לקוחות יקרים,
כחלק מפעילות שוטפת של חברת YES להענקת חווית צפייה מעולה,אנו פועלים להעשרת התוכן בערוצים ובתכני VOD.
לכן,כדי להגדיל אפשרויות צפייה נוספות-
החל מתאריך 4.5.15 שרותי MAX MOVIES וDVDBOX ייסגרו ובמקומם,
ניתן יהיה להזמין סרטים בערוץ 986 או באמצעות שרות הVOD ללקוחות המנויים על שרות הVOD.
המשך צפייה מהנה,YES...
שרותי MAX MOVIES וDVDBOX ייסגרו ביס
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני מאלה שפעם היו קוראים משתמשים אחרים "צועקים" - "פחח מי צריך אותם שיש kodi"
אז היום תרשו לי לצעוק את זה...
מאז שגילתי את kodi מבחינת סרטים לפחות אני אפילו לא מציץ בערוצי הסרטים של הוט (אני אישית בהוט)
אפילו מדפדפוף קל עליהם אני נגעל.. ובכלל שירות תשלום על סרטים? 30 ש"ח על סרט? למה מה אנחנו בקולנוע?
טוב שיש kodi, בקיצור...
מאז שגילתי את kodi מבחינת סרטים לפחות אני אפילו לא מציץ בערוצי הסרטים של הוט (אני אישית בהוט)
אפילו מדפדפוף קל עליהם אני נגעל.. ובכלל שירות תשלום על סרטים? 30 ש"ח על סרט? למה מה אנחנו בקולנוע?
טוב שיש kodi, בקיצור...
קודי
·Freedom כתב:אני מאלה שפעם היו קוראים משתמשים אחרים "צועקים" - "פחח מי צריך אותם שיש kodi"
טוב שיש kodi, בקיצור......
נכון שגניבה זה יותר זול מלשלם אבל בכל זאת ההשוואה לא במקומה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ממש מפליא שזה לקח כל כך הרבה זמן. זה עולה להם לא מעט להחזיק את השירות הזה בחיים.
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

אכן וכתבתי את זה כאן בעבר שזה מה שאני צופה שיקרה-הורדת ערוצים כפולים,שילוב ערוצי HD בתדר הSD הקיים לממירים תומכים והורדת שירותי הDVD BOX וMAX MOVIES. השאלה מה יעלה ב986 כי כתוב ששניהם יורדים,האם ערוץ VOD מעוצב של סרטים להזמנה שיקצר את הגישה לסרטים בVOD עצמו או שאחד מהם יועבר לאפיק הנ"ל?oferlaor כתב:ממש מפליא שזה לקח כל כך הרבה זמן. זה עולה להם לא מעט להחזיק את השירות הזה בחיים....
הם חנוקים מבחינת ערוצי הלווין ומענייןן יותר מתי ישיקו IPTV עם הקלטות בענן,זה ראייה לטווח הרחוק אבל זה מה שאני רואה כי בשלב כלשהוא ייגמר החמצן וכל פעולות ההחייאה שהם מנסים לעשות לא יצליחו.
Re: קודי
·off כתב:·......
נכון שגניבה זה יותר זול מלשלם אבל בכל זאת ההשוואה לא במקומה....
חבר, גניבה זה לקחת 30 ש"ח על סרט בטלוויזיה
מה לעשות? אנשים רוצים לראות סרטים...
אם סרטים לצפיה בטלוויזיה היו עולים 10 ש"ח לדוגמא, ופרקים של סדרות (של קשת לדוגמא) היו עולים 2-3 ש"ח ולא 6 ש"ח לפרק אז אף אחד כנראה לא היה מחפש אלטרנטיבות. הגונב מגנב פטור, למרות שאני לא מסכים עם המילה "גניבה".
בריאות
באפיק 986 ממשיך עדיין שירות הDVDBox למרות ההודעה לסגירתו. אין תפריט לבחירה כזה כמו שהיה לפני הסגירה, אבל אם מזפזפים לערוץ מיד כשהסרט מתחיל, שקופית בסגנון "סרט ה-DVDBox יתחיל בקרוב" מופיעה לכמה שניות ואז מתחיל הסרט לצפייה (למרות שאם אתה מתחבר באמצע הסרט זה לא נותן לך לראות אותו).
בערוצים האחרים ששימשו את ה-DVDBox יש שקופית של "נסגר שירות ה-DVDBox".
בערוצים האחרים ששימשו את ה-DVDBox יש שקופית של "נסגר שירות ה-DVDBox".
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

