OPPO PM-3 VS Sennheiser Momentum OVEREAR M2

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
RoyAlter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לשימוש ביתי ונסיעות ואולי עוד מקומות אחרים קצת מחוץ לבית.

סגנונות מוזיקה שאני שומע הן רוק פופ R&B וקצת דאבסטפ מה שחשוב לי באוזניות זה צליל נקי ומדוייק של הקול זה הדבר הכי חשוב לי כמובן שהשאר יהיה ברמה גבוהה

תודה :)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

ילד, קבל שיעור 1+1 בשנקל בנימוסי פורום ולוגיקה:

1. לא מקובל לפתוח דיון חדש על נושא פרטני כאשר יש לך כבר דיון מסגרת שאתה עצמך פתחת שבו אתה יכול להעלות את השאלה הפרטנית כהמשך ישיר של הדיון, זה לא מנומס כלפי האנשים שטרחו ועזרו לך וזה גם נחשב ספאם.

2. הסיכוי שמישהו מבאי הפורום הזה יכול לספר לך מנסיונו עם 2 דגמים שרק ממש בזמן האחרון (כמה שבועות) יצאו לשוק הוא נמוך מאוד, אתה באמת חושב שתקבל פה השוואה מבוססת יותר משפע המידע שאתה יכול בדומיינים זרים?

/שנקל

RoyAlter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

Ilyan כתב:ילד, קבל שיעור 1+1 בשנקל בנימוסי פורום ולוגיקה:

1. לא מקובל לפתוח דיון חדש על נושא פרטני כאשר יש לך כבר דיון מסגרת שאתה עצמך פתחת שבו אתה יכול להעלות את השאלה הפרטנית כהמשך ישיר של הדיון, זה לא מנומס כלפי האנשים שטרחו ועזרו לך וזה גם נחשב ספאם.

2. הסיכוי שמישהו מבאי הפורום הזה יכול לספר לך מנסיונו עם 2 דגמים שרק ממש בזמן האחרון (כמה שבועות) יצאו לשוק הוא נמוך מאוד, אתה באמת חושב שתקבל פה השוואה מבוססת יותר משפע המידע שאתה יכול בדומיינים זרים?

/שנקל
...
·אוקי מקבל את מה שאתה אומר אבל יש פה מישהו שכבר דיבר איתי על הOPPO PM-3 והמליץ עליהם כלומר הוא יודע עליהן מידע

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

אבל אבל וחבל... טוב אחי.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”