לא רואה את כל המשחקים שבהארד דיסק
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
איך אתה יודע שרכשת אותו עם 150 משחקים?
אני מניח שהמסך שלך מציג בדיוק את מה שהמוכר הציג לך אתמול.
מה שאני מנסה לומר - אתה בטוח שיש 150 משחקים?
אני מתקשה להאמין, אלא אם מדובר בכונן חיצוני של לפחות 1TB.
על כונן של 500GB - נשמע לי הגיוני יותר שיהיו 77 משחקים.
אני מניח שהמסך שלך מציג בדיוק את מה שהמוכר הציג לך אתמול.
מה שאני מנסה לומר - אתה בטוח שיש 150 משחקים?
אני מתקשה להאמין, אלא אם מדובר בכונן חיצוני של לפחות 1TB.
על כונן של 500GB - נשמע לי הגיוני יותר שיהיו 77 משחקים.
היי גל,
המידע על הדיסק בגודל 460 מגה, ישנם כ150 תיקיות משחקים.
בסופו של דבר מצאתי את כולם בשתי תקיות, games ו live לא ברור לי כיצד הגיעו לסיפריית live שכן כשהדיסק מחובר למחשב אני רואה את כל הקבצים בתיקיית games.
בכל מקרה תודה רבה על העזרה.
אולי תוכל להסביר לי איך מורידים פרומו של dominator שעולה לפני הפריסטייל?
הורדתי פריסטייל מהאתר של דומינייטור ובכל פעם שאני מעלה את הבוקס עולה פרומו קצר שלהם,קצת מטריד...
האם ניתן להתקין על הקונסולה בנוסף דברים אחרים, כדובת קודי/xbmc ?
בנוסף אשמח אם תוכל להפנות אותי למדריכים שמסבירים קצת על אפשרויות שונות,שידרוגי גירסא וכו לאקסבוקס פרוץ RGH.
תודה,
יוסי
בסופו של דבר מצאתי את כולם בשתי תקיות, games ו live לא ברור לי כיצד הגיעו לסיפריית live שכן כשהדיסק מחובר למחשב אני רואה את כל הקבצים בתיקיית games.
הורדתי פריסטייל מהאתר של דומינייטור ובכל פעם שאני מעלה את הבוקס עולה פרומו קצר שלהם,קצת מטריד...
בנוסף אשמח אם תוכל להפנות אותי למדריכים שמסבירים קצת על אפשרויות שונות,שידרוגי גירסא וכו לאקסבוקס פרוץ RGH.
תודה,
יוסי
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אז אם זה כך, אתה ניגש בממשק של המכשיר למשחקים ב LIVE, עומד על המשחק הרצוי, לוחץ על Y ואז בוחר MOVE GAME, ושם בוחר להעביר ל 360 GAMES, או משהו בסגנון.ktm400 כתב:היי גל,
תודה,
יוסי...
לגבי הפרומו שלו, אני די בטוח שזה קובץ שהוא שתל שם בנוסף לרגיל, אבל אף פעם לא ניסיתי להסיר למישהו, בשביל שזה לא יחרבש את קובץ ה INI, בהנחה והוא רשם אותו שם.
אפשר להתרגל לזה, אפשר גם לשאול אותו איך מסירים - אני בטוח שהוא יסביר לך בשמחה, הוא בטח לא יכפה עליך.
מעבר לכך - לא ניתן להתקין קודי או XBMC.
לגבי עדכונים - פעם היה צריך, היום כבר אין צורך לעדכן, כי כבר לא יוצאים משחקים חדשים ופיצ'רים חדשים שמצריכים עדכון.
כמו שאתה - זה בסדר גמור ואין מה להתעסק עם זה יותר.