מה כדאי לבדוק לפני קניית iPhone 5S יד2 ?
שלום,
הילדה שלי בת 12 משגעת אותי שהיא רוצה רק iPhone 5S ולא טלפון אחר. אישית אני קונה תמיד אנדרואיד למשפחה אבל היא לא מוותרת.
תקציב: 1,500 ש"ח מקסימום.
ביד2 אני רואה פרסומים ל "חדש באריזה" ו "כמו חדש" בטווח מחירים בין 1300 ל 2,000 ש"ח וזה נראה לי חשוד.
אפשר לקבל טיפים לקנייה של iPhone 5S זול (מאלה שמוכרים ב 1,500 ש"ח ופחות) בלי ליפול על איזה תחמן ?
כל המלצה תתקבל בברכה
הילדה שלי בת 12 משגעת אותי שהיא רוצה רק iPhone 5S ולא טלפון אחר. אישית אני קונה תמיד אנדרואיד למשפחה אבל היא לא מוותרת.
תקציב: 1,500 ש"ח מקסימום.
ביד2 אני רואה פרסומים ל "חדש באריזה" ו "כמו חדש" בטווח מחירים בין 1300 ל 2,000 ש"ח וזה נראה לי חשוד.
אפשר לקבל טיפים לקנייה של iPhone 5S זול (מאלה שמוכרים ב 1,500 ש"ח ופחות) בלי ליפול על איזה תחמן ?
כל המלצה תתקבל בברכה
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני אספר לך על התקלות שלי עם האייפון (תבצע את אותן בדיקות למכשיר שתקנה).
1. בדיקת GPS (תוודא שיש קליטה דרך תוכנת ניווט)
2. בדיקת רטט
3. בדיקת ספיקר
4. בדיקת מיקרופון בזמן צילום וידאו
5. קליטת WIFI, לא צמוד לראוטר
2. בדיקת רטט
3. בדיקת ספיקר
5. קליטת WIFI, לא צמוד לראוטר
שחר
תודה על התגובה המהירה.spacedude כתב:אני אספר לך על התקלות שלי עם האייפון (תבצע את אותן בדיקות למכשיר שתקנה).
2. בדיקת רטט
3. בדיקת ספיקר
5. קליטת WIFI, לא צמוד לראוטר...
אני אבצע את הבדיקות שאמרת.
יש איזה בדיקות לגבי הטלפון עצמו, לוודא שלא מדובר בזיוף או אחד גנוב ?
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן - תבדוק שאתה מצליח לחבר לו את הסים שלך, ולרשום את הטלפון - כלומר שהוא לא נעול ושהוא לא גנוב.
ממליץ לך גם אולי לשלם 100 ש"ח למעבדה שתווצא לך בדיקת שינוי בעלות. הבדיקה שווה מאוד ויכולה למנוע הרבה עוגמת נפש.
בנוסף , כדאי לבצע העברת בעלות של המכשיר בחברת הסלולר , כדי למנוע, במידה ואם יודיעו המוכרים כי המכשיר נגנב (כדי לקבל פיצוי מביטוח) ושהמכשיר יחסם. אולי זה עוד לא מעט כסף, אבל אם כבר קונים מכשיר כל כך יקר , לא מסתכנים!
בנוסף , כדאי לבצע העברת בעלות של המכשיר בחברת הסלולר , כדי למנוע, במידה ואם יודיעו המוכרים כי המכשיר נגנב (כדי לקבל פיצוי מביטוח) ושהמכשיר יחסם. אולי זה עוד לא מעט כסף, אבל אם כבר קונים מכשיר כל כך יקר , לא מסתכנים!
תודה על העצה.matan417 כתב:ממליץ לך גם אולי לשלם 100 ש"ח למעבדה שתווצא לך בדיקת שינוי בעלות. הבדיקה שווה מאוד ויכולה למנוע הרבה עוגמת נפש.
בנוסף , כדאי לבצע העברת בעלות של המכשיר בחברת הסלולר , כדי למנוע, במידה ואם יודיעו המוכרים כי המכשיר נגנב (כדי לקבל פיצוי מביטוח) ושהמכשיר יחסם. אולי זה עוד לא מעט כסף, אבל אם כבר קונים מכשיר כל כך יקר , לא מסתכנים!...