צריך חוות דעת על נגן בלוריי - פרטים בפנים
יש לי אפשרות להביא בימים הקרובים מהדיוטי-פרי באמצעות מישהו שנוסע, את נגן הבלוריי Pioneer BDP170K.
ברור לי שלא מדובר בנגן ברמה של OPPO למשל, אבל המפרט שלו נראה די סביר, הביקורות (המעטות) ברשת ברובן חיוביות וכמובן המחיר של 200$ בדיוטי-פרי אטרקטיבי למדי.
למישהו יש את המכשיר הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה?
בנוסף, לא הצלחתי למצוא שום התייחסות אם הוא מולטיזון או לא.
תודה.
ברור לי שלא מדובר בנגן ברמה של OPPO למשל, אבל המפרט שלו נראה די סביר, הביקורות (המעטות) ברשת ברובן חיוביות וכמובן המחיר של 200$ בדיוטי-פרי אטרקטיבי למדי.
למישהו יש את המכשיר הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה?
בנוסף, לא הצלחתי למצוא שום התייחסות אם הוא מולטיזון או לא.
תודה.
אחלה נגן, אני הזמנתי את הSony BD5500 מאמזון גרמניה 150 דולר עד הבית http://www.amazon.de/gp/aw/c/ref=psd_msi_n_B00TB7NYTM_B004TFYLEI
תודה חברים על התגובות.
brillix - אני מאמין שבפער קטן של 50 דולר בהזמנה מחו"ל, אני אעדיף בכל זאת לרכוש בדיוטי עם אחריות בארץ (למרות שהיא רק שנה אחת), במקום להתחיל להתקשקש עם אחריות בחו"ל, במידה וחלילה הייתי נדרש לכך.
אם המוצר היה אקסלוסיבי יותר והחסכון ברכישה בחו"ל היה גדול יותר, לא הייתי חושב פעמיים והייתי מזמין מאמזון.
מישהו יודע לגבי השאלה השנייה - מולטיזון או לא? גם באתר פיוניר לא מצויין כלום לגבי זה.
brillix - אני מאמין שבפער קטן של 50 דולר בהזמנה מחו"ל, אני אעדיף בכל זאת לרכוש בדיוטי עם אחריות בארץ (למרות שהיא רק שנה אחת), במקום להתחיל להתקשקש עם אחריות בחו"ל, במידה וחלילה הייתי נדרש לכך.
אם המוצר היה אקסלוסיבי יותר והחסכון ברכישה בחו"ל היה גדול יותר, לא הייתי חושב פעמיים והייתי מזמין מאמזון.
מישהו יודע לגבי השאלה השנייה - מולטיזון או לא? גם באתר פיוניר לא מצויין כלום לגבי זה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Lee כתב:תודה חברים על התגובות.
מישהו יודע לגבי השאלה השנייה - מולטיזון או לא? גם באתר פיוניר לא מצויין כלום לגבי זה....
הסיכוי למולטי זון בפורמט הבלוריי אפסי עד לא קיים.
עבור DVD יתכן מאוד שכן וגם במידה ולא אני בטוח שהיבואן ישמח לפתוח לך אותו בתשלום או אולי אפילו בחינם.
תודהistarmini כתב:·......
הסיכוי למולטי זון בפורמט הבלוריי אפסי עד לא קיים.
עבור DVD יתכן מאוד שכן וגם במידה ולא אני בטוח שהיבואן ישמח לפתוח לך אותו בתשלום או אולי אפילו בחינם....
לא ידעתי שהאפשרות בכלל קיימת דרך היבואן.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Lee כתב:תודה......![]()
לא ידעתי שהאפשרות בכלל קיימת דרך היבואן....
בזמנו רכשתי בלוריי של סוני בדיוטי וישפאר הסכימו לפתוח לי אותו למולטי עבור dvd אבל רצו כ 150 ש״ח. החלטתי להזמין שלט מיוחד מחו״ל, שמתוכנת לפתיחת הזון במכשיר. עלה לי כ 50 ש״ח ועובד פיקס.
כדי להיות בטוח פנה ליבואן ותשאל האם המכשיר בדיוטי פתוח ובמידה ולא האם יהיו מוכנים לפתוח.