זה קורה גם אצלנו והתפעול לא ברור ובטכני אין פתרון נראה שלא עברו הדרכה והכנה מוקדמת לשינוי הזה.
- Orelp
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- שם מלא: ירין פרץ
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שירות ה DVDBOX פועל באפיק 986 במתכונת מצומצמת וניתן להזמין סרטים על ידי דפדוף ב EPG של אותו הערוץ ולבחור בסרט בשעה הרצוייה ויעלה מסך הזמנה ששם יהיה את המחיר של הסרט.
השירות לא פעיל מבחינה שכל סרט כעת מתחיל כל שעה וחצי וכרגע משודר בלופ שני סרטים בערוץ.
השירות לא פעיל מבחינה שכל סרט כעת מתחיל כל שעה וחצי וכרגע משודר בלופ שני סרטים בערוץ.
Freedom כתב:·......
חבר, גניבה זה לקחת 30 ש"ח על סרט בטלוויזיה
מה לעשות? אנשים רוצים לראות סרטים...
אם סרטים לצפיה בטלוויזיה היו עולים 10 ש"ח לדוגמא, ופרקים של סדרות (של קשת לדוגמא) היו עולים 2-3 ש"ח ולא 6 ש"ח לפרק אז אף אחד כנראה לא היה מחפש אלטרנטיבות. הגונב מגנב פטור, למרות שאני לא מסכים עם המילה "גניבה".
בריאות...
הרשה לי לגחך.. גם אם סרט היה עולה 5 ש״ח עדיין היית מוריד. זה מנטליות ישראלית.
זה למה חברות כמו נטפליקס לא מתקרבות לישראל.
סתם דוג׳- אפליקציות לאייפון שעולות 3.5 ש״ח - עדיין מורידים פיראטי.
תכנים של קשת יש במאקו, ולהשכיר סרט עולה 15-20 ש״ח.
·מחזק,nati-va כתב:הרשה לי לגחך.. גם אם סרט היה עולה 5 ש״ח עדיין היית מוריד. זה מנטליות ישראלית.......
תכנים של קשת יש במאקו, ולהשכיר סרט עולה 15-20 ש״ח....
אכן מנטליות ישראלית, לא רק שמורידים פיראטי אלא מי שמשלם נתפס כפרייר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא נכון, אתה גם ככה משלם על חיבור מהיר לאינטרנט ולא מעט אנשים משלמים על אתרי הורדות (uploaded וכו'), שירותי usenet ואתרי טורנטים פרטיים, אז זה מראה שאתה מוכן לשלם בשביל תוכן, השאלה היא רק כמה.nati-va כתב:הרשה לי לגחך.. גם אם סרט היה עולה 5 ש״ח עדיין היית מוריד. זה מנטליות ישראלית.......
תכנים של קשת יש במאקו, ולהשכיר סרט עולה 15-20 ש״ח....
אני גם אמרתי בזמנו שאם מתישהו יהיה לסלקוםTV תוסף לקודי אז אני ישר מצטרף אליהם.
לא יודע למה הם הודיעו שכל השירות ייסגר שבפועל הוא רק הצטמצם. בסרטי מקס מוביס כתוב שהסרטים יימחקו ב3 בלילה אתמול, אז לא בדקתי מה קורה שם עדיין.
אם הם מחקו את yes vod kids לא הגיוני שיהיה במקום דיוידי בוקס, VOD. הפורטלים האלה לא מצליחים להם כנראה.
.
אם הם מחקו את yes vod kids לא הגיוני שיהיה במקום דיוידי בוקס, VOD. הפורטלים האלה לא מצליחים להם כנראה.
.
נערך לאחרונה על ידי מתןענבר ב 07/05/2015 10:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

·מתןענבר כתב:באפיק 986 ממשיך עדיין שירות הDVDBox למרות ההודעה לסגירתו. אין תפריט לבחירה כזה כמו שהיה לפני הסגירה, אבל אם מזפזפים לערוץ מיד כשהסרט מתחיל, שקופית בסגנון "סרט ה-DVDBox יתחיל בקרוב" מופיעה לכמה שניות ואז מתחיל הסרט לצפייה (למרות שאם אתה מתחבר באמצע הסרט זה לא נותן לך לראות אותו).
בערוצים האחרים ששימשו את ה-DVDBox יש שקופית של "נסגר שירות ה-DVDBox"....
אם צופים בתחילה,ישר בשעת ההקרנה אז אפשר ואז סובלים מההודעה על רכישת הסרט שתופסת כ1/5 מסך(ויושבת בדיוק על הכתוביות)אז.. :/
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
כמה שישמע מגוחך בהמון בתים זהו שירות חובה.
יש לקוחות רבים עם ממירים רגילים של יס ללא VOD וה-DVDBOX וה-MAX MOVIES הם ה"דבר" אצלהם מבחינת סרטים.
סגירת השירותים הללו היא גול עצמי לחברה שתפסיד לא מעט כסף על הזמנות שלא יתקיימו יותר.
אני מאמין שזהו צעד שנועד לעודד שדרוגים לממירי ה-HD ובכלל לעולם ה-VOD ואני רוצה לקוות שאם זה אכן הכיוון אז שנראה הוזלה משמעותית כן בעבור דמ"ש החודשי ל-VOD וכן בעבור הזמנת התכנים עצמם.
יש לקוחות רבים עם ממירים רגילים של יס ללא VOD וה-DVDBOX וה-MAX MOVIES הם ה"דבר" אצלהם מבחינת סרטים.
סגירת השירותים הללו היא גול עצמי לחברה שתפסיד לא מעט כסף על הזמנות שלא יתקיימו יותר.
אני מאמין שזהו צעד שנועד לעודד שדרוגים לממירי ה-HD ובכלל לעולם ה-VOD ואני רוצה לקוות שאם זה אכן הכיוון אז שנראה הוזלה משמעותית כן בעבור דמ"ש החודשי ל-VOD וכן בעבור הזמנת התכנים עצמם.