כמה שאלות לפני שאני קונה טלוויזיה...
אני רוצה לעשות לבעלי הפתעה ולקנות לבית טלוויזיה led. מצאתי בערוץ הקניות אחת שמצאה חן בעיניי אבל אין לי מושג אם
זה טוב או לא, פשוט הוא בדרך כלל עושה את הרכישות האלה בבית ואני לא מבינה במפרט של טלוויזיות ובמחירים. לסלון סטנדרטי גודל של 40 אינץ' זה מספיק? מה לגבי הרזולוציה - איך זה הולך/ מה נחשב טוב? טווח מחיר של כ-1200 ש"ח זה סביר?
יש עוד משהו שאני צריכה לבדוק לפני הרכישה???
זה טוב או לא, פשוט הוא בדרך כלל עושה את הרכישות האלה בבית ואני לא מבינה במפרט של טלוויזיות ובמחירים. לסלון סטנדרטי גודל של 40 אינץ' זה מספיק? מה לגבי הרזולוציה - איך זה הולך/ מה נחשב טוב? טווח מחיר של כ-1200 ש"ח זה סביר?
יש עוד משהו שאני צריכה לבדוק לפני הרכישה???
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
עדיף ללכת על יצרן בשם Samsung או LG,
איזה מסך ראית? אם תמצאי ואותו באתר של ערוץ הקניות ותעלי לכאן את הקישור זה יעזור, אחרת אי אפשר לדעת
איזה מסך ראית? אם תמצאי ואותו באתר של ערוץ הקניות ותעלי לכאן את הקישור זה יעזור, אחרת אי אפשר לדעת
בתקציב של 1200 ש"ח לא נראה לי שתמצאי מסך גדול יותר מ-"32. אם כן מצאת, יתכן ומדובר במסך נחות/מיושן/מתצוגה וכו'.
בכל מקרה, לסלון סטנדרטי מסך "32 ואפילו "40 יהיה קטן מדי. היום ממרחק צפייה של 3-3.5 מ' רצוי ללכת על מסכים בגודל 50 ואפילו יותר...
חובה גם לעבור בין חנויות שמתמחות במסכים ולהשוות בעיניים איכויות וחוויית צפייה. להזמין מערוץ קניות מבלי להתמצא בכלל בנושא, עלול להיות מתכון בטוח לאכזבה ומפח נפש.
מה מרחק הצפייה אצלכם ועד כמה ניתן למתוח את התקציב?
בכל מקרה, לסלון סטנדרטי מסך "32 ואפילו "40 יהיה קטן מדי. היום ממרחק צפייה של 3-3.5 מ' רצוי ללכת על מסכים בגודל 50 ואפילו יותר...
חובה גם לעבור בין חנויות שמתמחות במסכים ולהשוות בעיניים איכויות וחוויית צפייה. להזמין מערוץ קניות מבלי להתמצא בכלל בנושא, עלול להיות מתכון בטוח לאכזבה ומפח נפש.
מה מרחק הצפייה אצלכם ועד כמה ניתן למתוח את התקציב?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
חברים...99% טרול.
אין דברים כאלו...
אין דברים כאלו...
תאר לך שהיא לא טרולית, אלא סתם אחת שלא מתמצאת.טלHD כתב:חברים...99% טרול.
אין דברים כאלו......
היא בטח יושבת עכשיו בבית, מורטת את שערות ראשה ושואלת: "איפה טעיתי"...
מתוך וויקיפדיה:
"בכל מקרה אין להכריז עצמאית על היותו של משתמש מסוים טרול או על היותה של משתמשת מסוימת טרולית. להכרזה כזו יש משמעות מרחיקת לכת..."