המלצות לאוזניות בתקציב של 2000 שקל
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
OPPO PM-3 זו אופציה מצויינת בתקציב הנ"ל. 
עוד אפשרויות, בדגש על אוזניות סגורות ויחסית ניידות:
אה, וכמובן שיש את ה-OPPO PM-3 מתחילת התגובה. הן עושות כמעט הכל כמו המומנטום, רק הרבה יותר טוב.
המקום היחיד שבו המומנטום מנצחות הוא במחיר, שכאמור נחתך משמעותית בשבועות האחרונים עקב יציאת המומנטום 2.0...
אז בשורה התחתונה:
נ.ב. יש למומנטום גם דגם ON EAR נייד יותר, אבל ה-OVER EAR עדיין מאוד ניידות והבאס שלהן משמעותית יותר טוב מזה של ה-ON EAR, אז הייתי הולך עליהן.
עוד אפשרויות, בדגש על אוזניות סגורות ויחסית ניידות:
- V-MODA M100 (או ה-XS הניידות יותר)
- KEF M500
- סנהייזר מומנטום OVER EAR (בדיוק יצאה להן גרסה 2.0, אז אפשר להשיג את המקוריות בכמעט חצי מחיר בחו"ל!)
אה, וכמובן שיש את ה-OPPO PM-3 מתחילת התגובה. הן עושות כמעט הכל כמו המומנטום, רק הרבה יותר טוב.
המקום היחיד שבו המומנטום מנצחות הוא במחיר, שכאמור נחתך משמעותית בשבועות האחרונים עקב יציאת המומנטום 2.0...
אז בשורה התחתונה:
- אם אתה רוצה את האוזניות הכי טובות לצרכים שלך ב-2,000 ש"ח, אלה ה-PM-3 לעניות דעתי
- מקום שני הולך ל-KEF אם אתה רוצה למקסם ניידות ובאסים על חשבון איכות צליל כוללת
- אם אתה רוצה הכי הרבה תמורה למחיר, לך על המומנטום, כי הן פשוט מתומחרות מצויין עכשיו (פחות מ-1,000 ש"ח עד הבית!)
- אם אתה רוצה לשים דגש גדול יותר על הבאסים ,אז לך על ה-M100 (או על ה-XS הניידות יותר)
נ.ב. יש למומנטום גם דגם ON EAR נייד יותר, אבל ה-OVER EAR עדיין מאוד ניידות והבאס שלהן משמעותית יותר טוב מזה של ה-ON EAR, אז הייתי הולך עליהן.
באס חזק פחות מעניין אותי יותר צליל נקי והאיכות של הקול כי רוב השירים שאני שומע הם פופ כאלה שאין בהם באס יותר מדי חזק אז אחרי זה מה אתה ממליץ ביניהם? וכרגע יש לי סהנייזר HD25 שאני כנראה אעביר לאח שלי האוזניות שהצעת יותר טובות מה דגמים שהצעת? ותודה רבה על העזרה אני ממש מעריך את זהepony כתב:OPPO PM-3 זו אופציה מצויינת בתקציב הנ"ל.
עוד אפשרויות, בדגש על אוזניות סגורות ויחסית ניידות:בגדול, ה-T51p מאוד כיפיות, ל-M100 יש את הבס הכי חזק, ה-KEF הן כנראה הניידות הכי טובות בתקציב הנתון, והסנהייזר הן השילוב הכי טוב לעניות דעתי בין סאונד, פונקציונליות ותמורה למחיר.
- V-MODA M100 (או ה-XS הניידות יותר)
- KEF M500
- סנהייזר מומנטום OVER EAR (בדיוק יצאה להן גרסה 2.0, אז אפשר להשיג את המקוריות בכמעט חצי מחיר בחו"ל!)
![]()
אה, וכמובן שיש את ה-OPPO PM-3 מתחילת התגובה. הן עושות כמעט הכל כמו המומנטום, רק הרבה יותר טוב.![]()
אז בשורה התחתונה:עכשיו, אחרי ש-"החלטתי בשבילך", לך תבחן כמה שיותר מהדגמים הללו במו אוזניך ותקרא ביקורות והשוואות ביניהם כדי לקבל תמונה יותר שלמה לפני שאתה מקבל החלטה.
