+צפיה בסרטים באמצעות מחשב נייד I5
-
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לחברים:
אני מנסה לצפות במחשב חדיש I5 בסרטים,עם OS WINDOWS 8.1
התקנתי את K_LITE CODECS
כמו כן התקנתי את הנגנים הבאים:מדיה פלייר,VLC,MPC_HC
למרות זאת אינני מצליח לראות את הסרט המבוקש
במחשב אחר שלי דומה אין לי בעיה
כמו כן ניסית לחבר מחשב זה עם חיבור HDMCלטלביזיה שלי ולא הצלחתי
אני מבקש את עזרת החברים בפתרון הבעיות האלה
אני מנסה לצפות במחשב חדיש I5 בסרטים,עם OS WINDOWS 8.1
התקנתי את K_LITE CODECS
כמו כן התקנתי את הנגנים הבאים:מדיה פלייר,VLC,MPC_HC
למרות זאת אינני מצליח לראות את הסרט המבוקש
במחשב אחר שלי דומה אין לי בעיה
כמו כן ניסית לחבר מחשב זה עם חיבור HDMCלטלביזיה שלי ולא הצלחתי
אני מבקש את עזרת החברים בפתרון הבעיות האלה
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
תוריד את הקודק הזה. סתם מעמיס על המחשב. תתקין KODI:
http://kodi.tv/download/
איזה מחשב זה בדיוק? איזה סרט אתה מנסה לראות? אוןליין או מהארד דיסק מקומי?
http://kodi.tv/download/
איזה מחשב זה בדיוק? איזה סרט אתה מנסה לראות? אוןליין או מהארד דיסק מקומי?
חבל שבכלל התקנת את הצרה הזו שנקראת K-Lite Codec Pack, שסתם ממלאת את המערכת בזבל לא נחוץ.
גם MPC-HC וגם VLC כוללים באופן מובנה את כל המקודדים הנחוצים להרצת סרטים, כך שאין צורך בהתקנת שום חבילת קודקים נוספת.
תתחיל בהסרה של K-LITE ותנסה לנקות את כל השאריות שמותירה ההסרה (גם מהרג'יסטרי, עם תוכנה כמו CCleaner).
כשאתה מריץ סרט, יש קול אבל אין תמונה, או שגם סאונד אין?
תעבור על תפריטי הנגנים ותראה מה אולי לא מסומן וצריך לסמן, כמו שימוש ב- Haali Media Splitter וכו', למרות שעד כמה שזכור לי, לפחות VLC אמור לעבוד 'ישר מהקופסה' בלי צורך להגדיר משהו מיוחד.
יעזור אולי, אם תעלה לפה דוגמה לנתוני קידוד של סרט שאתה לא מצליח לצפות בו.
גם MPC-HC וגם VLC כוללים באופן מובנה את כל המקודדים הנחוצים להרצת סרטים, כך שאין צורך בהתקנת שום חבילת קודקים נוספת.
תתחיל בהסרה של K-LITE ותנסה לנקות את כל השאריות שמותירה ההסרה (גם מהרג'יסטרי, עם תוכנה כמו CCleaner).
כשאתה מריץ סרט, יש קול אבל אין תמונה, או שגם סאונד אין?
תעבור על תפריטי הנגנים ותראה מה אולי לא מסומן וצריך לסמן, כמו שימוש ב- Haali Media Splitter וכו', למרות שעד כמה שזכור לי, לפחות VLC אמור לעבוד 'ישר מהקופסה' בלי צורך להגדיר משהו מיוחד.
יעזור אולי, אם תעלה לפה דוגמה לנתוני קידוד של סרט שאתה לא מצליח לצפות בו.
-
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

צפיה בסרטים
@Lee
·בעקבות המלצת חבר אחר בפורם הסרתי את K לייט,למרות זאת עדין איני מצליח לראות
רק לידיעתך במחשב שני בביתי התוכנה הזאת עובדת בצורה מופלאה ואני רואה שם סרטים בצורה טובה
במחשב השני שלי שהוא נייד,שם אינני מצליח לראות
·בעקבות המלצת חבר אחר בפורם הסרתי את K לייט,למרות זאת עדין איני מצליח לראות
רק לידיעתך במחשב שני בביתי התוכנה הזאת עובדת בצורה מופלאה ואני רואה שם סרטים בצורה טובה
במחשב השני שלי שהוא נייד,שם אינני מצליח לראות
-
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

צפייה
@toxin
·אני מחבר באמצעות כבל HDMI בצד אחד את המחשב הנייד שלי I5 ,ומצד השני את מחבר את הכבל HDMI אל השקע המתאים במסך הטלביזיה
למרות זאת כאשר אני מפעיל את המחשב ואני רואה בו סרט ,אינני מצליח לראות זאת גם במסך הטלביזיה.
