מחפש לקנות מגבר אוזניות + DAC עבור הסנהייזר 650 שלי
המלצות וכיוונים (גם יד שניה הולך) אשמח לקבל.
תקציב סביב ה 2000 שקל
תודה מראש , דרור.
תקציב סביב ה 2000 שקל
תודה מראש , דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
יש פה B22 למכירה יד שניה, זה אולי המגבר הכי טוב שיכול להיות בתקציב הזה.
אם אתה מחפש צליל יותר נעים ועגול, פחות קר ואנליטי, אופציה אחרת היא לבנות\לקנות bottlehead crack.
בתור DAC , היתי הולך על schiit modi שעולה 79 דולר (לפני משלוח ומיסים) , זה אולי ה DAC הכי משתלם שקיים כרגע, ויהווה שילוב מוצלח ל HD650.
אופציה נוספת היא ODAC, אם תמצא מישהו שמוכר משומש. לטעמי ה MODI עדיף.
נ.ב - היות ואתה מגיע מפורום טלוויזיות, אם תרצה לחבר את ה DAC לטלויזיה\ממיר\רסיבר\נגן בלוריי וכו' - תוכל לקנות modi 2 uber שמכיל גם חיבור אופטי וקואקסיאלי.
אם אתה מחפש צליל יותר נעים ועגול, פחות קר ואנליטי, אופציה אחרת היא לבנות\לקנות bottlehead crack.
בתור DAC , היתי הולך על schiit modi שעולה 79 דולר (לפני משלוח ומיסים) , זה אולי ה DAC הכי משתלם שקיים כרגע, ויהווה שילוב מוצלח ל HD650.
אופציה נוספת היא ODAC, אם תמצא מישהו שמוכר משומש. לטעמי ה MODI עדיף.
נ.ב - היות ואתה מגיע מפורום טלוויזיות, אם תרצה לחבר את ה DAC לטלויזיה\ממיר\רסיבר\נגן בלוריי וכו' - תוכל לקנות modi 2 uber שמכיל גם חיבור אופטי וקואקסיאלי.
אתה מוזמן לבוא לשמוע את הHD650 שלך עם המגבר שלי, Bottlehead crack משודרג..
אני שומע עם HD600.
עד עכשיו שמעתי עם HRT musicstreamer II+ שהיה פשוט מעולה!
אבל נמכר לפני כשבוע בשל הצורך בכניסה אופטית, החלטתי להזמין Schiit Modi 2 Uber. (מעבר לAirplay...)
אני שומע עם HD600.
אבל נמכר לפני כשבוע בשל הצורך בכניסה אופטית, החלטתי להזמין Schiit Modi 2 Uber. (מעבר לAirplay...)
היי.. אני שוקל לקנות את הסט של המגני+מודי...amlior כתב:אתה מוזמן לבוא לשמוע את הHD650 שלך עם המגבר שלי, Bottlehead crack משודרג..
אני שומע עם HD600.
אבל נמכר לפני כשבוע בשל הצורך בכניסה אופטית, החלטתי להזמין Schiit Modi 2 Uber. (מעבר לAirplay...)...
בשביל מה צריך את החיבור לכניסה האופטית?
זה פשוט תלוי מה הsource שלך, במידה ואתה שומע מהמחשב בלבד USB מספיק לך.guys כתב:היי.. אני שוקל לקנות את הסט של המגני+מודי.........
בשביל מה צריך את החיבור לכניסה האופטית?...
אני מעביר את הsetup של האוזניות למקום אחר (לא ליד מחשב) ורציתי את האפשרות לנגן lossless אודיו (כל הספרייה שלי היא רק 44.1k/16bit lossless אז אין לי ממש צורך במשהו אחר, כגון hi-res למיניהם)
בנוסף רציתי את האפשרות לנגן מהאייפון/אייפד ולא רק מהמחשב, אז בחרתי ללכת עם airplay.
לairport express יש יציאה אופטית אז הייתי צריך כניסה זו בdac...
בנוסף, יש לי CD עם יציאה אופטית שלעיתים רחוקות אני מחבר, אני בטוח שגם פה dac חיצוני יעשה עבודה הרבה יותר טובה. (כי אותו track בדיוק שעשיתי לו rip בפורמט ALAC נשמע הרבה יותר טוב מהמחשב...)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני לא בטוח שהבנתי את ההשוואה האחרונה שעשית בין הנגן CD למחשב...amlior כתב:בנוסף, יש לי CD עם יציאה אופטית שלעיתים רחוקות אני מחבר, אני בטוח שגם פה dac חיצוני יעשה עבודה הרבה יותר טובה. (כי אותו track בדיוק שעשיתי לו rip בפורמט ALAC נשמע הרבה יותר טוב מהמחשב...)...
האם ניסית להגיד ש-CD שמחובר בכבל אופטי ל-DAC נשמע פחות טוב מאשר אותו קטע בדיוק בפורמט לוסלס במחשב בחיבור לאותו ה-DAC?
חחח, לא הייתי הכי ברור, שעות הבוקר תסלחו ליepony כתב:אני לא בטוח שהבנתי את ההשוואה האחרונה שעשית בין הנגן CD למחשב.........
האם ניסית להגיד ש-CD שמחובר בכבל אופטי ל-DAC נשמע פחות טוב מאשר אותו קטע בדיוק בפורמט לוסלס במחשב בחיבור לאותו ה-DAC?...
לא, הcd היה מחובר rca והשתמשתי בdac הפנימי שלו לעומת ה hrt שהיה לי.
בקיצור, הdac של הcd ***, וזה יהיה נחמד עכשיו שיהיה לי dac חצוני לחבר אותו אליו ( modi עם כניסה אופטית בנוסף לusb)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אה, זה נשמע הרבה יותר הגיוני - תודה!amlior כתב:חחח, לא הייתי הכי ברור, שעות הבוקר תסלחו לי......
לא, הcd היה מחובר rca והשתמשתי בdac הפנימי שלו לעומת ה hrt שהיה לי.
בקיצור, הdac של הcd *** וזה יהיה נחמד עכשיו שיהיה לי dac חצוני לחבר אותו אליו ( modi עם כניסה אופטית בנוסף לusb)...