חוויות ברכישת מסך "65 במחסני חשמל
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
לאחר התייעצות עם החברים פה לגבי איזה מסך לרכוש לתערוכה שאני משתתף בה נפל הפור והחלטתי לרכוש מסך הייסנס ממחסני חשמל שאיש המכירות שם (סניף סגולה) היה מאוד מקצועי וענה על השאלות שלי בצורה נכונה ומשכנעת.
נאמר לי שהמסך לא נמצא במלאי של סניף סגולה ואני אוכל לאסוף אותו בסניף רעננה.
שלחתי את הבן שלי לאסוף את המסך מסניף רעננה.
הבן שלי מתקשר אלי מסניף רעננה ואומר לי שהמסך שנותנים לו נראה מאריזה פתוחה אבל האנשים בחנות מבטיחים לו שזה מסך חדש. אמרתי לו שאם זה מסך חדש אין לי בעיה שהאריזה נראית לא טוב וכל עוד הם מבטיחים שהמסך חדש שייקח את המסך.
המסך הגיע הביתה וכשהרכבתי אותו היה ברור שזה לא מסך חדש היו סימנים שתלו אותו על קיר עם מתקן תלייה והכי יפה בתוך האריזה של המסך היו הוראות ההרכבה של מתקן התלייה.
התקשרתי לסניף רעננה ודיברתי עם מנהלת החנות בחורה בשם מיכל. היא הסבירה לי שלא יכול להיות כזה דבר אמרתי לה שיש לי תמונות שמוכיחות את טענותיי ולאחר דין ודברים היא אמרה שהיא תזמין מסך חדש ושאני אבוא להחליף אותו.
הסברתי לה שזה מסך גדול וכבד ושאני מצפה שהם יבואו אלי להחליף את המסך כי בפירוש הם שיקרו אותי שאמרו לי שזה מסך חדש, היא אמרה לי אדוני אם אתה רוצה להחליף את המסך אתה צריך לבוא לפה.
לא עזר לי כלום ובאמת כמו ילד טוב העמסתי את המסך (65 אינץ'!!) ונסעתי לחנות ושם החליפו לי את המסך במסך חדש.
אי אפשר היה לטעות! באריזה הפנימית של המסך החדש היו כל מיני דברים (כמו ספוג ענק שהגן על המסך) שלא היו באריזה של המשומש ......
כך שברור שהם שיקרו לי ולבן שלי ואמרו שזה מסך חדש ונתנו לי מסך משומש.
דיברתי עם מנהלת החנות שוב וביקשתי ממנה לקחת אחריות היא אמרה לי שברכישה הבאה היא תיתן לי הנחה משמעותית ........ שהתבררה כהנחה של 5% שכל אחד מקבל.
תכלס שיקרו אותי וכשהעמדתי אותם על שיקרם הם לא הסכימו לקחת אחריות ולפצות אותי במאומה.
אני לא ממליץ או לא ממליץ על החנות אבל שתדעו שהם משקרים את הלקוחות שלהם
נאמר לי שהמסך לא נמצא במלאי של סניף סגולה ואני אוכל לאסוף אותו בסניף רעננה.
שלחתי את הבן שלי לאסוף את המסך מסניף רעננה.
הבן שלי מתקשר אלי מסניף רעננה ואומר לי שהמסך שנותנים לו נראה מאריזה פתוחה אבל האנשים בחנות מבטיחים לו שזה מסך חדש. אמרתי לו שאם זה מסך חדש אין לי בעיה שהאריזה נראית לא טוב וכל עוד הם מבטיחים שהמסך חדש שייקח את המסך.
המסך הגיע הביתה וכשהרכבתי אותו היה ברור שזה לא מסך חדש היו סימנים שתלו אותו על קיר עם מתקן תלייה והכי יפה בתוך האריזה של המסך היו הוראות ההרכבה של מתקן התלייה.
התקשרתי לסניף רעננה ודיברתי עם מנהלת החנות בחורה בשם מיכל. היא הסבירה לי שלא יכול להיות כזה דבר אמרתי לה שיש לי תמונות שמוכיחות את טענותיי ולאחר דין ודברים היא אמרה שהיא תזמין מסך חדש ושאני אבוא להחליף אותו.
הסברתי לה שזה מסך גדול וכבד ושאני מצפה שהם יבואו אלי להחליף את המסך כי בפירוש הם שיקרו אותי שאמרו לי שזה מסך חדש, היא אמרה לי אדוני אם אתה רוצה להחליף את המסך אתה צריך לבוא לפה.
