ליווי \ הכוונה ברכישה - מי מעוניין לתת כשירות?
היי לכולם,
כבר כמה שנים שאני מנסה למצוא את דרכי אל עולם האודיו האנאלוגי ואשמח לקבל עזרה (אפילו בתשלום) והכוונה ברכישת פטיפון בטווח המחירים שבין 1000 ל- 2000 ש"ח.
כרגע יש "בצד" מגבר סטראו מאוד ישן של פיוניר עם כניסת פונו שאמור להגביר זוג רמקולים של BOSE משנות השמונים המאוחרות - ממברנת קרטון, נשמעים מעולה לדעתי.
אשמח להמלצות על גבי הפורום \ בטלפון \ פנים מול פנים למי שרק יש זמן וחשק לליווי שכזה...
מה אתם אומרים?
כבר כמה שנים שאני מנסה למצוא את דרכי אל עולם האודיו האנאלוגי ואשמח לקבל עזרה (אפילו בתשלום) והכוונה ברכישת פטיפון בטווח המחירים שבין 1000 ל- 2000 ש"ח.
כרגע יש "בצד" מגבר סטראו מאוד ישן של פיוניר עם כניסת פונו שאמור להגביר זוג רמקולים של BOSE משנות השמונים המאוחרות - ממברנת קרטון, נשמעים מעולה לדעתי.
אשמח להמלצות על גבי הפורום \ בטלפון \ פנים מול פנים למי שרק יש זמן וחשק לליווי שכזה...
מה אתם אומרים?
ישנו כרגע ביד 2 בחור בשם ויטלי , שאחד הפטפונים שהוא מוכר - DUAL הופיע פה בשירשור הביקורות על מכירות.
לאחר שדיברתי עם הבחור , הבנתי שהנ:ל מובטח לקונה פוטנציאלי אבל - יש לו שניים נוספים למכירה. אשמח לחוו"ד :
1. C.E.C. Chuo Denki model 8001
2. GARRARD SP 25 MK IV Automatic Turntable
מה המומחים אומרים?
לאחר שדיברתי עם הבחור , הבנתי שהנ:ל מובטח לקונה פוטנציאלי אבל - יש לו שניים נוספים למכירה. אשמח לחוו"ד :
מה המומחים אומרים?
וינטאג' זה טוב, טורנס זה מעולה, אבל קח בחשבון שיש המון משתנים שדורשים תשומת לב, במיוחד לאור הגיל והיחס אותו הפטיפון מקבל לאורך השנים.
במידה ואתה מחפש מינימום התעסקות ולהיכנס דרכו לעולם האנלוגי - הייתי מחפש פטיפון חדש (לא מדבקה סינית כדוגמת ION וחבר מרעיו רחמנא לצלן !!! ) מחברה מוכרת. יש מספיק חנויות שישמחו תמורת 2000 זוז להעניק לך חוויה אנלוגית מהניילונים.
בהצלחה
יוסי
במידה ואתה מחפש מינימום התעסקות ולהיכנס דרכו לעולם האנלוגי - הייתי מחפש פטיפון חדש (לא מדבקה סינית כדוגמת ION וחבר מרעיו רחמנא לצלן !!! ) מחברה מוכרת. יש מספיק חנויות שישמחו תמורת 2000 זוז להעניק לך חוויה אנלוגית מהניילונים.
בהצלחה
יוסי
שכח מהמחירים של לפני שנה. 850 בשוק הזבל של ישראל לTD165 תקין ועובד, ועוד מחנות שכנראה אפשר לסמוך עליה יותר מאיזה איציק מלוח יד 2(בלי להעליב את האיציקים) זה מחיר טוב.BennyO כתב:@ymalool
טומי דיווח על TD-165 בחנות התקליטים החדשה 'B-Side' בפלורנטין שבסוף רחוב נחלת בנימין. הם מבקשים 850. אם יעשו קווץ' קטן במחיר זו עסקה ראויה.
·...
יכול לנסות לבקש תקליט מתנה.
·ymalool כתב:ישנו כרגע ביד 2 בחור בשם ויטלי , שאחד הפטפונים שהוא מוכר - DUAL הופיע פה בשירשור הביקורות על מכירות.
מה המומחים אומרים?...
המומחים אומרים - לך על זה ומהר :
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... d0afecda23
·sergeit כתב:·......
המומחים אומרים - לך על זה ומהר :
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... d0afecda23...
מממ...
לדעתי, אכן פטיפון יפהיפה הלקסמן!
אבל אני אישית, בין טורנס מהדגמים המדוברים לזה, הייתי הולך על טורנס. יותר כבד, יותר שקט, פחות פלסטיק, פוטנציאל שדרוג משמעותי.