http://www.groupon.co.il/deals/national ... w-60188287
ואפשרות נוספת: נייד TOSHIBA "17.3, מעבד: AMD Quad-Core A6-6310, מחודש ב 1,900 ש"ח
http://www.groupon.co.il/deals/dealbank ... w-56943310
לצרכים בסיסיים ביותר, בעיקר צפיה ישירה באינטרנט בסרטים וסדרות
מה דעתכם על המכירה הזו: מחשב נייד מחודש ACER 15.6, Core i3 ב 1700 ש"ח
גם כן "מציאה". לא רק בסיסי ביותר אלא גם "מחודש".
לא הייתי מתקרב למחשב מחודש ש- לך תדע מה עבר עליו. למרות שבמפרט רשום : "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן", יכול להיות מאוד גם שהוא היה בשימוש, הוחזר עקב תקלה, נפתח במפעל ותוקן ושוב הוצע למכירה.
כבר עדיף לך להוסיף עוד כ-300 ש"ח ולרכוש מחשב חדש אמנם של יצרן אחר, אבל עם מפרט דומה (למעט הסוללה - שהינה 6 תאים במחשב המחודש ו-4 תאים במחשב החדש).
אם כבר תרצה עם אחריות רחבה יותר, ל-3 שנים ובתוספת מחיר זעומה, במקרה המלצתי למישהו אחר לפני מספר ימים בשרשור הזה.
לא הייתי מתקרב למחשב מחודש ש- לך תדע מה עבר עליו. למרות שבמפרט רשום : "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן", יכול להיות מאוד גם שהוא היה בשימוש, הוחזר עקב תקלה, נפתח במפעל ותוקן ושוב הוצע למכירה.
כבר עדיף לך להוסיף עוד כ-300 ש"ח ולרכוש מחשב חדש אמנם של יצרן אחר, אבל עם מפרט דומה (למעט הסוללה - שהינה 6 תאים במחשב המחודש ו-4 תאים במחשב החדש).
אם כבר תרצה עם אחריות רחבה יותר, ל-3 שנים ובתוספת מחיר זעומה, במקרה המלצתי למישהו אחר לפני מספר ימים בשרשור הזה.
תודה על ההסבר. אולי אתה צודק, אני אשקול את זה.Lee כתב:גם כן "מציאה". לא רק בסיסי ביותר אלא גם "מחודש".
אם כבר תרצה עם אחריות רחבה יותר, ל-3 שנים ובתוספת מחיר זעומה, במקרה המלצתי למישהו אחר לפני מספר ימים בשרשור הזה....
בכל אופן, ההפרש הוא 500 ש"ח בין המחשבים (אלא אם כן אגיע לאילת בקרוב)
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני באופן כללי בעד מוחדשים אבל פה היבואן / נותן האחריות לא מוכר (YYYDEALS)