לא עזר לי כלום ובאמת כמו ילד טוב העמסתי את המסך (65 אינץ'!!) ונסעתי לחנות ושם החליפו לי את המסך במסך חדש.
אי אפשר היה לטעות! באריזה הפנימית של המסך החדש היו כל מיני דברים (כמו ספוג ענק שהגן על המסך) שלא היו באריזה של המשומש ......
כך שברור שהם שיקרו לי ולבן שלי ואמרו שזה מסך חדש ונתנו לי מסך משומש.
דיברתי עם מנהלת החנות שוב וביקשתי ממנה לקחת אחריות היא אמרה לי שברכישה הבאה היא תיתן לי הנחה משמעותית ........ שהתבררה כהנחה של 5% שכל אחד מקבל.
תכלס שיקרו אותי וכשהעמדתי אותם על שיקרם הם לא הסכימו לקחת אחריות ולפצות אותי במאומה.
אני לא ממליץ או לא ממליץ על החנות אבל שתדעו שהם משקרים את הלקוחות שלהם
סניף סגולה מול ליד אייס זה OUTLET
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא סתם הם נקראים מחסני חשמל...
-
molvy
- חבר במועדון HT

·tascam כתב:סניף סגולה מול ליד אייס זה OUTLET...
סניף סגולה מול רוזנפלד..... הם דווקא היו מאה אחוז.
הבעיה הייתה עם סניף רעננה, שם שיקרו אותי ולא לקחו אחריות .
צר לשמוע דברים כאלו
molvy
לתת לך בפרוש מסך משומש בטענה כי חדש.
זו רמאות והטעיה מכוונת ולא משנה מה אומר המוכר - במיוחד שיש מימצאים מרשעים בפנים הקרטון +צילומים מפורטים אני מניח .
אם מראש אומרים א ב ג זה אחרת - אבל גם זה לא צריך להיות כי נקנה מסך חדש .ומה עם כל הטירטור/ דלק / טלפונים ועגמת נפש מיותרת לחלוטין .
האם הבעיה נפתרה ויש לך מסך חדש אז תתחדש אגב אתמול בדיוק אותו מסך ראיתי במחסני חשמל בנצרת עלית 65" ב8450 שח מחיר שהיה שם רשום עליה נזכרתי בשרשור שלך הקודם שחיפסת מסך גדול למצגת וכו molvy -והתעכבתי עליה- והנה מופיע השרשור שלך הזה צירוף מקרים מוזר
{התמונה שידור של NG HD היתה סבירה מאד ויפה למחיר.!!! לידה עמדה TV סמסונג 55 H6400 רק כאשר אתה צופה בקן ישיר בסדר 65"מהצד לא נראה טוב .לא בדקתי את הכווונים - דוקא כן בדקתי את הכוונים של הסמסונג עמדה על מצב שימוש ביתי ובמצב דינמי FULLובהירות 45 חדות 55 -ובטלתי לה את מעבדי הרעש הדיגטאלי והתמונה מדהימה -יבוא של נס לא מכיר את היבואן .עובד עם מחסני חשמל . לא חסר לה כלום מהגירסה של היבואן רשמי כל האפילקציות הכל בעברית כלול ושלט קטן ומקלדת בעברית! הכל בדקתי אותה-לפי כל הפרמטרים מחיר רשום 6290 המוכר נשאר הממום ממני - במקום שיסביר לי הסברתי לו עליה }
molvy
לתת לך בפרוש מסך משומש בטענה כי חדש.
זו רמאות והטעיה מכוונת ולא משנה מה אומר המוכר - במיוחד שיש מימצאים מרשעים בפנים הקרטון +צילומים מפורטים אני מניח .
אם מראש אומרים א ב ג זה אחרת - אבל גם זה לא צריך להיות כי נקנה מסך חדש .ומה עם כל הטירטור/ דלק / טלפונים ועגמת נפש מיותרת לחלוטין .
האם הבעיה נפתרה ויש לך מסך חדש אז תתחדש אגב אתמול בדיוק אותו מסך ראיתי במחסני חשמל בנצרת עלית 65" ב8450 שח מחיר שהיה שם רשום עליה נזכרתי בשרשור שלך הקודם שחיפסת מסך גדול למצגת וכו molvy -והתעכבתי עליה- והנה מופיע השרשור שלך הזה צירוף מקרים מוזר
{התמונה שידור של NG HD היתה סבירה מאד ויפה למחיר.!!! לידה עמדה TV סמסונג 55 H6400 רק כאשר אתה צופה בקן ישיר בסדר 65"מהצד לא נראה טוב .לא בדקתי את הכווונים - דוקא כן בדקתי את הכוונים של הסמסונג עמדה על מצב שימוש ביתי ובמצב דינמי FULLובהירות 45 חדות 55 -ובטלתי לה את מעבדי הרעש הדיגטאלי והתמונה מדהימה -יבוא של נס לא מכיר את היבואן .עובד עם מחסני חשמל . לא חסר לה כלום מהגירסה של היבואן רשמי כל האפילקציות הכל בעברית כלול ושלט קטן ומקלדת בעברית! הכל בדקתי אותה-לפי כל הפרמטרים מחיר רשום 6290 המוכר נשאר הממום ממני - במקום שיסביר לי הסברתי לו עליה }
-
molvy
- חבר במועדון HT

·gilg7 כתב:@molvy
סניף רעננה: הכוונה לסניף החדש בקניון רננים ?...
כן זה הסניף .... החדש בקניון רננים! שם מנהלת החנות הוא מיכל
-
molvy
- חבר במועדון HT

@SONYES
·
קיבלתי אותה במחיר הרבה יותר טוב מה 8500 שרשום עליה.
היא סבירה ביותר באיכות התמונה וכאשר רואים סרט FHD היא ממש סבבה. כאמור אני אשתמש בה לתערוכה שבה אני משתתף, מה שהיה חשוב לי זה הגודל והאמינות של המסך והחברים פה המליצו על הייסנס.
אני מאוד מרוצה מהבחירה, חבל שמחסני חשמל פגעו בחוויית הקנייה.
·
היא סבירה ביותר באיכות התמונה וכאשר רואים סרט FHD היא ממש סבבה. כאמור אני אשתמש בה לתערוכה שבה אני משתתף, מה שהיה חשוב לי זה הגודל והאמינות של המסך והחברים פה המליצו על הייסנס.
אני מאוד מרוצה מהבחירה, חבל שמחסני חשמל פגעו בחוויית הקנייה.
·כמובן יש מחיר על מכשיר ועל הקניה בפועל ניתן להתמקחmolvy כתב:@SONYES
·
אני מאוד מרוצה מהבחירה, חבל שמחסני חשמל פגעו בחוויית הקנייה....
אכן ראיתי אותה בחנתי אותה היטב - לא בדקתי איך מכויילת אך התמונה ממש סבבה לצופים רגילים לא צריך יותר מזה .מחיר אחלה אם ממש לא מדקדקים לפרטים של זליגות אור וכוכוכ לא רלוונטי וגם לא ניתן לבדוק בחנות
אני תמיד אומר על דרך ההומור
"סוס שמקבלים במתנה לא בודקים אם יש לו שניים מזהב"
תמורה יפה מאד לכסף
תתחדש אחרי הכל
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בארץ הכל כבר יכול להיות. אפשר לקנות מנה שווארמה ולגלות שהיא משומשת ויש בה כבר ביס של מישהו אחר..
כולם שקרנים.
כולם שקרנים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
molvy
- חבר במועדון HT

@jacko-il
·
מה שבטוח אני לא הייתי קונה שוב שווארמה מאותה חנות
·
מה שבטוח אני לא הייתי קונה שוב שווארמה מאותה חנות
איזה עלובים ככה לרמות לקחות פשוט מעציב לשמוע זאת
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
טוב שהזהרת אותנו.molvy כתב:·......
כן זה הסניף .... החדש בקניון רננים! שם מנהלת החנות הוא מיכל...
אני נמצא הרבה בסביבה ועכשיו אדע לא להתקרב אליהם.
אגב: בשבוע הפתיחה הם פרסמו: הנחות ענק.....עשרות אחוזים לכבוד הפתיחה....וכל מני בלה בלה בלה כזה. כשנכנסתי לסניף לא ראיתי אפילו הנחה אחת ראויה לציון.
בגדול, רשת מחסני חשמל מציעה מחירים טובים פעמים רבות אבל מתאפיינת בדגמים ישנים ושירות לא מקצועי.
הייתי מצפה מסניף חדש להיות 120% יותר טוב מהאחרים בשנה הראשונה כדי לצבור מוניטין חיובי.
כנראה למנהלת החנות יש תפיסה אחרת של הנושא.