מס' שאלות למתחיל, בעיקר בנוגע לתפעול ה KODI. אשמח לעזרה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
onissan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן כולם,
קראתי הרבה מהמדריכים שפורסמו כאן ונכנסתי ללא מעט פוסטים שנכתבו...
אך לא הצלחתי להבין מס' דברים

קודם כל - מה עשיתי עד עכשיו:
אני על מע' הפעלה windows 7.
הורדתי את ה KODI ואת החבילה המלאה של TheWiz. ניסיתי גם להוריד את ה pulsar (ראיתי שוויז עובד עם ג'נסיס)
אך לאחר שהופיעו לי מלא error בפינה למטה, והתפעול לא היה חלק - מחקתי את ההרחבה.

כעת;
1. חיפוש סרט\סדרה - כרגע ראיתי שהדרך היחידה שלי לחפש סרט היא ללכת לוידאו->הרחבות->ג'נסיס ורק משם לבצע חיפוש
לאחר מכן אני בוחר את הסדרה ואין לי אופציה לבחור את האיכות (למה?! אני רוצה לבחור!!) ואחרי שהסדרה עולה אני צריך גם להוריד תרגום בעברית כי הוא לא יורד אוטומטית...
- האם אני פועל נכון? האם יש דרך לעשות את הדברים בצורה אחרת? כמו חיפוש יותר פשוט\מהיר, כמו אופציה לבחירת האיכות, כמו הורדת כתוביות אוטומטית...

2. אם כך אני כל הזמן מבצע חיפוש, למה נועדה כל רשימת הסרטים\סדרות שיש לי ומתעדכנת (זה נקרא ה"קיר" נכון?)
יכול להיות שאני לא משתמש נכון ב KODI?

3. סדרות ישראליות כמו זגורי, פאודה... יש דרך לצפות בהם? כי לא מצאתי למשל זגורי בהרחבה של HOT VOD...

4. יש תוספים\הרחבות מומלצות בנוסף ל TheWiz שיקלו עלי את החיים?

5. האם לעבוד עם הג'נסיס עדיף מעבודה עם Pulsar? פשוט TheWiz בחר בג'נסיס... אם פולסר עדיף - איך הכי פשוט לעבור לחפש דרכו?

תודה רבה לכל מי שעוזר!
שבת שלום
ניסן

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #2 

בג'נסיס יש אפשרות לבחור איכות. תלחץ קליק ימני על שם הסרט וחפש בתפריט שיופיע (לא זוכר כרגע בדיוק איך זה מופיע שם).
אפשר לקבוע שברירת המחדל תהיה שתמיד תתבקש לבחור איכות.
יש גם אפשרות להורדה אוטומטית של כתוביות. אם לא עובד, כנס להגדרות של ג'נסיס וחפש שם.

omrygal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

@onissan
·אז ככה
כנס לווידאו ---> הרחבות ---> מקש ימני על GENESIS ובחר בהגדרות
לאחר מכן עבור ללשונית הניגון ושנה שם את הניגון האוטומטי ללא אוטומטי ככה שכל פעם שתפעיל סרט או סדרה הג'נסיס תציע לך רשימה של מקורות באיכויות שונות ותוכל לבחור מתוכן.
חוץ מזה בשביל להוריד תרגום אוטומטי --> לך ללשונית הכי ימנית בהגדרות ובחר בהורדת תרגום אוטומטי ותגדיר את השפה הראשונית כhebrew

לאחר מכן לך למערכת ---> הגדרות ---> מראה ---> מעטפת ---> הגדרות ---> הרחבה קיצורי דרך
ובתת תפריט וידאו במסך הבית בחר בהרחבה 1 ותבחר ב GENESIS.
מה שזה יוצר, זה שכל פעם שתשים את העכבר בתפריט הראשי על סדרות או סרטים יפתח לך מתחת ריבוע של ג'נסיס לגישה קלה.

מקווה שעזרתי קצת

onissan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@omrygal

אדיר אתה אחי! האמת היא גם שככל שאני מתעסק בזה יותר אני מתחיל להבין את המערכת יותר ויותר.
תודה רבה

אגב, מתי אני ארצה להשתמש בסרטים\סדרות מה"קיר", ומתי ללכת לוידאו->ג'נסיס או לוידאו-> Movies HD או כל הרחבה אחרת?

אגב, המלצות להרחבות לצפיה בליגת האלופות וב NBA?

ושוב תודה!

omrygal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

@onissan
·בכיף. צ'יק צ'אק תופסים את התוכנה הזאת..

סדרות וסרטים שמופיעים בקיר מתעדכנים מעצמם עם הזמן. אני מבין שאתה משתמש בהרחבה של the wiz והוא זה שמעדכן את הרשימות הללו.

בג'נסיס אתה משתמש כאשר יש סרט או סדרה שאתה רוצה לראות ולא מופיעות לך בקיר בתפריט הראשי.
בג'נסיס אפשר לראות כל דבר שיצא אי פעם פחות או יותר. לאחר שמצאת שם את התוכן שאתה רוצה לראות אתה יכול לצפות בו דרך הג'נסיס או ללחוץ עליו מקש ימני ולהוסיף אותו לספרייה שלך.
על מנת שהוא יופיע בספרייה אתה צריך ללכת שוב להגדרות של תוסף הג'נסיס ולהגדיר שם שהתיקייה של הסרטים תתאים לתיקייה של הסרטים של the wiz ואותו הדבר לגבי הסדרות.

אני אישית לא צופה בתכני ספורט אז אני לא יכול לעזור לך בנושא זה. האינטרנט עמוס בפרטים אז אתה יכול לחפש בגוגל.

בנוגע לסדרות ישראליות אתה יכול להוסיף את תוסף ה SDAROT שמאפשר גישה לכל סדרה ישראלית שיצאה אי פעם פחות או יותר.
לפעמים יש עומס על השרתים שלהם ואי אפשר לצפות (אני ממליץ לתרום לאתר sdarot.pm כסף - זה יוצא 25 שקל לחודש ואז תמיד אתה יכול לצפות בלי עומסים ובאיכות hd).

תהנה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”