מייצב מתח לארון חשמל

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
fenderon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

שלום,

לאחר תוספת של מכשירים חשמליים עם בקרים דיגטליים רבים לדירה, החלטתי להפסיק לרכוש ולחבר כל פעם עוד מייצב מתח לכל שקע - גם עקב העלות המצטברת וגם לא תמיד זה מתאים ונכנס בתוך ארונות של מטבח למשל.

החלטתי לחפש פתרון של מייצב מתח לארון חשמל (יש לי 3 פאזות 40A בבית) ושמעתי פה ושם על אנשים שהתקינו את זה.

אחרי הרבה חיפושים באינטרנט ובפורומים השונים - מצאתי הרבה דיונים ומאמרים עם לינקים שבורים על הנושא אבל אפילו לא לינק אחד לרכישה של המוצר או לפחות עלות בש"ח.

מצאתי לא מעט לינקים שהובילו לעליבאבא ודומיו אבל אני לא מעונין לרכוש משהו שאין לי בו אמון.

אז אני שוב שואל ומתנצל שוב שאני מעלה את הנושא הזה - האם מישהו יכול להפנות למקום ספציפי בו ניתן לרכוש מייצב מתח לארון חשמל 3 פאזות עם שם מותג שניתן לסמוך עליו ואם אפשר גם עם מחיר ?

תודה מראש.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

מצטרף לשאלה - גם אני חשבתי על זה מספר פעמים .

fenderon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מדהים נראה שאף אחד לא מכיר את העניין

שליחה #3 

מוזר, היה זכור לי שלפחות שני אנשים אמרו לי בעבר שהתקינו כזה, כעת כל מי שאני שואל אותו מניד כתפיים ולא יודע מה אני רוצה.

שאלתי את החשמלאי שלי הוא כן מכיר את המכשיר ויכול להתקין אותו אבל לא יודע איפה קונים אותו.

drorgon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

fenderon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על התתייחסות.

סליחה על הבורות, אבל איך אני יודע מה אני צריך / מתאים למה שיש לי ?
לא הצלחתי להבין את ההבדלים בין כל המוצרים ברשימה שם.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”