- אם אתה רוצה את האוזניות הכי טובות לצרכים שלך ב-2,000 ש"ח, אלה ה-PM-3 לעניות דעתי
- מקום שני הולך ל-KEF אם אתה רוצה למקסם ניידות ובאסים על חשבון איכות צליל כוללת
- אם אתה רוצה הכי הרבה תמורה למחיר, לך על המומנטום, כי הן פשוט מתומחרות מצויין עכשיו (פחות מ-1,000 ש"ח עד הבית!)
- אם אתה רוצה לשים דגש גדול יותר על הבאסים ,אז לך על ה-M100 (או על ה-XS הניידות יותר)
...
- epony
- חבר במועדון 10K

ה-HD-25 מעולות ולדעתי לא תמצא בתקציב הנתון אוזניות בגודל שלהן אשר יהיו עדיפות עליהן.
הסיבה היחידה לשדרג בהינתן הנ"ל היא אם אתה מוכן לעבור ל-OPPO PM-3, שהן אוזניות פול-סייז ששוקלות בערך פי 2 מה-HD-25, אבל העכבה שלהן הרבה יותר נמוכה (26 אוהם לעומת 70 אוהם), כך שברמת העקרון תוכל לקבל מהן יותר עוצמה בחיבור לנייד.
מבחינת חתימת הצליל, האופו הרבה יותר מאוזנות מה-HD-25, אבל אם אתה ממש רגיל לסאונד של ה-HD 25 ואוהב אותו, אז אולי זה דווקא יפריע לך...
בתרשימים למטה אתה יכול לראות שהעוצמה של ה-HD-25 צונחת בכ-20dB באיזור ה-6 קה"ץ ביחס ל-1 קה"ץ, ומייד מזנקת בחזרה בערך באותו אופן. ב-PM-3 לעומת זאת, ההנחתה היא ב-8 קה"ץ והיא הרבה יותר קטנה (בערך 10dB), והזינוק בחזרה הרבה יותר עדין (כ-5dB). ההפרש הזה בין 20dB ל-10dB בא לידי ביטוי בהנחתה גדולה בערך פי 10(!) ב-HD-25 לעומת ה-PM-3, והחדות של הזינוק ב-HD-25 גורעת מאוד מהאיזון של הדגם הזה באיזור של המיד-היי שמאפיין למשל מצילות של תופים, כינורות, וצלילי גיטרה ופסנתר גבוהים.
גם הבאסים של ה-PM-3 עדיפים לפי התרשימים - מתחילים "גבוה" ולאט לאט יורדים, לעומת ה-HD-25 שבה הבאסים "עושים גל" וגם סובלים משקע קטן באיזור ה-100 הרץ.
הסיבה היחידה לשדרג בהינתן הנ"ל היא אם אתה מוכן לעבור ל-OPPO PM-3, שהן אוזניות פול-סייז ששוקלות בערך פי 2 מה-HD-25, אבל העכבה שלהן הרבה יותר נמוכה (26 אוהם לעומת 70 אוהם), כך שברמת העקרון תוכל לקבל מהן יותר עוצמה בחיבור לנייד.
מבחינת חתימת הצליל, האופו הרבה יותר מאוזנות מה-HD-25, אבל אם אתה ממש רגיל לסאונד של ה-HD 25 ואוהב אותו, אז אולי זה דווקא יפריע לך...
בתרשימים למטה אתה יכול לראות שהעוצמה של ה-HD-25 צונחת בכ-20dB באיזור ה-6 קה"ץ ביחס ל-1 קה"ץ, ומייד מזנקת בחזרה בערך באותו אופן. ב-PM-3 לעומת זאת, ההנחתה היא ב-8 קה"ץ והיא הרבה יותר קטנה (בערך 10dB), והזינוק בחזרה הרבה יותר עדין (כ-5dB). ההפרש הזה בין 20dB ל-10dB בא לידי ביטוי בהנחתה גדולה בערך פי 10(!) ב-HD-25 לעומת ה-PM-3, והחדות של הזינוק ב-HD-25 גורעת מאוד מהאיזון של הדגם הזה באיזור של המיד-היי שמאפיין למשל מצילות של תופים, כינורות, וצלילי גיטרה ופסנתר גבוהים.
