עזרה מציאת סאב לשטח מוגבל
היי חבר'ה, אני בדיוק עובר לדירה חדשה, ורוצה סוף סוף להשלים את הערכת שלי
יש לי רסיבר yamaha htr-3066 , 5.1
5 רמקולים מסדרת pure acoustics dream tower
כפי שאתם רואים הציוד שלי הוא לא high end אבל אני ממש מרוצה מהבחירה, מה גם שאין לי הרבה מקום והעיצוב חשוב לי.
כעת אני מחפש סאב אקטיבי, כי עדיין, הרמקולים הקדמיים דקים וחסר לי תחושת הנמוכים..ולו מעט.
יש לי 35 ס"מ פנוי לצד המזנון (כאשר הרמקול יישב על הסאב) , אם האפליקציה הזו לא בריאה , מה שהגיוני אז בכלל יש לך רק 15-20 ס"מ לסאב, לצד הרמקול..
חיפשתי ונתקלתי בדגם של ימהה NS-SW210 , האם הוא מומלץ? יעשה את העבודה?
יש לציין שהסלון הוא רוחב 2.5 על 3.7 , לא גדול.
תודה חבר'ה
יש לי רסיבר yamaha htr-3066 , 5.1
5 רמקולים מסדרת pure acoustics dream tower
כפי שאתם רואים הציוד שלי הוא לא high end אבל אני ממש מרוצה מהבחירה, מה גם שאין לי הרבה מקום והעיצוב חשוב לי.
כעת אני מחפש סאב אקטיבי, כי עדיין, הרמקולים הקדמיים דקים וחסר לי תחושת הנמוכים..ולו מעט.
יש לי 35 ס"מ פנוי לצד המזנון (כאשר הרמקול יישב על הסאב) , אם האפליקציה הזו לא בריאה , מה שהגיוני אז בכלל יש לך רק 15-20 ס"מ לסאב, לצד הרמקול..
חיפשתי ונתקלתי בדגם של ימהה NS-SW210 , האם הוא מומלץ? יעשה את העבודה?
יש לציין שהסלון הוא רוחב 2.5 על 3.7 , לא גדול.
תודה חבר'ה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא מומלץ לשים את הרמקול על הסאב, אבל במקרה שלך ובהינתן יתר התנאים זה באמת לא סוף העולם אם זה המצב.
אני ממליץ לך לבחון את הסאבים של וורפידייל (SW-150) ופולק אודיו (PSW110), או לחפש משהו מיד 2.
אני ממליץ לך לבחון את הסאבים של וורפידייל (SW-150) ופולק אודיו (PSW110), או לחפש משהו מיד 2.
מעדיף חדש, Polkaudio זה מה שרציתי לקנות לפני שהבחנתי בבעיה הצפויה (ככה זה כשהאישה מקצרת את הקיר כדי שיהיה open space חח)epony כתב:לא מומלץ לשים את הרמקול על הסאב, אבל במקרה שלך ובהינתן יתר התנאים זה באמת לא סוף העולם אם זה המצב.
אני ממליץ לך לבחון את הסאבים של וורפידייל (SW-150) ופולק אודיו (PSW110), או לחפש משהו מיד 2....
אבל ברגע שהרמקול יהיה על הסאב, זה גם קצת יוציא מאיזון את המראה של החלל.. לכן אני שוב שואל, הימהה ממש לא מומלץ <?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לעניות דעתי, לא. הימאהה הוא פשרה שלא ממש מצדיקה את עצמה. בתקציב מינימלי, הייתי הולך על ה-SUNFIRE SDS-8.
אם אתה רוצה סאב מעוצב ומשובח והתקציב יותר גמיש, אז כדאי לבדוק את ה-ASW Opus SW-200.
אם אתה רוצה סאב מעוצב ומשובח והתקציב יותר גמיש, אז כדאי לבדוק את ה-ASW Opus SW-200.
מה התקציב שלך? איזה צבע הרמקולים?
לפי מה שאני מבין חשוב לך עיצוב מינימלי ונקי
,תבדוק אפשריות של
MOREL SUB 8
HARMAN KARDON SUB HKTS210
ראיתי שיש לפיור אקוסטיקס פתרון לסאב קטן
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=E- ... word=sw-65
בכל מקרה האפשריות הראשונות עדיפות
,תבדוק אפשריות של
MOREL SUB 8
HARMAN KARDON SUB HKTS210
ראיתי שיש לפיור אקוסטיקס פתרון לסאב קטן