אקוסטיקה לתקרה
שלום יש לי חדר אקוסטי בבית לנגינה.
כל הקירות כבר מכוסים בספוג אקוסטי ועל הריצפה שהיא פרקט יש שטיחים.
עכשיו הדבר היחיד שנשאר זה התקרה, האפשרות הטובה זה ספוג קשיח על התקרה אבל זה יוצא ממש יקר.
שמעתי שאפשר לעשות שכבת גבס על התיקרה, או תיקרת עץ עם חורים, מה אתם אומרים על האפשרויות האלה?
כל הקירות כבר מכוסים בספוג אקוסטי ועל הריצפה שהיא פרקט יש שטיחים.
עכשיו הדבר היחיד שנשאר זה התקרה, האפשרות הטובה זה ספוג קשיח על התקרה אבל זה יוצא ממש יקר.
שמעתי שאפשר לעשות שכבת גבס על התיקרה, או תיקרת עץ עם חורים, מה אתם אומרים על האפשרויות האלה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
חדר אקוסטי להאזנה או הקלטה?
יכול להיות שיותר מדי "טיפול" יכול לקלקל את ההאזנה...
אתה יכול לעשות תקרה צפה בשברים ולכוון לנקודת האזנה (SWEET SPOT), זה ידגיש תדרים מסויימים ויכוון את הצליל אליך ויהיה לך פחות BOUNCE מהתקרה.
מאיפה אתה בארץ?
אתה יכול לעשות תקרה צפה בשברים ולכוון לנקודת האזנה (SWEET SPOT), זה ידגיש תדרים מסויימים ויכוון את הצליל אליך ויהיה לך פחות BOUNCE מהתקרה.
מאיפה אתה בארץ?
אני מלהבים, ישוב ליד באר שבעJEXY כתב:חדר אקוסטי להאזנה או הקלטה?
מאיפה אתה בארץ?...
להאזנה לא להקלטה, אנחנו רק מנגנים שם.
ולא הבנתי את החלק עם התקרה הצפה
·
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
הייתי בחדר הקלטה שמטעמי חסכון, הבעלים של החדר בנה תיבות עץ מלבניות גדולות עם חורים בגדלים שונים ופשוט תלה כמה כאלה מהתקרה. וזה פשוט עובד!
מחיר קיר (תקרה אותו דבר או יותר) גבס למ"ר נע בין 250-350 ש"ח.
מחיר לתקרת אריחי עץ מחורר גבוה יותר.
אם אתה מוצא קבלן גבס שנותן לך הצעה נמוכה מ 180 ש"ח למר תן לי בבקשה את הטלפון שלו...
אם אתה מוצא קבלן גבס שנותן לך הצעה נמוכה מ 180 ש"ח למר תן לי בבקשה את הטלפון שלו...
·גבס אפשר לעשות בעצמךdokman כתב:מחיר קיר (תקרה אותו דבר או יותר) גבס למ"ר נע בין 250-350 ש"ח.
אם אתה מוצא קבלן גבס שנותן לך הצעה נמוכה מ 180 ש"ח למר תן לי בבקשה את הטלפון שלו......
כן תקרת עץ זה 670 שח למ"ר