גם הבאסים של ה-PM-3 עדיפים לפי התרשימים - מתחילים "גבוה" ולאט לאט יורדים, לעומת ה-HD-25 שבה הבאסים "עושים גל" וגם סובלים משקע קטן באיזור ה-100 הרץ.
-
- HD 25-1 II
-
- OPPO PM-3
·תודה רבה תגיד מה לגבי הסנייזר מומנטום? הן מתאימות לסגנון מוזיקה שציינתי פשוט אותן אני יכול לקנות בארץ ויש גם תרסה החדשה שלהם M2 למכירהepony כתב:ה-HD-25 מעולות ולדעתי לא תמצא בתקציב הנתון אוזניות בגודל שלהן אשר יהיו עדיפות עליהן.
גם הבאסים של ה-PM-3 עדיפים לפי התרשימים - מתחילים "גבוה" ולאט לאט יורדים, לעומת ה-HD-25 שבה הבאסים "עושים גל" וגם סובלים משקע קטן באיזור ה-100 הרץ....
- epony
- חבר במועדון 10K

על המומנטום המלצתי מלכתחילה, אבל לא שמעתי עדיין את גרסה 2.0, ואני בכלל לא בטוח שתקבל מהן יותר מאשר מה-HD-25 הנוכחיות שלך - הן קצת יותר באסיות ולמרות שהן יותר מאוזנות בגבוהים, הן עוברות שם הנחתה רצינית מאוד, ולדעתי הן יישמעו לך מאוד "חמות" או אפילו חסרות פרטים ביחס ל-HD-25 שלך.
נמוכות מדי בגבוהים:
[imgbig]http://en.goldenears.net/en/files/attac ... dc4134.png[/imgbig]
וככה המומנטום (באדום) נשמעות ביחס ל-HD-25 (בכחול):
נמוכות מדי בגבוהים:
וככה המומנטום (באדום) נשמעות ביחס ל-HD-25 (בכחול):
ההשואות שהבאת לי הם עם הגרסה הראשונה? כי סביר להניח שהשניה יותר טובה והאמת כבר אח שלי משתמש הרבה עם האוזניות ו(sennheiser hd25) ואני לא רוצה לקחת לו אותם שלא יתאכזב אתה חושב שאני יכול להתאכזב מהגרסה השניה של המומנטום? כי זה גם מעבר לאו ז ניו ת אטומות של overear משהו שחדש לי ונראה לי יותר נוחepony כתב:על המומנטום המלצתי מלכתחילה, אבל לא שמעתי עדיין את גרסה 2.0, ואני בכלל לא בטוח שתקבל מהן יותר מאשר מה-HD-25 הנוכחיות שלך - הן קצת יותר באסיות ולמרות שהן יותר מאוזנות בגבוהים, הן עוברות שם הנחתה רצינית מאוד, ולדעתי הן יישמעו לך מאוד "חמות" או אפילו חסרות פרטים ביחס ל-HD-25 שלך.
נמוכות מדי בגבוהים:
וככה המומנטום (באדום) נשמעות ביחס ל-HD-25 (בכחול):...
ועוד משהו ראיתי שרשמת שאפשר להשיג את הOVEREAR של המומנטום הגרסה הראשונה בפחות מ1000 עד הבית איפה אפשר להשיג מחיר כזה?? ואיפה אפשר לקנות oppo pm-3?
·
נערך לאחרונה על ידי RoyAlter ב 16/04/2015 22:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא הצעתי עדיין רשמית למכירה מרוב שאני אוהב אותם אבל
WS99 של אודיו טכניקה
מדהימות (ואני משווה את הHE400 המשודרגות אליהם) וקלות להנעה בכול מכשיר !
תקרא קצת חומר ואם תהיה מעוניין הם למכירה במצב כחדש ובמחיר טוב
http://www.head-fi.org/products/audio-t ... pan-import
אלעד
WS99 של אודיו טכניקה
מדהימות (ואני משווה את הHE400 המשודרגות אליהם) וקלות להנעה בכול מכשיר !
