ימהה rx-v777
שלום לכולם.
יש לי כיום רסיבר ימהה rx-v800 בן לדעתי 15 שנה.
שירת אותי נאמנה.
בגלל שאין חיבורי hdmi אז כל המכשירים (סטרימר, ps3 , ממיר הוט) מחוברי ב hdmi לטלויזיה , ובכבל אופטי במקביל לרסיבר.
הרסיבר עושה קצת בעיות עם הגלגל של הווליום. השלט אבד מזמן. משתמש בהרמוני כתחליף.
פתאום חשבתי אולי לשדרג את המכשיר הישן נושן, ובגלל שאני אוהב את הימהה, חשבתי על ה 777 .
שאלות:
ראיתי שבאמזון האמריקאי הוא בא עם BT. האם בדגם הארופאי הוא בלי ? כי לא מצויין בשם הדגם.
באמזון האיטלקי, כולל כל המיסים, זה 647 יורו, באמזון הגרמני 742 יורו.
בארץ ראיתי בזאפ ב 6650.
יוצא שהזמנה מאיטליה זה בערך 2750 שח כולל הכל.
הרמקולים שיש לי כיום: קנטון מקדימה (גבוהים.. לא זוכר הדגם). סנטר לא ידוע, גם מלפני 15 שנה אבל מתפקד., אחוריים לא ממותגים. וסאב של ימהה yst160 כזה גדול שנראה כמו רמקול (שוכב כיום על הרצפה מתחת לשולחן ריבועי ומתאים שם בגודל בול).
אנחנו לא רואים כיום הרבה סרטים , אבל רוצה לחזור לזה - ולהנות ממוזיקה טובה.
יתכן בהמשך החלפת הסנטר והאחוריים.
ובהמשך המשך - החלפת הסאב (כי יתכן ולא יתאים יותר מבחינת מיקום וגודל)
מה דעתכם על הרסיבר הזה ?
האם יש איזו מכשלה שצריך לדעת ברכישה מאמזון האיטלקי ? יש הבדל בין האמזון הגרמני לאיטלקי ???!?
רוב תודות
יש לי כיום רסיבר ימהה rx-v800 בן לדעתי 15 שנה.
שירת אותי נאמנה.
בגלל שאין חיבורי hdmi אז כל המכשירים (סטרימר, ps3 , ממיר הוט) מחוברי ב hdmi לטלויזיה , ובכבל אופטי במקביל לרסיבר.
הרסיבר עושה קצת בעיות עם הגלגל של הווליום. השלט אבד מזמן. משתמש בהרמוני כתחליף.
פתאום חשבתי אולי לשדרג את המכשיר הישן נושן, ובגלל שאני אוהב את הימהה, חשבתי על ה 777 .
שאלות:
ראיתי שבאמזון האמריקאי הוא בא עם BT. האם בדגם הארופאי הוא בלי ? כי לא מצויין בשם הדגם.
באמזון האיטלקי, כולל כל המיסים, זה 647 יורו, באמזון הגרמני 742 יורו.
בארץ ראיתי בזאפ ב 6650.
יוצא שהזמנה מאיטליה זה בערך 2750 שח כולל הכל.
הרמקולים שיש לי כיום: קנטון מקדימה (גבוהים.. לא זוכר הדגם). סנטר לא ידוע, גם מלפני 15 שנה אבל מתפקד., אחוריים לא ממותגים. וסאב של ימהה yst160 כזה גדול שנראה כמו רמקול (שוכב כיום על הרצפה מתחת לשולחן ריבועי ומתאים שם בגודל בול).
אנחנו לא רואים כיום הרבה סרטים , אבל רוצה לחזור לזה - ולהנות ממוזיקה טובה.
יתכן בהמשך החלפת הסנטר והאחוריים.
ובהמשך המשך - החלפת הסאב (כי יתכן ולא יתאים יותר מבחינת מיקום וגודל)
מה דעתכם על הרסיבר הזה ?
האם יש איזו מכשלה שצריך לדעת ברכישה מאמזון האיטלקי ? יש הבדל בין האמזון הגרמני לאיטלקי ???!?
