יש איזשהו סיכוי שבאמת יהיה דיל על שואב dyson ב HT deals?
שלום ,
בעקבות פוסט שקראתי פה אתמול התחלתי להתעניין בקניית שואב ידני נטען (סטייל דייסון DC59) אבל ראיתי גם הרבה תגובות פה לאחרונה שמבקשות דיל על השואבים שלהם.
רציתי לשאול מה הסיכויים שיהיה פה באמת דיל על השואבים האלה לפני שאני רץ ומזמין מחו"ל. תודה רבה.
בעקבות פוסט שקראתי פה אתמול התחלתי להתעניין בקניית שואב ידני נטען (סטייל דייסון DC59) אבל ראיתי גם הרבה תגובות פה לאחרונה שמבקשות דיל על השואבים שלהם.
רציתי לשאול מה הסיכויים שיהיה פה באמת דיל על השואבים האלה לפני שאני רץ ומזמין מחו"ל. תודה רבה.
כנראה שלגרום לו להבין שכולם פה רק מדברים על קניה באמזון אירופה בכ 700 ש"ח פחות מהמחיר שהוא דורש יכול לגרום לו להתרכך קצת.sagibarel כתב:הבעלים של ב.נ.ז.כ (צ.כ) הוא איש קשה מאוד
אני בספק מאוד אם מישהו יצליח להרים את הכפפה ויגרום לו לתת מחיר...
האם מישהו מהבעלים של HT יכול לאשר שהוא ניסה לפנות לב.נ.ז.כ ולבקש לארגן קבוצת קניה ונענה בשלילה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני באמת לא מבין למה מצפים לטובות מחברה שלא מעוניינת לתת? אמא שלי רצתה שואב של דייסן, הוזמן מאמזון גרמניה או איטליה (לא זוכר כבר), 1000 ש"ח יותר זול מאשר בארץ. היה אפשר להרחיב אחריות לעוד 3 שנים, אבל ויתרנו.
מעניין מה עושים באמת לגבי אחריות...dima_vy כתב:אני באמת לא מבין למה מצפים לטובות מחברה שלא מעוניינת לתת? אמא שלי רצתה שואב של דייסן, הוזמן מאמזון גרמניה או איטליה (לא זוכר כבר), 1000 ש"ח יותר זול מאשר בארץ. היה אפשר להרחיב אחריות לעוד 3 שנים, אבל ויתרנו....
מה עושים אם יש תקלה?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·אני ממליץ לך לוודא את הכל לפני הרכישה. אתה יכול לעלות בצ'אט מול נציגי השירות (גוגל טרנסלייט עוזר עם שפות שלא מכיריםrotman24 כתב:טוב , אני קונה את זה היום או מחר , אין צורך לחשוב על זה יותר מדיי אם ככה..........
תודה רבה.dima_vy כתב:·אני ממליץ לך לוודא את הכל לפני הרכישה. אתה יכול לעלות בצ'אט מול נציגי השירות (גוגל טרנסלייט עוזר עם שפות שלא מכירים......). אבל אני כבר מזמן קונה באמזון, כי אין על השירות שלהם. יצא לי לבטל עסקאות, והיו מוצרים שנמסרו, אך לא היה ברור למי. תמיד קיבלתי זיכוי, או שירות בצורה זו או אחרת. בארץ הייתי רודף אחרי החנות. אין שום סיבה לזה, כל עוד יש חלופות. תעיין בפורום, תראה כבר דברים אנשים רוכשים מאמזון: טלפונים, רסברים, שואבי אבק, נעליים. כל דבר שאמזון מסוגלים לשלוח לארץ. אני ממליץ לך גם לבדוק מחיר בכל אתרי אמזון האירופאים, כי המחירים שונים, והשוני נובע משיעורי מיסוי שונים ועלויות משלוח שונים. בהצלחה
...
האמת שלפני שבועיים רכשתי באמזון איטליה סט רמקולים + רסיבר של דנון x2100 + זוג רמקולים שקועים לגבס.
אז אני כבר דיי משופשף באיך לקנות שם , איך לברר מחירים בכל אתרי אמזון אירופה וכו'