תקרא קצת חומר ואם תהיה מעוניין הם למכירה במצב כחדש ובמחיר טוב
http://www.head-fi.org/products/audio-t ... pan-import
אלעד
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
- epony
- חבר במועדון 10K

אם לא השתמשת ב-HD-25 כבר הרבה זמן אז לא צריכה להיות לך בעיה להתקדם לאוזניות אחרות... בהשוואה ישירה ואחרי הרגל רב שנים לסאונד שלהם ההבדלים בין האוזניות הישנות לחדשטות יכולים לפעמים ליצור תחושה של סאונד פחות טוב בחדשות למרות שבפועל הוא הרבה יותר מדוייק/מאוזן - פשוט כי התרגלת כבר לחתימת צליל מסויימת ועכשיו משנים לך אותה - אבל כאמור, אם הרבה זמן כבר לא השתמשת בישנות, אז אפקט ההחלפה יהיה קטן עד כדי זניח.RoyAlter כתב:ההשואות שהבאת לי הם עם הגרסה הראשונה? כי סביר להניח שהשניה יותר טובה והאמת כבר אח שלי משתמש הרבה עם האוזניות ו(sennheiser hd25) ואני לא רוצה לקחת לו אותם שלא יתאכזב אתה חושב שאני יכול להתאכזב מהגרסה השניה של המומנטום? כי זה גם מעבר לאו ז ניו ת אטומות של overear משהו שחדש לי ונראה לי יותר נוח...
מומנטום במחיר הזה יש באמזון ארה"ב, ואופו קונים ישירות מהיצרן - גם הוא מארה"ב.RoyAlter כתב:ועוד משהו ראיתי שרשמת שאפשר להשיג את הOVEREAR של המומנטום הגרסה הראשונה בפחות מ1000 עד הבית איפה אפשר להשיג מחיר כזה?? ואיפה אפשר לקנות oppo pm-3?...
לגבי מומנטום: אפשר ב 950 ש"ח מאמאזון גרמניה: 220 יורו בערך:...
http://www.amazon.de/Sennheiser-Momentu ... B009QV15DU
בגרמניה זה 200 יורו אבל המשכתי כמה צעדים אחרי הוספה לעגלה כדי לראות מחיר סופי כולל משלוח לישראל ומיסים ויצא 220 יורו.
- חבר במועדון 10K

בארה"ב זה יוצא כמעט בדיוק אותו הדבר - יוצא בסה"כ $237.19 עד הבית, שזה שווה ערך לכ-930 ש"ח.gilg7 כתב:לגבי מומנטום: אפשר ב 950 ש"ח מאמאזון גרמניה: 220 יורו בערך:
http://www.amazon.de/Sennheiser-Momentu ... B009QV15DU
בגרמניה זה 200 יורו אבל המשכתי כמה צעדים אחרי הוספה לעגלה כדי לראות מחיר סופי כולל משלוח לישראל ומיסים ויצא 220 יורו.
גיל...
החלטתי ללכת על הOPPO PM-3 אם יש לי תקציב הן עדיפות על שאר האוזניות נכון?epony כתב:בארה"ב זה יוצא כמעט בדיוק אותו הדבר - יוצא בסה"כ $237.19 עד הבית, שזה שווה ערך לכ-930 ש"ח..........
לגבי השוואה ביניהן לsennheiser momentum m2 יש לך מושג? כי שתיהן דיי חדשות
ואתה מבין יחסית לגבי מכס? אם נגיד אני מזמין את הOPPO PM-3 דרך שיפיטו כי ראיתי שOPPO עושים משלוחים רק לארהב
מה הסיכויים שאני אשלם מכס?
- epony
- חבר במועדון 10K

לצערי טרם שמעתי את המומנטום 2.0, אבל אני בספק אם שינו משמעותית את חתימת הסאונד של האוזניות...
בכל אופן, אין מכס על אוזניות. מה שיש זה מע"מ בגובה 18%, כך שעלות האוזניות הכוללת היא: ($400 + משלוח בתוך ארה"ב)*18% מע"מ + עלות שילוח לארץ ($40-50 להערכתי, כי זה מגיע בקופסה די מכובדת) = משהו כמו 2,000 ש"ח עד הבית.
