזון ארה"ב בפחות מ-700 ש"ח.
.
הסיכויים הכי גדולים שלך לדילים מטורפים הם ככל הנראה על הפידליו L1, בהנחה שעוד בכלל נשארו מלאים לחסל. כל שאר הדגמים שציינת יותר קרובים ל-$200 מאשר ל-$100 וכבר עברו תהליך תמחור למטה בחודשים האחרונים (אולי חוץ מה-K545 שהמחיר שלה כנראה יירד בעוד $50-100 לכשתצא ה-K553 החדשה), ולכן לא סביר בעליל שתשיג אותן במחיר מ-$100 גם בעוד חצי שנה.
הכי קרוב לזה שמצאתי זה הדיל במאסדרופ שנסגר בתחילת החודש על ה-AKG K553 החדשות, שהוצעו לקהילה במחיר די מופרך של $120 (רק שתבין, המחירון של ה-K551 הוא $350, ובאמזון הן עולות $200, אז מדובר על מבצע מדהים) - הבעיה היא שזה עדיין יוצא בסופו של יום משהו כמו 700 ש"ח עד הבית, שזה ממש קצה הגבול העליון שלך...
דרך אגב, אני חושב שאתה יכול להביא את ה-L1 כבר עכשיו מאמזון ארה"ב בפחות מ-700 ש"ח.
יש מצב של ירידת מחיר שוק (כמו Momentum Over-Head שירדו מ 350$ ל 175$) ויש מבצעים "מטורפים" של 48 שעותepony כתב:קודם כל תתחדש!
דרך אגב, אני חושב שאתה יכול להביא את ה-L1 כבר עכשיו מאמזון ארה"ב בפחות מ-700 ש"ח..
...
(שאל רבים מהם אני מגיע גם בזכותך בפורום הזה)
הנה מספר דוגמאות להמחיש את הדעה שלי:
- MartinLogan Mikros 90: התחילו ב 300$, נמכרות כיום ב 109$ אבל אני קניתי אותן במבצע של פחות מ 60$ לפני שנה.
- Sony MDR7506 מתנדנדות בין 80$ ל 100$ בד"כ אבל פעם בשנה הן עולות 50$ (ואז קניתי אותן)
- Philips SHL5905: התחילו ב 150$ וירדו למתחת מ 75$
ויש לי עוד דוגמאות, אבל כבר כתבתי מספיק.
ה Philips L1/28 Fidelio נמכרו תחילה ב 260$ , אח"כ 130$ ועכשיו 110$ כדי להיפטר מהדגם שלא מיוצר יותר.
אז הסיכוי לדיל של 74.99$ בחודשים הקרובים לא לגמרי הזוי. או שכן או שלא.
אבל בסופו של דבר, אני מסכים איתך שהציפיות שלי קצת אופטימיות
@gilg7
·
אני קניתי לא מזמן shennheiser HD439 ב260 ש"ח דרך אמזון גרמניה (כולל משלוח עד הבית). ראיתי שהם לא מספקים אותן יותר לישראל אבל אמזון צרפת כן שולחים לישראל ב270 ש"ח. אני ממליץ לך לבדוק אותן - יש ברשותי M50 ולא הרגשתי נפילה באיכות.
http://www.amazon.fr/Sennheiser-HD-439- ... heiser+439
·
אני קניתי לא מזמן shennheiser HD439 ב260 ש"ח דרך אמזון גרמניה (כולל משלוח עד הבית). ראיתי שהם לא מספקים אותן יותר לישראל אבל אמזון צרפת כן שולחים לישראל ב270 ש"ח. אני ממליץ לך לבדוק אותן - יש ברשותי M50 ולא הרגשתי נפילה באיכות.
http://www.amazon.fr/Sennheiser-HD-439- ... heiser+439
תודה על ההמלצה,aloner כתב:@gilg7
·
http://www.amazon.fr/Sennheiser-HD-439- ... heiser+439...
אני רואה לפי התמונה שהן פתוחות שזה פחות מתאים למשרד.
בכל מקרה, כבר הזמנתי את ה Edifier H850, עכשיו רק נשאר לחכות שיגיעו ולקוות לטוב.
התרשמות מהירה מהאוזניות אחרי שימוש קצר:gilg7 כתב:שלום,
- AKG K545
תודה מראש למשיבים...
- עיצוב ובניה: סביר מאוד. האוזניות מגיעות באריזת קרטון מהודרת אבל ללא נרתיק כלל. אישית הייתי מעדיף שיגיעו בלי אריזה ועם נרתיק. הן נראות מעט פחות יוקרתיות ממותגים יקרים אבל לא זולות, פשוט לא מדובר באלומיניום או בריפוד מעור אמיתי.
כמו כן, יש להן כבל נתיק ובקופסא מצורף מתאם 3.5 ל 6.3 מ"מ. מבחינה זו הן נראות יקרות בהרבה מ ה 208 ש"ח שעלו לי.
- נוחות: זה הצד החזק שלהן. הן עוטפות את האוזניים בלי לחץ ויכולות לשבת על האוזניים שעות בלי להציק. כמו כן, יש חלל נוח בין האוזן לבין הדרייברים עצמם בפנים.אבל יש מחיר לנוחות הזאת.....הנה אני מגיע לשם:
- איכות צליל: האוזניה עוטפת את כל האוזן ובפנים יש חלל בין האוזן לדרייברים. דבר זה מקנה להן נוחות יוצאת דופן אבל גורם להרחקה של מקור המוסיקה מהאוזן ובכך נוצרת איזושהי עמימות שאני לא מעוניין בה. הכוונה שהמוסיקה רחוקה מדי מהאוזן שלי ולא מאפשרת ליהנות מהאינטימיות של המוסיקה. אני מקווה שההסבר שלי ברור. כמו כן, צריך להגביר עד הסוף את הווליום (ואני לא מאלה ששומעים בווליום גבוה). גם באוזניות עם מבנה דומה שיש לי קיימת עמימות כזו בגלל החלל הפנוי אבל פה זה יותר קיצוני ודי בעייתי מבחינתי.
בהשוואה ל sony 7506 הצליל שלהן אינו מפורט מספיק, ייתכן שזה נובע מריחוק האוזן מהדרייברים.
שורה תחתונה: אוזניות טובות למי שרוצה לשמוע מוזיקה שעות רבות בנוחיות ולא בעל דרישות גבוהות מידי לפירוט של הצליל (למשל, מי שלא חייב מקור 320kbps).
זהו לעכשיו