שרשור תגובות: תל אביב, הנה אני באה (עם הזנב בין הרגליים)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יופי של טור שאפשר בקלות להזדהות איתו.
אני חסכתי לעצמי את המעבר לצפון (אם כי חבר טוב שלי כן עשה את זה), ועברתי לפני 5 שנים מת"א, בה גרתי 16 שנה, לפ"ת.
אבל מבחינתי זה דווקא היה שיפור תנאים, כי אני לא עובד בת"א ולמעשה התקרבתי מבחינת זמן נסיעה למקום העבודה (נמצא באירפורט סיטי), ובערב תוך 15 דקות נמצאים בפתחה של העיר הגדולה.
אני חסכתי לעצמי את המעבר לצפון (אם כי חבר טוב שלי כן עשה את זה), ועברתי לפני 5 שנים מת"א, בה גרתי 16 שנה, לפ"ת.
אבל מבחינתי זה דווקא היה שיפור תנאים, כי אני לא עובד בת"א ולמעשה התקרבתי מבחינת זמן נסיעה למקום העבודה (נמצא באירפורט סיטי), ובערב תוך 15 דקות נמצאים בפתחה של העיר הגדולה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@Maayanki
·
גדלתי באזור, ברחתי בהזדמנות הראשונה, שזה ברגע שהתקבלתי ללימודי תואר ראשון באונ' העברית.
ולא, אין לי שום חיבה לתל אביב (גם לא לירושלים), להיפך, לא מסוגל לסבול ערים גדולות.
מה שאת מתארת ממקום אישי זה קצה קרחון של סיפטום ארוך שנים של הזנחת התשתיות בפריפרייה, מה שמקרין על כל רבדי החיים (מנוחות בניידות ועד קצב גידול חברות ותעסוקה בפריפרייה).
כבר בסוף שנות ה90 (כשעזבתי) היתה תחושה של גטו, והקושי לצאת מהפריפרייה רק מחמיר עם השנים.
מה שאני יודע בודאות - לא אחזור לשם, וזה רק בגלל שאני שואף לתת לילדים שלי יותר ממה שאפשר לקבל שם, גם היום.
·
גדלתי באזור, ברחתי בהזדמנות הראשונה, שזה ברגע שהתקבלתי ללימודי תואר ראשון באונ' העברית.
ולא, אין לי שום חיבה לתל אביב (גם לא לירושלים), להיפך, לא מסוגל לסבול ערים גדולות.
מה שאת מתארת ממקום אישי זה קצה קרחון של סיפטום ארוך שנים של הזנחת התשתיות בפריפרייה, מה שמקרין על כל רבדי החיים (מנוחות בניידות ועד קצב גידול חברות ותעסוקה בפריפרייה).
כבר בסוף שנות ה90 (כשעזבתי) היתה תחושה של גטו, והקושי לצאת מהפריפרייה רק מחמיר עם השנים.
מה שאני יודע בודאות - לא אחזור לשם, וזה רק בגלל שאני שואף לתת לילדים שלי יותר ממה שאפשר לקבל שם, גם היום.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
טור כואב.
ואני אומר זאת כמי שנולד וחי עד 25 בקיבוץ בפריפרייה אך חי מזה 11 שנה בתל אביב ואף נראה שזה מסתמן להיות בייתי.
לו היתה לי משפחה מאד הייתי רוצה לגור מחוץ לגוש דן...מקום כפרי עם אוויר נקי.
אך התחבורה הציבורית מהצפון למרכז היא באמת ייאוש.
אגב, דווקא התחבורה מהדרום אל המרכז טובה! (רכבת משדרות למרכז ת"א 1:05-1:02 ש' ; אוטובוס מהיר לרכבת מרכז 1:05*!* ללא פקקים)
חבל שקברניטי המדינה לא מבינים זאת.
נראה לי שהכל מתחיל ומסתיים במנהל מקרקעי ישראל.
ואני אומר זאת כמי שנולד וחי עד 25 בקיבוץ בפריפרייה אך חי מזה 11 שנה בתל אביב ואף נראה שזה מסתמן להיות בייתי.
לו היתה לי משפחה מאד הייתי רוצה לגור מחוץ לגוש דן...מקום כפרי עם אוויר נקי.
אך התחבורה הציבורית מהצפון למרכז היא באמת ייאוש.
אגב, דווקא התחבורה מהדרום אל המרכז טובה! (רכבת משדרות למרכז ת"א 1:05-1:02 ש' ; אוטובוס מהיר לרכבת מרכז 1:05*!* ללא פקקים)
חבל שקברניטי המדינה לא מבינים זאת.
נראה לי שהכל מתחיל ומסתיים במנהל מקרקעי ישראל.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
לא מאמין שחזרת......
אבל צודקת !
חשוב מאוד לגור ליד מקום עבודה
זה כלל!
אבל צודקת !
חשוב מאוד לגור ליד מקום עבודה
זה כלל!
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
האמת, חסר לך ניסוי כלים אחד, לעבור לבנימינה, ולהתנייד לרכבת וממנה בקורקינט.
מצד שני, בטן הריונית פחות מומלצת עם קורקינט, ובימינו מאד מאד קשה עם זאטוט בלי עזרת המשפחה.
מצד שני, בטן הריונית פחות מומלצת עם קורקינט, ובימינו מאד מאד קשה עם זאטוט בלי עזרת המשפחה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73376
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
yanivol - ועל זה מברכים "ברוך המחייה מתים"...
לא הבנתי למה אני מקבל התראה על ת'רד מלפני 3 שנים
לא הבנתי למה אני מקבל התראה על ת'רד מלפני 3 שנים