לקראת קנייה של SAMSUNG UA48H6400
שלום לכולם,
אני לקראת קנייה של הסמסונג בכותרת וההתלבטות הסופית שלי היא האם להשקיע ולקנות עם אחריות של סמליין.
המחיר שהוצע לי עם 3 שנים אחריות של סמליין הוא 4,500ש״ח
המחיר שהוצע לי לאחריות של 1 + 2 אצל י.שלום הוא 3400ש״ח לדגם UE.
משרשורים רבים שקראתי פה יצאתי מבולבל, אין תשובה אחידה וכנראה שבסופו של דבר זה הכל עניין של מזל עם המסך.
האם הדגם UE מ.י.שלום מגיע עם עידן+ וגם 2 זוגות של משקפי תלת מימד?
האם שווה להוסיף עוד 1,100ש״ח בשביל אחריות מקורית של סמליין ?
תודה
אני לקראת קנייה של הסמסונג בכותרת וההתלבטות הסופית שלי היא האם להשקיע ולקנות עם אחריות של סמליין.
משרשורים רבים שקראתי פה יצאתי מבולבל, אין תשובה אחידה וכנראה שבסופו של דבר זה הכל עניין של מזל עם המסך.
תודה
לא שווה להוסיף זה כמעט 50 אחוז מ 3400.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
זה לא רק מסתכם בההפרשaloniko כתב:שלום לכולם,
תודה...
יש לי 55H6400 יבואן רשמי
אחריות היא 1 על הכל 2 מוגבלת לא על הכל ולא משנה מי היבואן
קרא שרשורים בנדון
הבדלים בשלטים תפרטים בעברית. עידכונים שונים לא מתבצעים במודלים מאירופה/אסיה הזהים לאלו של היבואן בארץ סמליין
בגדול על י שלום אפשר לסמוך -קיבלתי ממנו שירות מעולה לפני 20 שנים וגם לפני 15 שנים - ואין לי הכירות איתו או מניות אצלו
·
משיחה שלי עם נציגת סמליין בטלפון *500000 נאמר לי שהאחריות היא 3 שנים מלאות.
גם בשנה השנייה והשלישית, על כל תקלה שהיא לא פיזית, יש אחריות והטכנאי מגיע אליי ואם צריך הם אוספים את הטלויזיה ואני לא משלם שקל.
היום ניסיתי לתפוס את י.שלום בטלפון, ללא הצלחה.
מה זה אומר על כך שבמקרה אצטרך לקבל שירות? גם לא יענו לי?
מאיפה אתה מביא שהאחריות של סמליין זה שנה + שנתיים ?
גם בשנה השנייה והשלישית, על כל תקלה שהיא לא פיזית, יש אחריות והטכנאי מגיע אליי ואם צריך הם אוספים את הטלויזיה ואני לא משלם שקל.
מאיפה אתה מביא שהאחריות של סמליין זה שנה + שנתיים ?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
תבדוק טוב מה כוללות 2 שנות האחריות הנוספות של י. שלום!
לגבי העברית זה קשקוש שאתה פותר בעשר דקות.
לגבי עדכוני הקושחה, כל דגם מקבל את העדכונים שלו כפי שנדרש ולמרות שכך אין סיבה שלא לומר לא ממולץ לעדכן אם אין לך בעיה ספציפית.
לגבי העברית זה קשקוש שאתה פותר בעשר דקות.
לגבי עדכוני הקושחה, כל דגם מקבל את העדכונים שלו כפי שנדרש ולמרות שכך אין סיבה שלא לומר לא ממולץ לעדכן אם אין לך בעיה ספציפית.
·יש לי תעודת אחריות מקורית של היבואןaloniko כתב:משיחה שלי עם נציגת סמליין בטלפון *500000 נאמר לי שהאחריות היא 3 שנים מלאות.
מאיפה אתה מביא שהאחריות של סמליין זה שנה + שנתיים ?...
שנה מלאה
שנתיים נוספות עם הגבלות מסויימות
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בתעודת אחריות שהיתה לי על מסך סמסונג שקניתי לפני שנתיים ומשהו מסמליין רשום בפירוש 3 שנים אחריות מלאה על המסך. אז או שסמליין שינו מאז את תנאי האחריות שלהם (לא נראה לי סביר) או שיש כאן איזשהי אי הבנה.
SONYES, או כל אחד אחר שיש לו תעודת אחריות עדכנית של סמליין, אשמח אם תוודאו מה רשום בתעודת האחריות ותשתפו כאן אולי צילום של התעודה כדי שנוכל ללמוד ולהחכים.
SONYES, או כל אחד אחר שיש לו תעודת אחריות עדכנית של סמליין, אשמח אם תוודאו מה רשום בתעודת האחריות ותשתפו כאן אולי צילום של התעודה כדי שנוכל ללמוד ולהחכים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
שלום רב, מתלבט אם לרכוש את ה- 55 אינטש 6400 מיבואן רשמי או י. שלום, דיברתי עם סמליין היום - האחריות היא אכן 1 מלאה +2 שהן לא הכי מלאות - לא משלמים על ביקור טכנאי א ב ל כן משלמים על חלקים מסוימים מהתיקון, כך ש- 3 שנים מלאות כפי שאמר לי נציג מכירות שמוכר את הרשמי ממש לא נכון. בפרללי גם מקבלים 1 פלוס 2 , כאשר אצלהם משלמים דווקא על ביקור עלות טכנאי ולא על החלקים . . . כך או כך ההפרש הוא בדיוק 990 ש"ח בין הרשמי לפרללי... 5990 מול 5000... מה אתם אומרים ? או שבכלל ללכת על הסוני 50 אינטש 815 עם 5 שנות אחריות מלאות וזהו . .
אחרי שסמליין אמרו מה שאמרו , לגבי אחריות 1 + 2 מוגבלות, התקשר אלי המוכר ואמר לי שדיבר עם סמליין וכי יש להם 3 שנים מלאות, ושלח לי את תעודת האחריות של סמליין. ממה שאני רואה , גם שם רשום שנה אחת אחריות מלאה ושנתיים לא הייתי אומר שהיא מלאה אלא דומה לפרללי, מה דעתכם ? מצרף את האחריות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
דומה לפרללי. לא שווה לשלם שקל אחד יותר על אחריות של סמליין.