אפשר להוסיף בקרת ווליום לרמקולים מוגברים ?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
יש לי זוג רמקולים מוגברים ישנים אבל טובים ושמורים מאד של Wharfedale. אני רוצה לחבר אותם למחשב אבל אין להם בקרת ווליום משלהם, כלומר אפשר לשנות את הווליום רק דרך התוכנה במחשב. האם יש דרך לא מסובכת ולא יקרה להוסיף להם בקרת ווליום ? לא הייתי פותח את הרמקולים עצמם בשביל זה, אבל אולי אפשר להוסיף משהו כזה על הכבל שמחבר אותם למחשב ? זה כבל Hard Wired שאינו ניתק.
תחבר בין המחשב לרמקולים קדם מגבר (Pre) וככה תשלוט על הווליום.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
- dragon
- חבר פעיל מאוד

תודה על הטיפ, לא חשבתי על לחפש משהו כזה. אם כי לא הייתי בונה הרבה על האיכות של מוצר כזה. אם הוא מיועד לאזניות, הוא אמור לעבוד ללא בעיה גם עם רמקולים? אני רק צריך לראות אם הכבל חיבור של הרמקולים מסתיים בפלאג 3.5 מ"מ כזה או בצמד RCA (לא זכור לי כרגע והם לא לידי) אם זה RCA מן הסתם יש צורך במתאם נוסף שלא יוסיף לאיכות....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

רעיון טוב, אלא שאם אני מחבר קדם-מגבר, אני יכול באותה מידה לחבר כבר מגבר מלא (משולב) ואליו רמקולים רגילים שהם עוד יותר טובים... חשבתי להימנע מחיבור מכשיר נוסף בין המחשב לרמקולים, גם ובעיקר עקב חוסר מקום.HazooM כתב:תחבר בין המחשב לרמקולים קדם מגבר (Pre) וככה תשלוט על הווליום....
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
אם כך ניתן לבנות בעלות של כמה עשרות שקלים, מתאם עם חיבורי אודיו ופוטנציומטר כפול איכותיים וקופסת זיווד קטנה.dragon כתב: אם זה RCA מן הסתם יש צורך במתאם נוסף שלא יוסיף לאיכות....