רוב תודות
נערך לאחרונה על ידי mayeast ב 17/04/2015 18:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני גם די הרבה זמן מסתכל על הרסיבר הזה, ולמען האמת במפרט שלו הוא מאוד דומה לאחיו הקטן יותר, 677. שעולה באמזון איטליה כמה מאות שקלים פחות מ-777. ההבדל העיקרי בינהים זה שתי יציאות HDMI ב-777 לעומת אחת ב-677. כל שאר חידושים מאוד דומים. לגבי ההזמנה מאיטליה - לא רואה שום בעיה, הזמנתי משם מספר טלפונים. ואני בכלל מזמין מאמזון שבו המחיר נמוך יותר. אם אצליח למכור את הרסיבר שלי, אזמין מאיטליה את 677 
·תודה.dima_vy כתב:אני גם די הרבה זמן מסתכל על הרסיבר הזה, ולמען האמת במפרט שלו הוא מאוד דומה לאחיו הקטן יותר, 677. שעולה באמזון איטליה כמה מאות שקלים פחות מ-777. ההבדל העיקרי בינהים זה שתי יציאות HDMI ב-777 לעומת אחת ב-677. כל שאר חידושים מאוד דומים. לגבי ההזמנה מאיטליה - לא רואה שום בעיה, הזמנתי משם מספר טלפונים. ואני בכלל מזמין מאמזון שבו המחיר נמוך יותר. אם אצליח למכור את הרסיבר שלי, אזמין מאיטליה את 677...
ראיתי שהדגם האירופאי לעומת האמריקאי לא מכיל את רכיב ה bluetooth... חבל..
ראיתי שהרכיב הזה עולה 50$ באמזון האמריקאי
לא יודע כמה שימושי (יש לי HTC שאמור לתמוך אוטומטית ברסיבר הזה), אבל נחמד...
כנראה אלך במוצ"ש לשמוע את הרסיבר (אם יש מקום פתוח).
יש לך מושג מה המחיר האמיתי בארץ ? (לא מה שכתוב ב ZAP)
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

@mayeast
·לפי מיטב זיכרוני הוא לא תומך בפורמטי אודיו כמו dts-hd ו-dolby digital true hd. אתה צריך משהו חדש יותר... אבל גם אם אתה אוהב את הסטרימרים אלה, אולי תוכל להשיג a210, הוא ממש סבבה (אני אישית אוהב) והוא תומך בהכל.
·לפי מיטב זיכרוני הוא לא תומך בפורמטי אודיו כמו dts-hd ו-dolby digital true hd. אתה צריך משהו חדש יותר... אבל גם אם אתה אוהב את הסטרימרים אלה, אולי תוכל להשיג a210, הוא ממש סבבה (אני אישית אוהב) והוא תומך בהכל.
·חשבתי שהאודיו (כיום עובר אצלי בכבל אופטי) עובר ב PCM או משהוא כזה, ואת הפענוח עושה הרסיבר...dima_vy כתב:@mayeast
·לפי מיטב זיכרוני הוא לא תומך בפורמטי אודיו כמו dts-hd ו-dolby digital true hd. אתה צריך משהו חדש יותר... אבל גם אם אתה אוהב את הסטרימרים אלה, אולי תוכל להשיג a210, הוא ממש סבבה (אני אישית אוהב) והוא תומך בהכל....
עפי אתר שמצאתי
https://www.ripcaster.co.uk/node/329
כתוב
HDMI has been updated to the 1.3a spec, allowing full support of HD Audio pass-through for DTS HD-HR, DTS HD-MA, Dolby Digital Plus and Dolby TrueHD.
טוב, הוזמן.
הזמנתי את ה 777 המחיר באמזון האיטלקי ממש טוב
yamaha rx-v777
יותר זול ב 100 יורו מאמזון הגרמני
המחיר אחרי הפחתת המעמ המקומי: 462 יורו
הובלה 86 יורו
מיסים בארץ 99 יורו
סהכ 647 יורו.
בשקלים עפי יציג : 2736 ש"ח.
האמת - לא בדקתי את המחיר בארץ "האמיתי". באינטרנט זה בסביבות 6500. אז נראה לי שאפילו באם יש הנחה גדולה, זה לא יגיע למחיר הזה.
חשוב לציין - השתמשתי בחשבון האמזון האמריקאי הרגיל שלי. כל הפרטים כבר מופיעים.
חשוב היה לשנות שהחיוב יהיה ביורו (מטבע המקורי) ולא בדולר עם ההמרה של אמזון.
יש לי חשבון מטח שיש בו יורו, והחיוב של כרטיס האשראי יוריד את העסקה מחשבון היורו ללא שום עמלה
כמו כן - הוספתי להזמנה שלט הרמוני 650 של לוג'יטק
מה שאולי אנשים לא שמו לב, שאם מוסיפים דברים, מחיר ההובלה לא גדל משמעותית.
הוספת השלט, סה"כ הוסיף 2 יורו להובלה.
במקרה זה, יתווסף 18% מעמ גם לשלט (שהזמנה נפרדת לא היתה מחוייבת במעמ).
אבל אני סובר שהם ישלחו את המוצרים לחוד, ואז יבצעו החזר מיסים על השלט (כי לא עובר את ה 75$)
הזמנתי את ה 777 המחיר באמזון האיטלקי ממש טוב
yamaha rx-v777
יותר זול ב 100 יורו מאמזון הגרמני
המחיר אחרי הפחתת המעמ המקומי: 462 יורו
הובלה 86 יורו
מיסים בארץ 99 יורו
סהכ 647 יורו.
בשקלים עפי יציג : 2736 ש"ח.
האמת - לא בדקתי את המחיר בארץ "האמיתי". באינטרנט זה בסביבות 6500. אז נראה לי שאפילו באם יש הנחה גדולה, זה לא יגיע למחיר הזה.
חשוב לציין - השתמשתי בחשבון האמזון האמריקאי הרגיל שלי. כל הפרטים כבר מופיעים.
חשוב היה לשנות שהחיוב יהיה ביורו (מטבע המקורי) ולא בדולר עם ההמרה של אמזון.
יש לי חשבון מטח שיש בו יורו, והחיוב של כרטיס האשראי יוריד את העסקה מחשבון היורו ללא שום עמלה
כמו כן - הוספתי להזמנה שלט הרמוני 650 של לוג'יטק
מה שאולי אנשים לא שמו לב, שאם מוסיפים דברים, מחיר ההובלה לא גדל משמעותית.
הוספת השלט, סה"כ הוסיף 2 יורו להובלה.
במקרה זה, יתווסף 18% מעמ גם לשלט (שהזמנה נפרדת לא היתה מחוייבת במעמ).
אבל אני סובר שהם ישלחו את המוצרים לחוד, ואז יבצעו החזר מיסים על השלט (כי לא עובר את ה 75$)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
רסיבר מצויין. תתחדש.
·אז שנינו חתייארים ?!?Nissim כתב:mayeast,
תתחדש.
תוכל לפרסם את התרשמותך האם יש הבדל דרמטי בצליל האודיו בין הרסיברים?
לי יש את ה RXV-1000 שנמכר באותה תקופה של ה RXV-800 ומעניין אותי אם יש הבדל בין הרסיברים הישנים לחדשים באודיו סטריאו?...
לא יודע אם יש לי כזו אוזן לבצע אבחנות.
פשוט החלטתי שאחרי כ"כ הרבה שנים, אפשר להשתדרג . .
אבל אכתוב חו"ד על התהליך והכל שהסחורה תתקבל.
בינתיים, כפי שצפיתי, ההזמנה מתפצלת ל 2. השלט לחוד והרסיבר לחוד. זה אומר שעל השלט אני אבקש ואקבל החזר של המיסים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת. 
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

@mayeast
·כך זה תמיד מופיע. אתה יכול להכנס להזמנות ב-amazon.it, ולראות בהזמנה את הסטטוס, האם נשלחה ועם מי. אגב, כל הקניות של באמזון איטליה נשלחו עם ups. אבל לדעתי עדיף שישלח עם iparcel, כי כך קיים סיכוי שיעבור מתחת לראדר של מכס, ותקבל זיכוי של המיסים ששלמת כבר
·כך זה תמיד מופיע. אתה יכול להכנס להזמנות ב-amazon.it, ולראות בהזמנה את הסטטוס, האם נשלחה ועם מי. אגב, כל הקניות של באמזון איטליה נשלחו עם ups. אבל לדעתי עדיף שישלח עם iparcel, כי כך קיים סיכוי שיעבור מתחת לראדר של מכס, ותקבל זיכוי של המיסים ששלמת כבר
אז מה אני אגיד?mayeast כתב:·אז שנינו חתייארים ?!?לי יש את ה RXV-1000 שנמכר באותה תקופה של ה RXV-800 ומעניין אותי אם יש הבדל בין הרסיברים הישנים לחדשים באודיו סטריאו?......
יש ברשותי עדיין את הימאהה RX-V490 מלפני כ- 25 שנה, שמור ממש כחדש, כל הכפתורים במקומם (ומתפקדים) ועם השלט המקורי.
אני אמור להרגיש כבר עם רגל אחת בקבר?