בכל אופן, אין מכס על אוזניות. מה שיש זה מע"מ בגובה 18%, כך שעלות האוזניות הכוללת היא: ($400 + משלוח בתוך ארה"ב)*18% מע"מ + עלות שילוח לארץ ($40-50 להערכתי, כי זה מגיע בקופסה די מכובדת) = משהו כמו 2,000 ש"ח עד הבית.
·אוקי תודה רבה,יצא לך להזמין באתר כמו שיפיטו נגיד כלומר אתה עם כתובת בארהב כי oppo שולחים רק לארהב.epony כתב:לצערי טרם שמעתי את המומנטום 2.0, אבל אני בספק אם שינו משמעותית את חתימת הסאונד של האוזניות...
בכל אופן, אין מכס על אוזניות. מה שיש זה מע"מ בגובה 18%, כך שעלות האוזניות הכוללת היא: ($400 + משלוח בתוך ארה"ב)*18% מע"מ + עלות שילוח לארץ ($40-50 להערכתי, כי זה מגיע בקופסה די מכובדת) = משהו כמו 2,000 ש"ח עד הבית....
זו האפשרות היחידה להזמין את האוזניות שיגיעו אליי נכון? כאילו אתר עם כתובת בארהב
- epony
- חבר במועדון 10K

כן, בהיעדר חבר שבדיוק מגיע לארץ מארה"ב, חברת שילוח היא הפתרון המקובל...RoyAlter כתב:אוקי תודה רבה,יצא לך להזמין באתר כמו שיפיטו נגיד כלומר אתה עם כתובת בארהב כי oppo שולחים רק לארהב.
זו האפשרות היחידה להזמין את האוזניות שיגיעו אליי נכון? כאילו אתר עם כתובת בארהב...
אני אישית משתמש בעיקר ב-BUY2USA כי הם סופגים עמלות מכס שיכולות להגיע למאות ש"ח מבדיקות מדגמיות של משלוחים שפשוט אי אפשר לדעת מתי יפלו עליך.
·שאמרת עמלה של 18 אחוז זה במידה שהאוזניות נתפסות תבדיקה או שזה בטוח כי אמרת שמכס אין אז אני לא בטוח לגבי ההבדל מהעמלות ואז במקרה הגרוע אני משלם 18 אחוז מהמחיר של האוזניות פלוס המשלוח כן?epony כתב:כן, בהיעדר חבר שבדיוק מגיע לארץ מארה"ב, חברת שילוח היא הפתרון המקובל.........
אני אישית משתמש בעיקר ב-BUY2USA כי הם סופגים עמלות מכס שיכולות להגיע למאות ש"ח מבדיקות מדגמיות של משלוחים שפשוט אי אפשר לדעת מתי יפלו עליך....
- epony
- חבר במועדון 10K

18% זו לא עמלה, זה מע"מ - וזה בכל מקרה הולך לעלות לך.
לעומת זאת, אם החבילה שלך עולה בבדיקה מדגמית של המכס, אז בד"כ תידרש לשלם לחברת השילוח עמלות טיפול בתהליך המכס הנוסף בגובה של 250-350 ש"ח. אלה העמלות ש-BUY2USA סופגים, כך שלא משנה מה תהליך השיחרור ממכס שהחבילה שלך עוברת, זה לא יעלה לך כלום.
לעומת זאת, אם החבילה שלך עולה בבדיקה מדגמית של המכס, אז בד"כ תידרש לשלם לחברת השילוח עמלות טיפול בתהליך המכס הנוסף בגובה של 250-350 ש"ח. אלה העמלות ש-BUY2USA סופגים, כך שלא משנה מה תהליך השיחרור ממכס שהחבילה שלך עוברת, זה לא יעלה לך כלום.
·אבל לא אמרת שעל אוזניות אין מכס?epony כתב:18% זו לא עמלה, זה מע"מ - וזה בכל מקרה הולך לעלות לך.
לעומת זאת, אם החבילה שלך עולה בבדיקה מדגמית של המכס, אז בד"כ תידרש לשלם לחברת השילוח עמלות טיפול בתהליך המכס הנוסף בגובה של 250-350 ש"ח. אלה העמלות ש-BUY2USA סופגים, כך שלא משנה מה תהליך השיחרור ממכס שהחבילה שלך עוברת, זה לא יעלה לך כלום....