·אני מחבר באמצעות כבל HDMI בצד אחד את המחשב הנייד שלי I5 ,ומצד השני את מחבר את הכבל HDMI אל השקע המתאים במסך הטלביזיה
למרות זאת כאשר אני מפעיל את המחשב ואני רואה בו סרט ,אינני מצליח לראות זאת גם במסך הטלביזיה.
על פניו
נראה שהגדרת התצוגה שלך במחשב הנייד לא נכונה, ולכן הסיגנל לא עובר אל מסך הטלויזיה.
תבדוק את הגדרות התצוגה אצלך במחשב הנייד בזמן שאתה מחובר למסך הטלויזיה.
שים לב שבדר"כ מחשבים ניידים יתקשו להריץ תצוגה כפולה של סרט גם מקומי וגם על מסך הטלויזיה ולכן תוודא שאתה
מגדיר את התצוגה בצורה מתאימה כך שברגע החיבור או סגירת הליד של הנייד, התצוגה מוזרמת אל המסך.
תבדוק את הגדרות התצוגה אצלך במחשב הנייד בזמן שאתה מחובר למסך הטלויזיה.
שים לב שבדר"כ מחשבים ניידים יתקשו להריץ תצוגה כפולה של סרט גם מקומי וגם על מסך הטלויזיה ולכן תוודא שאתה
מגדיר את התצוגה בצורה מתאימה כך שברגע החיבור או סגירת הליד של הנייד, התצוגה מוזרמת אל המסך.
Re: צפייה
מניסוח ההודעה הראשונה שלך השתמע שאתה לא יכול לצפות לא במחשב ולא על מסך חיצוני מחובר.zvibin1 כתב:@toxin
למרות זאת כאשר אני מפעיל את המחשב ואני רואה בו סרט ,אינני מצליח לראות זאת גם במסך הטלביזיה....
מההודעה האחרת שענית בה ל- toxin וציטטתי כאן, משתמע שבמחשב אתה כן מצליח לצפות, אך לא במסך חיצוני מחובר. אם המצב הקיים הוא השני מביניהם, זו לא בעיה של קודקים והגדרות של נגן ספציפי, אלא כמו שכתבו לך- הגדרות תצוגה, HDMI וכו'.
ולגבי K-Lite: אף אחד לא אמר שלא תצליח לצפות איתה, רק שהיא דוחפת המון *** לא רצוי למערכת, שעלול לגרום גם להתנגשות מקודדים וכו'. אם משתמשים בנגן עם קודקים מובנים (רוב הנגנים כיום) התקנת החבילה הזו מיותרת לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 15/04/2015 18:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בא נחלק את זה ל2
1.הסרט רץ במחשב הנייד אבל המחשב הנייד לא מתחבר למסך חיצוני
2.הסרט רץ על מחשב אחר אבל לא רץ על המחשב הנייד
1.בעיה של דרייבר. כנראה INTEL HD GRAPHICS תוריד דרייבר תתקין ואז המסך יציג את המחשב הנייד עם HDMI ללא בעיה
2.תתקין MPC נקי הוא כבר כולל קודאקים הסרט אמור לרוץ, אם עדיין לא רץ תצרף את השם המלא של הסרט עם גרסת שחרור כדי שנגלה מה הבעיה (פורמט דחיסה או משו בסגנון)
1.הסרט רץ במחשב הנייד אבל המחשב הנייד לא מתחבר למסך חיצוני
2.הסרט רץ על מחשב אחר אבל לא רץ על המחשב הנייד
1.בעיה של דרייבר. כנראה INTEL HD GRAPHICS תוריד דרייבר תתקין ואז המסך יציג את המחשב הנייד עם HDMI ללא בעיה
2.תתקין MPC נקי הוא כבר כולל קודאקים הסרט אמור לרוץ, אם עדיין לא רץ תצרף את השם המלא של הסרט עם גרסת שחרור כדי שנגלה מה הבעיה (פורמט דחיסה או משו בסגנון)
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX